Uutiset

Tutki taiteen ja yrittäjyyden yhtymäkohtia Aallon opiskeljoiden näyttelyssä

Aalto Ventures Programin Art, Life and Entrepreneurship -kurssin lopputyöt ovat näytillä Väreen aulassa 29.11.–13.12. Näyttelyssä opit minkä parissa opiskelijat ovat työskennelleet, ja miten taide ja yrittäjyys voivat kohdata.
A person wearing a shirt that says "build like an entrepreneur" sitting in class, in front of a drawing

Aalto Ventures Programin Art, Life and Entrepreneurship on taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun opiskelijoille suunnattu kokonaisvaltainen ja epälineaarinen kurssi omasta intohimosta ammatin tekemiseen. Tässä näyttelyssä on esillä syksyn 2022 kurssilaisen lopputöitä, joissa he ovat tutkineet yrittäjyyden ja taiteen yhtymäkohtia.

Näyttely on avoinna Väreen aulassa 29.11.–13.12.

Opiskelijoiden tehtävä oli kuvitella, mitä hän sanoisi kanssaopiskelijalle, joka haluaa olla yrittäjä alallani. He ovat myös hahmotelleet yrittäjyysmahdollisuuksia omalla alallaan.

Vierailijana pääset näkemään, millainen yrittäjämäinen taidekurssi Aalto-yliopistossa on, minkä parissa opiskelijat ovat työskennelleet, ja miten yrittäjyys voi tukea taiteilijoita paremman elämän rakentamisessa.

Lue lisää Art, Life and Entrepreneurship -kurssista AVP:n verkkosivuilla.

Aalto Ventures Program

Tulevaisuutta ei voi ennustaa, mutta sen voi rakentaa haluamanlaisekseen. Me opetamme opiskelijoita rakentamaan kuin yrittäjä.

Read more
A group of students working on a presentation at Aalto Ventures Program
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Aalto University_question mark in the snow
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Torkkumiskapseleita ja energiansäästöä - tervetuloa mukaan!

Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtuma kokoaa yhteen kampuksen keskeiset teemat kestävästä kehityksestä ja energiansäästöstä sekä kaikkien kampuksen käyttäjien hyvinvoinnista.
Sähköauto Zoe
Kampus Julkaistu:

Sähköautojen lataamisen hintoja kampuksella alennetaan

Sähköautojen lataushintaa Otaniemen kampuksella ja Aalto Töölössä tarkistetaan 30.1.2023 alkaen.
men talking
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Korjausrakentaminen on riskialtista - Nyt tutkimus esittää keinoja sen parempaan hallintaan

Energiaremontit, modernisointi ja käyttötarkoituksen muutokset lisäävät korjausrakentamisen tarvetta. Korjausrakentaminen on kuitenkin tunnetusti riskialtista liiketoimintaa. Building 2030 konsortion tutkimus tutki, miten esivalmistus ja digitaalinen tiedonhallinta voisivat tehdä siitä hallitumpaa.
Alustatalouden faktat ja myytit jakso 8 studiossa Annukka Berg, Juhani Järvensivu, William von der Pahlen ja Robin Gustafsson
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Olisiko alustataloudesta hävikinpoistajaksi? Alustatalouden F&M -podcast pureskelee kiertotalouden kysymyksiä

Alustataloudella voisi olla ratkaisun avaimia kiertotalouden tehostamiseksi, mutta niiden hyödyntämisessä ollaan vielä kaukana.