Uutiset

Opiskelijoiden liikkuminen kampuksella lukuvuoden alkaessa

Maanantaista 31.8. alkaen opiskelijoilla on pääsy niihin kampuksen tiloihin, joissa on lähiopetusta, ennalta varattavia itseopiskelutiloja, opiskelua tukevia palveluita tai opiskelijaravintoloita. Huomioithan, että HSL-kortit eivät nyt poikkeusaikana ole käytössä, vaan sisään pääsee merkitystä ovesta kunkin rakennuksen aukioloaikana.
Otakaari 1 Kuva: Aino Huovio / Aalto-yliopisto

Seuraavat rakennusten ovet ovat auki: 

Otakaari 5 (A Grid), Ekonominaukio 1, Betonimiehentie 5 (Design Factory), Otakaari 24 Käpyovi (Dipoli), Otakaari 3A, Rakentajanaukio 4A, Otakaari 7B, Otaniementie 14 (Väre), Otaniementie 9A (Oppimiskeskus), Konemiehentie 2A, Maarintie 8A1, Otakaari 1F, 1M ja 1X (Kandidaattikeskus), Kemistintie 1A, Vuorimiehentie 1A, Vuorimiehentie 2 ja Otakaari 4A. 

Tilanne saattaa muuttua vielä lukukauden käynnistyttyä. Myös koulukohtaiset muutokset ovat mahdollisia.

Opiskelijat voivat varata Aalto Space -sovelluksen avulla paikkoja yli 20 itseopiskelutilasta, mutta kaikki opiskelutilat tai IT-luokat eivät ole käytettävissä. Aalto Space -sovelluksessa itseopiskelutilat ovat hiljaisiksi tiloiksi luokiteltuja tiloja. Ruuhkien syntymistä on vältettävä, ja kampukselle voi tulla vain opiskeluun liittyvästä syystä. 

Rekisteröi kuitenkin HSL-korttisi 

Myöhemmin tilanteen normalisoiduttua opiskelijat tarvitsevat kampuksella kulkutunnisteeksi HSL-kortin, joka tulee rekisteröidä https://idcard.aalto.fi  -sivustolla. Palveluun kirjaudutaan Aalto-tunnuksella ja salasanalla. Mikäli sinulla on ongelmia kortin aktivoimisessa, ole yhteydessä IT Service Deskiin: [email protected] Tunnisteeksi käy ns. uusi (sininen) tai vanha (vihreä) HSL-kortti.  

Rekisteröity HSL-korttisi on jatkossa opiskelijoiden avain kampuskiinteistöissä liikkumiseen. Tavoitteena on jakaa myöhemmin myös opiskelijoille erilliset kulkutunnisteet. 

Lue lisää yliopiston uudistuneesta kulkupolitiikasta sekä tietoa kulkutunnisteisiin liittyen aalto.fi/accesscontrol   

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Someone working on a laptop typing.
Kampus Julkaistu:

Väre Stations hoitaa nyt henkilökunnan laitetilaukset

Henkilökuntalaitteita ei enää tilata HR-osaston kautta. Tilaukset voi tehdä Väre Stationin tai itorders-verkkosivun kautta.
A person with VR glasses on at Media Lab Demo Day.
Kampus, Yhteistyö Julkaistu:

Aalto Digital Creatives -esihautomon ensimmäinen kierros päättyi – kahdeksan tiimiä kehitti luovien alojen yritysideoitaan ohjelman aikana

Esihautomo-ohjelman ensimmäisen kierroksen osallistujat jatkavat yritysideoiden kehittämistä. 
Jos ihminen olisi kone - blogiteksti palautumisesta
Kampus Julkaistu:

"Jos ihminen olisi kone" - Lue blogiteksti palautumisesta!

Jos ihminen olisi kone, sen kyky säädellä energiatasojaan tilanteen mukaan, korjata ja kehittää itseään näyttäytyisi hämmentävän taidokkaana. Lue psykoterapeutti Liisa Uusitalo-Arolan blogikirjoitus.
Korkeakoulu Square green area
Kampus Julkaistu:

Korkeakouluaukion viheralueen parannustyöt alkavat

Korkeakouluaukion viheralueen työt käynnistyvät kesäkuussa. Paikalle rakentuu monimuotoisen luonnon keidas.