Uutiset

Tuotantotalouden laitos palkitsi erinomaisista saavutuksista

Tuotantotalouden laitos (Tuta) palkitsi työntekijöitään erinomaisista suorituksista koulutuksen, tutkimuksen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen alalla. Tuta Awards -palkinnot jaetaan vuosittain.
Tuotantotalouden laitos (Tuta) palkitsi työntekijöitään erinomaisista suorituksista koulutuksen, tutkimuksen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen alalla. Tunnustuksen saivat Mikko Heiskanen, Niina Nurmi, Frank Martela, Robin Gustafsson ja Timo Seppälä.
Mikko Heiskala (vas.), Niina Nurmi, Frank Martela, Timo Seppälä (toinen oikealta) ja Robin Gustafsson palkittiin 2022 Tuta Award -tunnustuksella. Markku Maulalle (kolmas oikealta) luovutettiin Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkki.

TUTA Research Excellence Award -palkinto myönnettiin Frank Martelalle hänen intensiivisestä tutkimustoiminnastaan ​​ja arvokkaasta panoksestaan ​​kansainvälisen tiedeyhteisön hyväksi. Frankin tutkimus, erityisesti työn merkityksestä ja elämän tarkoituksesta, on saavuttanut paljon näkyvyyttä kansallisessa ja kansainvälisessä mediassa. Hän on erinomainen roolimalli kaikille tiedeyhteisön jäsenille tutkimukseen perustuvan opetuksen toteuttamisessa.           

TUTA Education Award -palkinto myönnettiin Mikko Heiskalalle erinomaisesta työstä opetuksen kehittämiseksi ja arvokkaasta panoksestaan Aalto-yhteisölle. Mikko kehittää aktiivisesti koulutusmateriaaleja ja -kanavia, erityisesti podcasteja. Hän opettaa monia kursseja, jotka ovat saaneet erinomaista opiskelijapalautetta. Myös hänen kommunikointinsa opiskelijoiden kanssa on erinomaista ja hänen halukkuutensa auttaa muita on esimerkillistä.           

TUTA Outreach and Service Award -palkinnon saivat Niina Nurmi, Robin Gustafsson ja Timo Seppälä.

Niina Nurmi sai tunnustuksen erinomaisesta tutkimustyöstään ja arvokkaasta panoksestaan ​​yhteiskunnan ja kansainvälisen tiedeyhteisön hyväksi. Niinan tutkimus keskittyy työn tulevaisuuteen globaaleissa organisaatioissa. Niina on käynnistänyt ajankohtaisia ​​tutkimusavauksia ja saanut erittäin positiivista näkyvyyttä mediassa.

Robin Gustafsson ja Timo Seppälä palkittiin arvokkaasta panoksestaan ​​yhteiskunnan ja kansainvälisen tiedeyhteisön hyväksi. Robinin ja Timon isännöimä "Alustatalouden faktat ja myytit" podcast-sarja on erinomainen esimerkki yliopistoviestinnästä laajalle yleisölle. Heidän tuottamastaan podcast-sarjasta on tullut foorumi, jonka avulla tiedeyhteisön jäsenet voivat tarjota uutta sisältöä ulkopuolisille yleisöille.

Tuta-yhteisö kunnioitti myös professori Markku Maulaa Suomen Valkoisen Ruusun ensimmäisen luokan ritarimerkin saamisesta. Ritarimerkki myönnettiin itsenäisyyspäivänä 6.12.2021, mutta pandemian vuoksi yhteisö pääsi vasta nyt kokoontumaan juhlimaan.

Onnittelut kaikille!

Alustatalouden faktat ja myytit

Sarjassa pistetään luulot ja tiedot oikeaan järjestykseen ja pureudutaan asiantuntijavieraiden kanssa kohti alustatalouden hohtavan kuumaa ydintä.

Tutustu podcastiin!
Alustatalouden faktat ja myytit -podcastin juontajat professorit Timo O. Vuori ja Tero Ojanperä.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Arttu Leinonen, Aalto BIZ
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:
Professor Jukka Luoma
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden opettajaksi valittu Jukka Luoma

Tuotantotalouden laitoksen kilta Prodeko äänesti professori Jukka Luoman Vuoden opettajaksi 2023.
The winning collection by Ruusa Vuori at Aalto University's fashion show Näytös23, a model walking on the catwalk
Palkinnot ja tunnustukset, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Ruusa Vuori voitti Näytös23-palkinnon herkällä mallistollaan

Aalto-yliopiston muodin opiskelijoiden muotinäytöksessä perjantaina 26. toukokuuta nähtiin kandidaatti- ja maisteriopiskelijoiden mallistoja.
Portrait of Professor Ville Vuorinen
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Suomen Akatemia palkitsee Ville Vuorisen COVID-19-taudin leviämistä koskevasta tutkimuksesta

Ilma- ja nestevirtausten fysiikkaa tutkiva Ville Vuorinen palkitaan poikkeuksellisesta tieteellisestä rohkeudesta ja luovuudesta sekä toiminnasta tieteen yhteiskunnallisen vaikuttavuuden edistämiseksi.