Uutiset

Tauolta tutkintoon - yhdessä eteenpäin! -workshopsarja 2.10. & 6.11.2023

Oletko ollut jonkin aikaa kokonaan poissa tai kertyikö opintopisteitä viime vuodelta paljon vähemmän kuin oli tarkoitus?  Onko siitä jo pidempi aika, kun tunsit opintojesi olevan hallinnassa?  Huomaatko jaksamisen haasteiden tai vaikean elämäntilanteen vieneen tatsin opiskelusta?  Jännittääkö uusi alku?  Toivoisitko voivasi palata takaisin hyvään opiskelurytmiin? 

Starting Point of Wellbeing järjestää kahden kerran mittaisen workshopsarjan opintoihin palaaville tai viimeisen vuoden aikana hyvin vähän opiskelleille.  

Mitä? Workshopeissa tarkastellaan opintojen etenemistä tukevia elementtejä, kuten ajanhallintaa, aikaansaamista ja opiskelumotivaatiota. Tapaamisilla jaetaan myös opiskeluun liittyviä fiiliksiä sekä pysähdytään etsimään omia voimavaroja ja polttoainetta opintoihin. Autamme sinua myös tarvittaessa löytämään oikeiden palveluiden piiriin, mikäli tarvitset muuta tukea tai neuvoja opintojen jatkamiseen/palaamiseen liittyvissä kysymyksissä.  

Milloin? Ma 2.10. & ma 6.11.2023 klo 13:15-15:00 

Missä? Kampuksella, Oppimiskeskuksessa (Johanna/113) 

Ilmoittautuminen? Webropolin kautta: https://link.webropol.com/s/tauoltatutkintoonsyksy2023 

Ilmoittautumisen yhteydessä on muutamia ennakkokysymyksiä, joihin vastaaminen vie noin 5-10 min. Ilmoittaudu viimeistään 25.9.2023.  

Lisätietoja voit kysellä workshopin vetäjiltä: 

Opintopsykologit: [email protected] ja [email protected] & opinto-ohjaaja: [email protected] 

Starting Point of Wellbeing logo

Starting Point of Wellbeing

Starting Point of Wellbeing tarjoaa opiskelijoille matalan kynnyksen ohjausta hyvinvointiin ja opiskelukykyyn liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät tietoa mm. ajanvarauksettomasta drop-in ohjauksesta, tapahtumista, asiantuntijoiden ajanvarauksellisesta ohjauksesta ja kampuksen hyvinvointireitistä.

Opiskelu Aallossa
Ryhmätilanne

Hyvinvointia ja opiskelukykyä tukevat ryhmät, työpajat ja verkkomateriaalit

Aallon hyvinvointitoimijoiden järjestämät ryhmät, työpajat ja verkkomateriaalit (MyCourses) opiskelijoille löytyvät tältä sivulta.

Palvelut

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Opinnot Julkaistu:

UniPID Virtual Studies -kurssivalikoima 2024-2025

UniPID ja sen jäsenyliopistot tarjoavat kehitystutkimuksen alaan kuuluvan Sustainability in Development -opintokokonaisuuden (aiemmin sivuaine) opiskelijoille, jotka haluavat sisällyttää tutkintoonsa globaaleja haasteita ja kestävää kehitystä käsitteleviä kursseja.
Opiskelijoita EIT Manufacturing-kesäkoulussa
Opinnot Julkaistu:

Hae nyt Artificial Intelligence-enabled Innovation & Entrepreneurship for Sustainable Manufacturing-kesäkouluun

Tähän EIT Manufacturingin järjestämään kesäkouluun kuuluu verkossa suoritettava osuus 8.-18.7. ja paikan päällä Trenton yliopistossa, Italiassa, suoritettava osuus 22.7.-2.8.2024.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Valmistuva maisteri – anna palautetta opinnoista ja vaikuta!

Vastaa maisterin tutkinnon suorittaneiden palautekyselyyn ja vaikuta alasi opintojen kehittämiseen.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Hae syksyn energiatekniikan alan virtuaalikursseille nyt!

Unite-allianssi järjestää syksyllä virtuaalikursseja energiatekniikan alalta, joihin on kaksi hakuaikaa, yksi kesäkuussa ja toinen elokuussa.