Uutiset

Tiina Ritvala on nimitetty Kauppakorkeakoulun Assistant Dean -tehtävään

Assistant Dean -kausi on 1,5-vuotinen alkaen 1.1.2022.
Prof. Tiina Ritvala, Assistant Dean of School of Business
Assistant Dean Tiina Ritvala. Kuva: Aalto-yliopisto / Mikko Raskinen

Kauppakorkeakoulun dekaani Timo Korkeamäki on nimittänyt professori Tiina Ritvalan opetuksen ja oppimisen Assistant Dean -tehtävään (avustava varadekaani) 1,5 vuodeksi ajalle 1.1.2022–31.7.2023.

Assistant Dean raportoi opetuksesta ja oppimisesta vastaavalle varadekaanille Tomas Falkille ja on jäsen sekä dekaanin johtoryhmässä että Kauppakorkeakoulun johtoryhmässä. Assistant Dean kuuluu Aalto-yliopiston oppimispalveluiden työryhmään ja Kauppakorkeakoulun akateemiseen komiteaan. Assistant Dean johtaa Kauppakorkeakoulun opetustaidon arviointikomiteaa.

Professori Tiina Ritvalan professuurin ala on kansainvälinen liiketoiminta ja professuuri sijoittuu Kauppakorkeakoulun johtamisen laitokselle. Hän keskittyy tutkimuksessaan ja opetustyössään vastuullisuuteen kansainvälisessä liiketoiminnassa ja eri sektoreiden rajat ylittäviin kumppanuuksiin monikansallisten yritysten, järjestöjen ja viranomaisten kesken.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Harri Laakso photo_Mikko_Raskinen
Nimitykset Julkaistu:

Professori Harri Laakso nimitetty laitosjohtajaksi

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun taiteen ja median laitokset yhdistyvät, ja uudeksi laitosjohtajaksi on nimitetty professori Harri Laakso.
Aalto University
Nimitykset Julkaistu:

Insinööritieteiden korkeakoulun uudet laitosjohtajat valittu

Pedro Vilaça, Raine Mäntysalo ja Leena Korkiala-Tanttu aloittavat laitosjohtajina tammikuussa 2022.
Anniina Harju.jpg
Nimitykset Julkaistu:

Uusi Perustieteiden korkeakoulun lakimies Anniina Harju avustaa tutkimushankkeiden oikeudellisissa kysymyksissä ja sopimusneuvotteluissa

Anniina Harju avustaa Aallon neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan, tietotekniikan ja tuotantotalouden laitoksia tutkimushankkeiden oikeudellisissa kysymyksissä ja sopimusneuvotteluissa.
Prof. Risto Nieminen, Zhipei Sun and Päivi Törmä
Nimitykset Julkaistu:

Kolme Aalto-yliopiston professoria Academia Europaea -järjestön jäseniksi

Uusiksi jäseniksi valittiin professorit Risto Nieminen, Zhipei Sun ja Päivi Törmä.