Uutiset

Opiskelijoiden liikkuminen kampuksella lukuvuoden alkaessa

Maanantaista 31.8. alkaen opiskelijoilla on pääsy niihin kampuksen tiloihin, joissa on lähiopetusta, ennalta varattavia itseopiskelutiloja, opiskelua tukevia palveluita tai opiskelijaravintoloita. Huomioithan, että HSL-kortit eivät nyt poikkeusaikana ole käytössä, vaan sisään pääsee merkitystä ovesta kunkin rakennuksen aukioloaikana.
Otakaari 1 Kuva: Aino Huovio / Aalto-yliopisto

Seuraavat rakennusten ovet ovat auki: 

Otakaari 5 (A Grid), Ekonominaukio 1, Betonimiehentie 5 (Design Factory), Otakaari 24 Käpyovi (Dipoli), Otakaari 3A, Rakentajanaukio 4A, Otakaari 7B, Otaniementie 14 (Väre), Otaniementie 9A (Oppimiskeskus), Konemiehentie 2A, Maarintie 8A1, Otakaari 1F, 1M ja 1X (Kandidaattikeskus), Kemistintie 1A, Vuorimiehentie 1A, Vuorimiehentie 2 ja Otakaari 4A. 

Tilanne saattaa muuttua vielä lukukauden käynnistyttyä. Myös koulukohtaiset muutokset ovat mahdollisia.

Opiskelijat voivat varata Aalto Space -sovelluksen avulla paikkoja yli 20 itseopiskelutilasta, mutta kaikki opiskelutilat tai IT-luokat eivät ole käytettävissä. Aalto Space -sovelluksessa itseopiskelutilat ovat hiljaisiksi tiloiksi luokiteltuja tiloja. Ruuhkien syntymistä on vältettävä, ja kampukselle voi tulla vain opiskeluun liittyvästä syystä. 

Rekisteröi kuitenkin HSL-korttisi 

Myöhemmin tilanteen normalisoiduttua opiskelijat tarvitsevat kampuksella kulkutunnisteeksi HSL-kortin, joka tulee rekisteröidä https://idcard.aalto.fi  -sivustolla. Palveluun kirjaudutaan Aalto-tunnuksella ja salasanalla. Mikäli sinulla on ongelmia kortin aktivoimisessa, ole yhteydessä IT Service Deskiin: [email protected] Tunnisteeksi käy ns. uusi (sininen) tai vanha (vihreä) HSL-kortti.  

Rekisteröity HSL-korttisi on jatkossa opiskelijoiden avain kampuskiinteistöissä liikkumiseen. Tavoitteena on jakaa myöhemmin myös opiskelijoille erilliset kulkutunnisteet. 

Lue lisää yliopiston uudistuneesta kulkupolitiikasta sekä tietoa kulkutunnisteisiin liittyen aalto.fi/accesscontrol   

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Anni Kaaria
Kampus Julkaistu:

Rakennusten aukioloajat vuodenvaihteessa 2022

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön aukioloajoissa on muutoksia vuodenvaihteessa joulu-tammikuussa.
White coffee cup with Space 21 logo, space's common room on the background.
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Tervetuloa aamukahville Space 21:een keväällä 2023

Kahvia, aamupalaa ja hyvää seuraa radikaalin luovuuden olohuoneessa – kaikki Aaltolaiset ovat tervetulleita Space 21:en avointen ovien aamukahveille. Kevään 2023 aikataulu nyt julki!
Aalto logo on the snow
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Varautuminen kiertäviin sähkökatkoihin Otaniemen kampuksella

Mahdollisista katkoista pyritään viestimään etukäteen.
Aalto campus members and students
Kampus Julkaistu:

Kampusjäsenyys on pääsylippu Aalto-yliopiston kampukselle

Jäsenyyden kautta pääsee osaksi ainutlaatuista Aalto-yliopiston ekosysteemiä, joka yhdistää yritykset ja yliopiston saumattomasti yhteen.