Uutiset

Prodekon juhlavuosi huipentuu tuhannen hengen vuosijuhlaan Kaapelitehtaalla

Tuotantotalouden Kilta Prodekon perustamisesta tulee tänä syksynä kuluneeksi 50 vuotta, ja sitä juhlitaan asianmukaisesti pitkin juhlavuotta

Tuotantotalouden Kilta Prodeko on yksi Otaniemen pienimmistä, mutta samalla myös tiiveimmistä killoista. Prodeko toimii tuotantotalouden opiskelijoiden yhdyssiteenä Tuotantotalouden laitokseen, Aalto-yliopiston Ylioppilaskuntaan ja yritysmaailmaan. Samalla Prodeko järjestää jäsenilleen opiskeluja tasapainottavaa vapaa-ajantoimintaa, joka jakaantuu ns. ammatilliseen toimintaan sekä kiltatoimintaan ja illanviettoihin.

Juhlavuoden kruununa toimii lauantaina 8.10. järjestettävä vuosijuhla Diskonttaus

Prodeko perustettiin alunperin tuotantotalouden ammattiainekerhoksi Koneinsinöörikillan alaisuuteen vuonna 1966. Sittemmin Tuotantotaloudesta on tullut erillinen opintosuunta, kerhosta kilta ja toiminnasta lähes ammattimaista. Prodekon perustamisesta tulee tänä syksynä kuluneeksi 50 vuotta, ja sitä on totta kai juhlittava asianmukaisesti. Juhlavuoden tapahtumat ovat alkaneet jo keväällä opiskelijoiden ja alumnien yhteisellä seminaarilla sekä Ullanlinnanmäen näkyvimmällä teltalla Wappuna. Syksyllä juhlavuosi huipentuu tuhannen hengen vuosijuhlaan Kaapelitehtaalla. Vuosijuhla koostuu koktail-tilaisuudesta, pääjuhlasta ja jatkoista, sekä seuraavan päivän Silliaamiaisesta. Lisäksi vuosijuhlaviikolla järjestetään ainakin Vujuviikon bileet ja kulttuuritapahtuma.

Lisää tietoa löytyy juhlavuoden nettisivuilta.

 

Pääjuhlaan vielä sponsorointilippuja

Juhlavuoden kruununa toimiva pääjuhla kokoaa Kaapelitehtaalle yli 1000 vierasta. Tämä tarjoa mainion tilaisuuden saada näkyvyyttä niin tulevaisuuden moniosaajien keskuudessa kuin päästä verkostoitumaan 400:n korkealle työelämässä sijoittuneen alumnin kanssa. Pääjuhlan osallistumisliput on jo myyty loppuun, mutta mukaan on vielä mahdollista päästä yritysedustajille varatun kiintiön kautta.

 

Sponsoroinnista kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Prodekon yrityssuhdevastaava Eero Vartiaiseen (+358 50 360 6383, [email protected]).

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu