Uutiset

Opiskele markkinointia avoimessa yliopistossa syksyn verkkokursseilla

Syksyllä 2021 on verkko-opetuksena Markkinoinnin perusteet ja edistyneimmille Brändin voiman johtaminen ja arviointi -kurssi sekä Vähittäiskaupan kilpailustrategiat ja -keinot.
kuvituskuva henkilöstä etäkokouksessa

Opiskele Aallon avoimessa yliopistossa markkinointia verkko-opetuksena.Ilmoittaudu pikaisesti kursseille.

Markkinnoinin perusteiden kurssilla opit markkinoinnin peruskäsitteet ja teoriat. Kurssi sopii markkinoinnin aineen aloituskurssiksi.

Brändin voiman johtaminen ja arviointi kurssi tarjoaa opiskelijoille keskeiset työkalut brändin johtamiseen markkinoilla ja brändipääoman ja brändin vahvuuden arviointiin. Kurssin suorittaminen edellyttää perustietoja markkinoinnista. Opiskelijapalautteessa on pidetty kurssin käytännön case soveltamistehtävistä sekä innostavasta opettajasta ja opetustavasta. Lisäksi palautteen mukaan hyvää olivat luennot, keskustelut ja materiaalit sekä tehtävät.

Vähittäiskaupan kilpailustrategiat ja kilpailukeinot kurssilla käsitellään mm. kaupan toimintaympäristöön vaikuttavia tekijöitä, kilpailua, liiketoimintamalleja ja monikanavaisuutta. Kurssilla kaupan alan asiantuntijoiden vierailuluentoja.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Aalto-yliopisto Juniorin opiskelijaohjaaja
Opinnot Julkaistu:

Innostavat opiskelijat ohjaavat oman alansa asiantuntijoina Aalto-yliopisto Juniorin työpajoja

Junior tarjoaa lapsille ja nuorille kurkistuksia Aalto-yliopiston tarjontaan. Lue lisää toiminnasta – ja siitä, miten voit lahjoittamalla tukea tulevaisuuden tekijöiden hyväksi tehtävää työtä.
Alma Median projektitiimi, Aalto BIZ
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Vastuullisuus on tärkeä osa asumisen digitaalisia palveluita

Opiskelijat tekivät Alma Medialle yritysprojektin, jossa he kartoittivat asumisen digitaalisia palveluita kestävän kehityksen näkökulmasta.
Football field / Jalkapallokenttä. Kuva: Aleksi Poutanen
Opinnot Julkaistu:

Jalkapalloilija Tim Väyrynen ja koripalloilija Helmi Tulonen kuuluvat Aalto-yliopiston URHEA-opiskelijoihin

”Aalto-yliopisto on Urhean periaatteiden mukaisesti tukenut meitä ammattiurheilun ja opiskelujen yhteensovittamisessa.”
Mira Hänninen
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Mira Hänninen: On inspiroivaa, että omalla työllä on positiivinen vaikutus yhteiskuntaan

Nykyisin Nesteellä työskentelevä alumnimme Mira Hänninen hakeutui Kauppakorkeakouluun yritysjuridiikan maisteriohjelmaan, sillä hän halusi enemmän käytännönläheistä yritysnäkökulmaa oikeustieteen opintoihinsa. ”Palkitsevinta opinnoissa oli juuri se, ettemme opiskelleet vain sääntelyn sisältöä vaan mietimme, millainen käytännön vaikutus sillä on yritysten liiketoimintaan ja päätöksentekoon.”