Uutiset

Oletko ollut Erasmus+-liikkuvuusjaksolla tai harkinnut osallistumista? Vastaa kyselyyn 12.1.2024 mennessä, palkintona S-ryhmän lahjakortteja!

Euroopan Komissio kerää yliopisto-opiskelijoilta palautetta Erasmus+-liikkuvuusohjelman loppu- ja väliarviointeihin liittyen.

Euroopan Komissio kerää opiskelijoilta palautetta Erasmus+-ohjelman loppu- ja väliarviointeihin liittyen. Kyselyn tavoitteena on kerätä vuosina 2014-2023 Erasmus+-ohjelmaan osallistuneiden tai osallistumista harkinneiden näkemyksiä ohjelmasta.

Kyselyssä tiedustellaan muun muassa Erasmus+-ohjelman vaikutuksia osallistujan elämään (mm. työhön, osaamiseen, asenteisiin). Lisäksi kerätään tietoja niistä syistä, miksi toimintaan ei osallistuttu harkinnasta huolimatta, sekä siitä, kuinka paljon Erasmus+-liikkuvuusjaksoihin osallistuminen tulevaisuudessa kiinnostaa vastaajia.

Kyselyyn vastaaminen vie vain 10-15 min. aikaa ja jokainen vastaus on erittäin arvokas Erasmus+-ohjelman kehittämisen kannalta! Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan 3 kpl 50 eur arvoista S-ryhmän lahjakorttia. 

Kysely on osa Opetus- ja kulttuuriministeriön toimeksiannosta laadittavaa Erasmus+-ohjelman arviointiprosessia, jonka toteuttavat 4FRONT Oy ja NordEval Oy. 

Kysely löytyy suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi osoitteesta: 

Vastaathan 12.1.2024 mennessä!

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Opiskelijoita EIT Manufacturing-kesäkoulussa
Opinnot Julkaistu:

Hae nyt Artificial Intelligence-enabled Innovation & Entrepreneurship for Sustainable Manufacturing-kesäkouluun

Tähän EIT Manufacturingin järjestämään kesäkouluun kuuluu verkossa suoritettava osuus 8.-18.7. ja paikan päällä Trenton yliopistossa, Italiassa, suoritettava osuus 22.7.-2.8.2024.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Valmistuva maisteri – anna palautetta opinnoista ja vaikuta!

Vastaa maisterin tutkinnon suorittaneiden palautekyselyyn ja vaikuta alasi opintojen kehittämiseen.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Hae syksyn energiatekniikan alan virtuaalikursseille nyt!

Unite-allianssi järjestää syksyllä virtuaalikursseja energiatekniikan alalta, joihin on kaksi hakuaikaa, yksi kesäkuussa ja toinen elokuussa.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Mentorihaku: Myötätuntomentorointia vertaisryhmissä tohtoriopiskelijoille syksyllä 2024

Haemme tohtoriopiskelijoita mentoreiksi myötätuntomentorointiryhmiin.