Uutiset

Sähköautojen lataamisen hintoja kampuksella alennetaan

Sähköautojen lataushintaa Otaniemen kampuksella ja Aalto Töölössä tarkistetaan 30.1.2023 alkaen. Uusi hinta on 0,30e/kWh*. Tarkista jatkossa voimassaoleva hinta Plugitin sovelluksesta tai ACREn verkkosivuilta.
Sähköauto Zoe
Kuva: Milla Uusitalo / ACRE

Sähköautojen lataushintaa Otaniemen kampuksella ja Aalto Töölössä tarkistetaan maanantaista 30.1.2023 alkaen. Uusi hinta on 0,30e/kWh*.

Aalto-yliopiston sähköenergian hinta määräytyy Nord Pool -sähköpörssissä. Pörssisähkön lisäksi sähkön kokonaiskustannus muodostuu sähkön siirtomaksuista sekä sähkön hankintaan ja latauspalvelun operointiin liittyvistä kuluista.

Jotta yliopiston latausasemien hinnat vastaavat jatkossa energian senhetkistä kustannusta mahdollisimman hyvin, lataushintaa tarkastellaan kuukausittain. Mahdollisista muutoksista tiedotetaan yliopiston sekä ACREn verkkosivuilla. Voimassa olevan lataushinnan voi tarkistaa Plugitin verkkosivuilta osoitteesta: https://app.plugitcloud.com/ tai osoitteesta https://acre.aalto.fi/fi/tietoa-meista/lataushinnasto

Pysäköintirajoitus sähköauton latauspaikoilla on tällä hetkellä 3h. Pysäköithän vain latauksen ajaksi.

Latauspisteitä tullaan kampuksen alueella vastedes lisäämään vuosittain. Osoitteeseen [email protected] voi lähettää kysymyksiä ja kehitysideoita koskien kampuksen tulevaa ja nykyistä latausinfraa.

Lisätietoja latureista ja latauksen käytännön asioista antaa Plugitin asiakaspalvelu, [email protected]

 

*Mikäli lataus maksetaan kortilla (eikä Plugitin tunnisteella tai sovelluksella), peritään latauspalveluntarjoaja Plugitin maksu 0,99e/lataus.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Campus sustainability event crowd
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Ennätysmäärä aaltolaisia hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtumassa

Tapahtuman ohjelmassa kuultiin ajankohtaisia puheenvuoroja kampuksen kestävästä kehityksestä, hyvinvointiin keskittyen.
Retuperän WBK:n Audio Dubbado, kuva: Atte Mäkinen.
Kampus, Opinnot Julkaistu:

Audio Dubbado: Retuperän WBK edustaa palomiesmäistä arvokkuutta ja hyviä käytöstapoja

"Kun olin soittanut muutaman vuoden palokunnassa, mietin, että ehkä olisi hyvä olla joku tekosyy viettää Otakaarella niin paljon aikaa. Päätin, että on aika hakea Aaltoon."
Alumnus Henri Yoki
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Henri Yoki: Kun lapseni kysyvät, mitä isi tekee, vastaan, että ratkaisen ilmastokriisiä

Diplomi-insinööri ja kauppatieteiden maisteri Henri Yoki perusti ensimmäisen yrityksensä opiskellessaan kansainvälistä liiketoimintaa Kauppakorkeakoulussa. Nykyään hän on perustaja ja toimitusjohtaja vihreään energiasiirtymään keskittyvässä yrityksessä, jossa hän pääsee soveltamaan laajasti kaikkea uransa ja opintojensa aikana oppimaansa.
Suvi Helko and Tiina Pylkkönen from Oasis of Radical Wellbeing at the Wellbeing on a Sustainable Campus event
Kampus Julkaistu:

Kohti sosiaalista kestävyyttä Aallossa

Aalto-yhteisö keskusteli sosiaalisen kestävyyden konseptista Earth Hour -viikon Hyvinvointia kestävällä kampuksella -tapahtumassa.