Uutiset

Tuotantotalouden laitos palkitsi erinomaisista saavutuksista

Tuotantotalouden laitos (Tuta) palkitsi työntekijöitään erinomaisista suorituksista koulutuksen, tutkimuksen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen alalla. Tuta Awards -palkinnot jaetaan vuosittain.
Tuotantotalouden laitos (Tuta) palkitsi työntekijöitään erinomaisista suorituksista koulutuksen, tutkimuksen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen alalla. Tunnustuksen saivat Mikko Heiskanen, Niina Nurmi, Frank Martela, Robin Gustafsson ja Timo Seppälä.
Mikko Heiskala (vas.), Niina Nurmi, Frank Martela, Timo Seppälä (toinen oikealta) ja Robin Gustafsson palkittiin 2022 Tuta Award -tunnustuksella. Markku Maulalle (kolmas oikealta) luovutettiin Suomen Valkoisen Ruusun I luokan ritarimerkki.

TUTA Research Excellence Award -palkinto myönnettiin Frank Martelalle hänen intensiivisestä tutkimustoiminnastaan ​​ja arvokkaasta panoksestaan ​​kansainvälisen tiedeyhteisön hyväksi. Frankin tutkimus, erityisesti työn merkityksestä ja elämän tarkoituksesta, on saavuttanut paljon näkyvyyttä kansallisessa ja kansainvälisessä mediassa. Hän on erinomainen roolimalli kaikille tiedeyhteisön jäsenille tutkimukseen perustuvan opetuksen toteuttamisessa.           

TUTA Education Award -palkinto myönnettiin Mikko Heiskalalle erinomaisesta työstä opetuksen kehittämiseksi ja arvokkaasta panoksestaan Aalto-yhteisölle. Mikko kehittää aktiivisesti koulutusmateriaaleja ja -kanavia, erityisesti podcasteja. Hän opettaa monia kursseja, jotka ovat saaneet erinomaista opiskelijapalautetta. Myös hänen kommunikointinsa opiskelijoiden kanssa on erinomaista ja hänen halukkuutensa auttaa muita on esimerkillistä.           

TUTA Outreach and Service Award -palkinnon saivat Niina Nurmi, Robin Gustafsson ja Timo Seppälä.

Niina Nurmi sai tunnustuksen erinomaisesta tutkimustyöstään ja arvokkaasta panoksestaan ​​yhteiskunnan ja kansainvälisen tiedeyhteisön hyväksi. Niinan tutkimus keskittyy työn tulevaisuuteen globaaleissa organisaatioissa. Niina on käynnistänyt ajankohtaisia ​​tutkimusavauksia ja saanut erittäin positiivista näkyvyyttä mediassa.

Robin Gustafsson ja Timo Seppälä palkittiin arvokkaasta panoksestaan ​​yhteiskunnan ja kansainvälisen tiedeyhteisön hyväksi. Robinin ja Timon isännöimä "Alustatalouden faktat ja myytit" podcast-sarja on erinomainen esimerkki yliopistoviestinnästä laajalle yleisölle. Heidän tuottamastaan podcast-sarjasta on tullut foorumi, jonka avulla tiedeyhteisön jäsenet voivat tarjota uutta sisältöä ulkopuolisille yleisöille.

Tuta-yhteisö kunnioitti myös professori Markku Maulaa Suomen Valkoisen Ruusun ensimmäisen luokan ritarimerkin saamisesta. Ritarimerkki myönnettiin itsenäisyyspäivänä 6.12.2021, mutta pandemian vuoksi yhteisö pääsi vasta nyt kokoontumaan juhlimaan.

Onnittelut kaikille!

Alustatalouden faktat ja myytit

Onko data siis nykyajan mustaa kultaa? Miten kuntien kannattaisi rakentaa omat digipalvelunsa? Osaako tekoäly ajatella oikeasti? Voiko terveydenhuolto hyötyä urheiludatasta? Nämä ja monta muuta aihetta käsittelyssä Alustatalouden faktat ja myytit -podcastin toisella tuotankokaudella.

Tutustu podcastiin!
Alustatalouden faktat ja myytit -podcastin toista tuotantokautta vetävät Aalto-yliopiston professorit Robin Gustafsson ja Timo Seppälä, juontaa William von der Pahlen.
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Porthania
Yhteistyö, Palkitut Julkaistu:

Matematiikan alan naisten kansainvälinen konferenssi ja Ladyženskaja-palkinnon julkistus 1.-2.7.2022

International Mathematical Union -järjestön matematiikan alan naisten valiokunta järjestää kautta aikojen toisen (WM2)- eli World Meeting for Women in Mathematics -konferenssin 1.–2.7.2022. Sen yhteydessä jaetaan matemaattisen fysiikan palkinto, joka on nimetty Olga Aleksandrovna Ladyženskajan mukaan.
An outside student party in the spring on Aalto University campus
Palkitut Julkaistu:

Ehdotus taide- ja urheilufestivaalista voitti Unite!4Future -kilpailun

Festivaalin avulla voidaan vahvistaa opiskelijoiden osallistumista ja yhteistyötä Unite-yliopistojen välillä.
Aalto University Töölö. Photo: Mikko Raskinen, Aalto University.
Palkitut Julkaistu:

Helsingissä järjestettävä kansainvälinen matematiikan suurtapahtuma lähestyy

ICM 2022 -kongressin avajaiset järjestetään Helsingissä Aalto Töölön tiloissa 5.7.2022 ja silloin ansioituneille matemaatikoille jaetaan Fields-mitalit, Carl Friedrich Gauss -palkinto, Chern-mitali, Leelavati-palkinto sekä matemaattisen tietojenkäsittelyn Abacus- palkinto. Kyseiset palkinnot ovat matemaatikkojen keskuudessa suuresti arvostettuja osoituksia merkittävistä tieteellisistä saavutuksista matematiikan alalla. IMU:n myöntämistä mitaleista Fields-mitali tunnetaan myös tieteenalan ulkopuolella Nobelin palkintoon vertautuvana huomionosoituksena.
four band members posing on a small stage in colourful and shiny clothes
Palkitut, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Muotisuunnittelija, valokuvaaja ja bändi yhdistivät voimansa ja loivat maagisen kesäutopian

Muotisuunnittelija Justus Kantakoski ja valokuvaaja Mortti Saarnia, olivat tänä vuonna EMMA-ehdokkaita Suistamon Sähkö -yhtyeen musiikkivideon kanssa.