Uutiset

Tauolta tutkintoon - yhdessä eteenpäin! -workshopsarja 2.10. & 6.11.2023

Oletko ollut jonkin aikaa kokonaan poissa tai kertyikö opintopisteitä viime vuodelta paljon vähemmän kuin oli tarkoitus?  Onko siitä jo pidempi aika, kun tunsit opintojesi olevan hallinnassa?  Huomaatko jaksamisen haasteiden tai vaikean elämäntilanteen vieneen tatsin opiskelusta?  Jännittääkö uusi alku?  Toivoisitko voivasi palata takaisin hyvään opiskelurytmiin? 

Starting Point of Wellbeing järjestää kahden kerran mittaisen workshopsarjan opintoihin palaaville tai viimeisen vuoden aikana hyvin vähän opiskelleille.  

Mitä? Workshopeissa tarkastellaan opintojen etenemistä tukevia elementtejä, kuten ajanhallintaa, aikaansaamista ja opiskelumotivaatiota. Tapaamisilla jaetaan myös opiskeluun liittyviä fiiliksiä sekä pysähdytään etsimään omia voimavaroja ja polttoainetta opintoihin. Autamme sinua myös tarvittaessa löytämään oikeiden palveluiden piiriin, mikäli tarvitset muuta tukea tai neuvoja opintojen jatkamiseen/palaamiseen liittyvissä kysymyksissä.  

Milloin? Ma 2.10. & ma 6.11.2023 klo 13:15-15:00 

Missä? Kampuksella, Oppimiskeskuksessa (Johanna/113) 

Ilmoittautuminen? Webropolin kautta: https://link.webropol.com/s/tauoltatutkintoonsyksy2023 

Ilmoittautumisen yhteydessä on muutamia ennakkokysymyksiä, joihin vastaaminen vie noin 5-10 min. Ilmoittaudu viimeistään 25.9.2023.  

Lisätietoja voit kysellä workshopin vetäjiltä: 

Opintopsykologit: [email protected] ja [email protected] & opinto-ohjaaja: [email protected] 

Starting Point of Wellbeing logo

Starting Point of Wellbeing

Starting Point of Wellbeing tarjoaa opiskelijoille matalan kynnyksen ohjausta hyvinvointiin ja opiskelukykyyn liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät tietoa mm. ajanvarauksettomasta drop-in ohjauksesta, tapahtumista, asiantuntijoiden ajanvarauksellisesta ohjauksesta ja kampuksen hyvinvointireitistä.

Opiskelu Aallossa
Ryhmätilanne

Hyvinvointia ja opiskelukykyä tukevat ryhmät, työpajat ja verkkomateriaalit

Aallon hyvinvointitoimijoiden järjestämät ryhmät, työpajat ja verkkomateriaalit (MyCourses) opiskelijoille löytyvät tältä sivulta.

Palvelut

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Otakaari 1 kyltti Y-siipi
Kampus, Opinnot Julkaistu:

Maarintalon toiminnot siirtyvät Kandidaattikeskukseen

Maarintalo suljetaan toukokuun lopussa.
EU parlamentti
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Milja Mieskolainen: Euroopan Parlamentin Schuman-harjoittelu ylitti odotukseni

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen maisteriopiskelija Milja Mieskolainen oli jo aiemmin pohtinut hakemista harjoitteluun Euroopan Unioniin, mutta oli ajatellut harjoittelupaikan saamisen olevan liian haastavaa. Keväällä 2023 hän kuitenkin huomasi ilmoituksen harjoittelupaikoista ja päätti kokeilla hakemista, sillä avoinna oli kiinnostava paikka talouden hallinnan ja EMUn valvontayksikössä. Hakeminenkaan ei osoittautunut vaikeaksi. Milja haki paikkaa, sai sen ja harjoittelu Euroopan Parlamentissa alkoi lokakuussa.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Tiedote datankeräyksestä Väreessä: Huoneen oleskelijamäärän mallinnus käyttäen koneoppimismenetelmiä ja hiilidioksidisensoreita

Osassa Otaniementie 14 huoneista mitataan 15.4.2024-27.9.2024 oleskelijoiden määrää tutkimusta varten
Path in the Laajalahti nature area
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Hyvinvointireitti Otaniemen kampuksella

Viidestä pisteestä koostuvan hyvinvointireitin teemoina ovat tunteiden havainnointi, luontosuhteen vaaliminen, kehollisuus, rauhoittuminen ja kohtuullisuuden pohdinta