Uutiset

Professori Valeriy Vyatkinille IEEE Fellow -arvo

Professori Vyatkin saa tunnustusta panoksestaan teollisuusautomaation ohjelmistokehitysmenetelmiin ja -käytäntöihin.
Professor Valeriy Vyatkin. Photo: Leena Ylä-Lyly/Aalto University
Professori Valeriy Vyatkin. Kuva: Leena Ylä-Lyly / Aalto-yliopisto.

Professori Valeriy Vyatkin Aalto-yliopiston automaatio- ja sähkötekniikan laitokselta on saanut IEEE Fellow -arvonimen tammikuusta 2022 alkaen.

Professori Vyatkin saa tunnustusta panoksestaan teollisuusautomaation ohjelmistokehitysmenetelmiin ja -käytäntöihin.

”Olen viimeisen kahden vuosikymmenen aikana käsitellyt edistyksellistä tekniikkaa, jonka soveltuvuus käytännön sovelluksiin ei ole ollut varmaa. Tämä Fellow-nimitys tulee samaan aikaan, kun maailman johtavat yritykset alkavat ottaa tutkimaani tekniikkaa käyttöön. Tämä tuntuu erityisen hienolta!” hän sanoo.

Professori Vyatkin huomauttaa, ettei olisi voinut tehdä tutkimustaan ​​yksin.

"Tämä ei olisi mahdollista ilman monien yhteistyökumppanien, mukaan lukien tohtori- ja maisteriopiskelijoideni, kovaa työtä. He "vaaransivat uransa" valitessaan tällaisen uudenlaisen tutkimusalueen, jonka menestysmahdollisuudet eivät olleet selvät. Olen heille paljon velkaa heidän luottamuksestaan ​​ja lahjakkuudestaan. Erityinen kiitos kuuluu Aalto-yliopistolle ja rahoittajille, jotka ovat tukeneet tutkimustamme!"

IEEE on maailman suurin teknisten ammattilaisten järjestö, jolla on yli 400 000 jäsentä. IEEE myöntää Fellowship -arvon järjestön poikkeuksellisen ansioituneille jäsenille. Valittujen joukko on pieni, sillä yhtenä vuonna valittujen kokonaismäärä ei saa ylittää 0,01 % äänioikeutetuista jäsenistä.

Lisätetoja:

Lue myös

Professor Valeriy Vyatkin, photo: Leena Ylä-Lyly

Professori Valeriy Vyatkin IEEE Industrial Electronics Society -yhteisön varapuheenjohtajaksi

Professori Vyatkin toivoo puheenjohtajakaudellaan lisäävänsä vuorovaikutusta yhteisön teknisten toimikuntien välillä.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Äiti-nukkehahmo istuu pöydän ääressä lavastetussa ympäristössä matkapuhelin kädessään
Palkitut Julkaistu:

Kaikki äitini puhelut on paras lyhytelokuva

Parhaan lyhytelokuvan Jussi-palkinto myönnettiin toista kertaa peräkkäin Aalto-yliopistosta valmistuneen ohjaajan elokuvalle.
Tummaan paitaan pukeutunut vaalea lyhyttukkainen nainen seisoo kädet ristissä rinnan edessä, taustalla korkeakoulun tiloja
Nimitykset, Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Professori Arja Karhumaa: ”Meidän on ymmärrettävä paremmin, kuinka tekstejä katsotaan”

Vakinaistetut professorit esittäytyvät: visuaalisen viestinnän muotoilun professori Arja Karhumaa tutkii kielen ja tekstin visuaalisen muodon välistä suhdetta eli miltä teksti kulloinkin näyttää, ja miten se vaikuttaa meihin ihmisinä.
Kuvassa näkyy Satu Rämö punaisessa mekossa. Taustalla näkyy kirjanjulkistamistilaisuuden rekvisiittaa.
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Monenlaisia urapolkuja: Satu Rämö kirjoittaa huippusuosittuja dekkareita vastapainoksi digitaaliselle viestinnälle, jossa pitää olla lyhyt ja ytimekäs

Omannäköinen elämä kirjailijana ja viestintäalan yrittäjänä on Satu Rämölle mahdollista, koska kaupallinen osaaminen auttaa pitämään katteet kunnossa ja oman talouden hallinnassa.
Palkitut.
Palkitut Julkaistu:

Perustieteiden korkeakoulun parhaat väitöskirjat ja diplomityöt vuodelta 2022 palkittu

Aalto-yliopisto palkitsee vuosittain parhaat 10 prosenttia väitöskirjoista Aallon väitöskirjapalkinnolla. Palkittuja väitöskirjoja on Perustieteiden korkeakoulussa tänä vuonna kuusi. Diplomitöitä palkittiin viisi.