Uutiset

Tule opiskelemaan työelämän viestintää Avoimeen yliopistoon

Mastering influence in business communication -kurssi järjestetään Avoimessa yliopistossa ensimmäistä kertaa keväällä 2023. Kurssi on osa kauppatieteen avoimen väylän opintoja. Ilmoittautumisaika päättyy 9.1.2023 klo 23.59.
People in library

Kurssilla keskitytään työelämässä tarvittavien viestintätaitojen kehittämiseen erityisesti kirjallisen ja suullisen viestinnän osalta. Interaktiivisella kurssilla pääset harjoittelemaan viestintätaitojasi esimerkiksi kirjallisten töiden, neuvottelusimulaatioiden sekä itsenäisten ja ryhmässä pidettävien esitysten kautta. Kurssi on osa kauppatieteen avoimen väylän opintoja ja opetetaan englanniksi osittain kampuksella ja osittain etänä.

Tutustu tarkempaan sisältöön, osaamistavoittesiin ja kurssin aikatauluihin kurssikuvauksessa.
KurssikuvausIlmoittautuminen kurssille päättyy 9.1.2023 klo 23.59. Avoimen yliopiston kursseille ilmoittaudutaan Aimo-palvelussa. Lue tarkemmat ilmoittautumisohjeet:
Ilmoittautuminen, maksut ja säännöt

Avoimen väylän opinnoilla kauppatieteen tutkinto-opiskelijaksi

Suorittamalla avoimen väylän kautta vähintään 60 opintopistettä erikseen määriteltyjä kauppatieteiden perusopintoja, voit hakea tutkinto-opiskelijaksi Aalto-yliopiston kauppakorkeakouluun.

Dipolin portaat Kalevan suuntaan

Aalto-yliopiston avoin yliopisto

Avoin yliopisto on olemassa kaikille. Avoin yliopisto mahdollistaa opintoihin osallistumisen kaikille Aalto-yliopiston tieteenaloista ja opetuksesta kiinnostuneille. Opintotarjonta koostuu eri oppiaineiden kursseista ja opintokokonaisuuksista.

Wide Open Uni
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Students
Opinnot Julkaistu:

Kemian tekniikan korkeakoulu avaa haun kesän 2023 kesätyöpaikkoihin tutkimusryhmissä

Etsimme innokkaita opiskelijoita liittymään joukkoomme ensi kesäksi. Yhteensä 24 paikkaa auki kaikilla laitoksillamme. Ihanteellinen hakija on erittäin motivoitunut ja kykenee esimerkiksi avustamaan ja suorittamaan erilaisia laboratoriotehtäviä, kokeita ja kehittämään omia tutkimustaitoja. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada käytännön kokemusta tutkimushankkeista ja työskennellä rinnakkain tohtoriopiskelijoiden ja post doc -tutkijoiden kanssa.
Risto Siilasmaa. Kuva: WithSecure
Yhteistyö Julkaistu:

Yrittäjä Risto Siilasmaa kannustaa opiskelijoita muuttamaan maailmaa

Aalto-yliopiston alumni, Risto Siilasmaa rohkaisi Aalto International Talent -ohjelman osallistujia muuttamaan maailmaa.
.
Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston kesäkoulun hakuaika kesän 2023 kursseille alkaa

Kesäkoulun kurssivalikoimasta 2023 löytyy viisi kandidaattitason kurssia ja kolme maisterivaiheen kurssia, ja ne on suunnattu niin poikkitieteelliselle ja kansaiväliselle osallistujakunnalle.
Utuinen ihmishahmo näyttää kävelevän pois päin, varjo heijastuu vaalealle pinnalle
Tutkimus ja taide, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Maisteriopiskelijoiden näyttely Suomen valokuvataiteen museossa

Valokuvataiteen pääaineen maisteriopiskelijoiden MoA in Photography 23 -näyttely on esillä 12. maaliskuuta asti.