Uutiset

Tuotantotalouden laitos palkitsi erinomaisista saavutuksista

Tuotantotalouden laitos (Tuta) palkitsi työntekijöitään erinomaisista suorituksista koulutuksen, tutkimuksen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen alalla. Tuta Awards -palkinnot jaetaan vuosittain.
Tuotantotalouden laitos (Tuta) palkitsi työntekijöitään erinomaisista suorituksista koulutuksen, tutkimuksen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen alalla. Tunnustuksen saivat Mikko Heiskanen, Niina Nurmi, Frank Martela, Robin Gustafsson ja Timo Seppälä.
Mikko Heiskala (vas.), Niina Nurmi, Frank Martela, Timo Seppälä (toinen oikealta) ja Robin Gustafsson palkittiin 2022 Tuta Award -tunnustuksella. Markku Maulalle (kolmas oikealta) luovutettiin Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkki.

TUTA Research Excellence Award -palkinto myönnettiin Frank Martelalle hänen intensiivisestä tutkimustoiminnastaan ​​ja arvokkaasta panoksestaan ​​kansainvälisen tiedeyhteisön hyväksi. Frankin tutkimus, erityisesti työn merkityksestä ja elämän tarkoituksesta, on saavuttanut paljon näkyvyyttä kansallisessa ja kansainvälisessä mediassa. Hän on erinomainen roolimalli kaikille tiedeyhteisön jäsenille tutkimukseen perustuvan opetuksen toteuttamisessa.           

TUTA Education Award -palkinto myönnettiin Mikko Heiskalalle erinomaisesta työstä opetuksen kehittämiseksi ja arvokkaasta panoksestaan Aalto-yhteisölle. Mikko kehittää aktiivisesti koulutusmateriaaleja ja -kanavia, erityisesti podcasteja. Hän opettaa monia kursseja, jotka ovat saaneet erinomaista opiskelijapalautetta. Myös hänen kommunikointinsa opiskelijoiden kanssa on erinomaista ja hänen halukkuutensa auttaa muita on esimerkillistä.           

TUTA Outreach and Service Award -palkinnon saivat Niina Nurmi, Robin Gustafsson ja Timo Seppälä.

Niina Nurmi sai tunnustuksen erinomaisesta tutkimustyöstään ja arvokkaasta panoksestaan ​​yhteiskunnan ja kansainvälisen tiedeyhteisön hyväksi. Niinan tutkimus keskittyy työn tulevaisuuteen globaaleissa organisaatioissa. Niina on käynnistänyt ajankohtaisia ​​tutkimusavauksia ja saanut erittäin positiivista näkyvyyttä mediassa.

Robin Gustafsson ja Timo Seppälä palkittiin arvokkaasta panoksestaan ​​yhteiskunnan ja kansainvälisen tiedeyhteisön hyväksi. Robinin ja Timon isännöimä "Alustatalouden faktat ja myytit" podcast-sarja on erinomainen esimerkki yliopistoviestinnästä laajalle yleisölle. Heidän tuottamastaan podcast-sarjasta on tullut foorumi, jonka avulla tiedeyhteisön jäsenet voivat tarjota uutta sisältöä ulkopuolisille yleisöille.

Tuta-yhteisö kunnioitti myös professori Markku Maulaa Suomen Valkoisen Ruusun ensimmäisen luokan ritarimerkin saamisesta. Ritarimerkki myönnettiin itsenäisyyspäivänä 6.12.2021, mutta pandemian vuoksi yhteisö pääsi vasta nyt kokoontumaan juhlimaan.

Onnittelut kaikille!

Alustatalouden faktat ja myytit

Sarjassa pistetään luulot ja tiedot oikeaan järjestykseen ja pureudutaan asiantuntijavieraiden kanssa kohti alustatalouden hohtavan kuumaa ydintä.

Tutustu podcastiin!
Alustatalouden faktat ja myytit -podcastin isäntinä toimivat Aalto-yliopiston apulaisprofessori Robin Gustafsson ja yliopistolehtori Timo Seppälä. Podia juontaa William von der Pahlen.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Merja Penttilä
Opinnot Julkaistu:

Merja Penttilälle tieteen akateemikon arvonimi

Penttilä on tutkimuksessaan erikoistunut solutehtaisiin eli eläviiin mikrobeihin, joiden toimintaa muokataan siten, että ne tuottavat biopohjaisia tuotteita esimerkiksi energia-, terveys- ja materiaalisovelluksiin.

Aalto-yliopiston osa-aikainen professori Merja Penttilän ala on bioteknologia ja synteettinen biologia. Hän on erittäin ansioitunut tieteenharjoittaja, joka on tehnyt uraauurtavaa työtä tutkimusalueellaan. Hänen työllään on myös monimuotoista laajempaa merkitystä yhteiskunnan eri osa-alueilla ja maailmanlaajuisten haasteiden ratkaisemisessa.
Pohjarakennuslaboratorio, Aalto-yliopisto
Palkitut Julkaistu:

Aalto-yliopiston alumni DI Bruk Dejenielle palkinto vuoden 2022 parhaasta geotekniikan alan diplomityöstä

Palkitun työn aiheena oli stabiloidun saven kyky toimia hiilidioksidivarastona.
Taloustieteilijät Pertti Haaparanta ja Ritva Reinikka (kuvat: Vilja Pursiainen ja Heikki Tuuli)
Palkitut, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Yrjö Jahnssonin säätiön tiedepalkinto kahdelle pitkän uran tehneelle kehitystalouden tohtorille

Ritva Reinikka ja Pertti Haaparanta jakavat vuoden 2022 tiedepalkinnon.
Yliopisto Julkaistu:

Vuoden 2022 ’Chem Awards’ on valittu

Kemian tekniikan korkeakoulu palkitsee vuoden aikana erityisen ansioituneita henkilöitä ja työryhmiä.