Uutiset

Tomi Erho nimitetty johtamaan innovaatiopalveluita

Elokuun 10. päivänä työnsä aloittanut Erho edistää yhteistyötä yliopiston piirissä toimivan yrittäjyysyhteisön kesken.
Tomi Erho

DI Tomi Erho on nimitetty 10.8.2020 alkaen Aalto-yliopiston innovaatiopalveluiden johtajaksi. Erho johtaa ja kehittää yliopiston innovaatiotoimintaa, innovaatiopalveluita ja kaupallistamisprosesseja sekä edistää yhteistyötä yliopiston piirissä toimivan yrittäjyysyhteisön kesken.  Hän raportoi tehtävässään innovaatioista vastaavalle vararehtorille Janne Laineelle.

”Tomi Erhon taustassa yhdistyvät erinomaisella tavalla tutkimusosaaminen ja innovaatioiden kehittäminen ja kaupallistaminen. Toivotan Tomin lämpimästi tervetulleeksi tiimiimme viemään eteenpäin Aalto-yliopiston elävää ja kansainvälistä innovaatioekosysteemiä”, Janne Laine sanoo.

Erho siirtyi Aalto-yliopistoon VTT:ltä, jossa hän toimi muun muassa johtavana tutkijana, tiiminvetäjänä ja liiketoiminnan kehityspäällikkönä. Erho on myös teknologiajohtaja perustamassaan startup-yrityksessä.

Kuva: Aalto-yliopisto / Mikko Raskinen.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Markus Sunela
Nimitykset Julkaistu:

Markus Sunela on nimitetty Professor of Practice -tehtävään vesi- ja ympäristötekniikan alalle

Sunelalla on yli kymmenen vuoden käytännön kokemus vesi- ja kaukoenergiajärjestelmien mallintamisesta ja vesitekniikan erityisosaamista muun muassa jätevesiverkostojen lämmön talteenotossa tutkimushankkeessa
Professori Anna Mikola
Nimitykset Julkaistu:

Apulaisprofessori Anna Mikola: Jätevesien käsittelyssä on menossa iso murros, kun vesihuoltoa muokataan vastaamaan uusia tarpeita

TkT Anna Mikola (s. 1973) on nimitetty Aalto-yliopiston rakennetun ympäristön laitokselle apulaisprofessorin tehtävään ajalle 1.6.2022–31.5.2026. Professuurin ala on vesitekniikka kiertotaloudessa.
Airi Nevalainen ja Joona Huikuri Aallon opiskelijaedustajiksi Unite-yliopistoverkostoon
Nimitykset, Yhteistyö, Yliopisto Julkaistu:

Airi Nevalainen ja Joona Huikuri Aallon opiskelijaedustajiksi Unite!-yliopistoverkostoon

Jututimme Airia ja Joonaa heidän uudesta roolistaan Uniten opiskelijaedustajina.
Pekka Pokela
Nimitykset Julkaistu:

Pekka Pokela on nimitetty Aalto-yliopiston tuotekehityksen Professor of Practice -tehtävään

Pokelan erityisosaamisalueita ovat tuotekehitys, strateginen johtaminen ja myynti, kumppanuudet sekä kestävä liiketoiminta.