Uutiset

Professori Virpi Tuunaiselle arvostettu AIS Fellow 2016 -palkinto

AIS Fellow Award myönnetään henkilöille, jotka ovat erittäin merkittävästi vaikuttaneet tietojärjestelmätieteen alaan.
AIS:n puheenjohtaja Jason Thatcher (vas.) ojensi palkinnon professori Virpi Tuunaiselle joulukuun puolivälissä Dublinissa järjestetyssä ICIS 2016 -konferenssissa.

Kauppakorkeakoulun tietojärjestelmätieteen professori Virpi Tuunainen on yksi kahdeksasta vuoden 2016 Association for Information Systems (AIS) -palkinnon saajasta. AIS on tietojärjestelmätieteen tutkijoiden merkittävin kansainvälinen yhdistys ja sillä on noin 4 000 jäsentä.

AIS Fellow Award myönnetään henkilöille, jotka ovat erittäin merkittävästi vaikuttaneet tietojärjestelmätieteen alaan joko tutkimuksellaan, opetuksellaan tai palvelutoiminnallaan. Palkitun henkilön tulee olla erityisen ansioitunut vähintään yhdessä kolmesta edellä mainitusta tehtävässä ja lisäksi hänen tulee olla vaikuttanut kahteen muuhunkin alueeseen merkittävällä tavalla. Palkittavan henkilön tulee olla toiminut tietojärjestelmätieteen alalla niin globaalisti kuin omassa maassaan ja paikallisesti. AIS Council ja ICIS:n johtoryhmä (Executive Committee) ovat myöntäneet AIS Fellow Award -tunnustuksia vuodesta 1999 alkaen.

Professori Virpi Tuunainen on aiemmin toiminut AIS:n arvostetussa Vice President of Publications -tehtävässä sekä vaikuttanut AIS:n intressiryhmien (Special Interest Groups, SIGs) puheenjohtajana. Tällä hetkellä hän on vanhempana toimittajana (Senior Associate Editor) European Journal of Information Systems -lehdessä ja kuuluu usean julkaisun, kuten The Journal of the AIS ja The Journal of Strategic Information Systems, toimitusneuvostoon.

Lisätietoja professori Tuunaisesta (Aalto People, people.aalto.fi)
Katso myös Association for Information Systems (AIS):n verkkosivut (start.aisnet.org)

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Palkittu teos, värikäs Asuntoarkkitehtuurin käsikirja nojaa rosoista tiiliseinää vasten
Palkitut Julkaistu:

Asuntoarkkitehtuurin käsikirjalle Rakentamisen ruusu -palkinto

Palkinnon myöntää Helsingin kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaosto.
Äiti-nukkehahmo istuu pöydän ääressä lavastetussa ympäristössä matkapuhelin kädessään
Palkitut Julkaistu:

Kaikki äitini puhelut on paras lyhytelokuva

Parhaan lyhytelokuvan Jussi-palkinto myönnettiin toista kertaa peräkkäin Aalto-yliopistosta valmistuneen ohjaajan elokuvalle.
Palkitut.
Palkitut Julkaistu:

Perustieteiden korkeakoulun parhaat väitöskirjat ja diplomityöt vuodelta 2022 palkittu

Aalto-yliopisto palkitsee vuosittain parhaat 10 prosenttia väitöskirjoista Aallon väitöskirjapalkinnolla. Palkittuja väitöskirjoja on Perustieteiden korkeakoulussa tänä vuonna kuusi. Diplomitöitä palkittiin viisi.
Palkinnon saajat
Palkitut Julkaistu:

Tasavallan presidentin kunniamerkit Kemian tekniikan korkeakoulussa

Kemian tekniikan korkeakouluun on myönnetty kolme tasavallan presidentin kunniamerkkiä. Kunniamerkit myönnettiin professori Jouni Paltakarille, tutkimusinsinööri Esa Uosukaiselle ja johdon assistentti Anne Forsströmille.