Uutiset

Matkustuskysely Helsingin päärautatieaseman, Jätkäsaaren, Otaniemen, Keran ja Matinkylän alueista

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan voittaaksesi palkinnon!
Aalto Summer School on Transportation poster

Aalto University Summer School on Transportation on julkaissut matkustuskyselyn viidestä kaupunkiliikenteen solmukohdasta HSL:n alueelta: Helsingin päärautatieasema, Jätkäsaari, Otaniemi, Kera ja Matinkylä. Tämän lyhyen ja anonyymin kyselyn tarkoitus on kerätä tietoa, joka auttaisi miettimään parannuksia ja uusia innovaatioita liikkumisen palveluihin näiden solmukohtien alueella. Osallistumalla kyselyyn vastaajilla on mahdollisuus voittaa museokortti (arvo 69 euroa) tai lahjakortti Verkkokauppaan (arvo 69 euroa).

Matkustuskyselyyn pääsee tämän linkin kautta elokuun 24. päivään asti: https://app.maptionnaire.com/fi/9204/. Kysely on saatavilla kolmella eri kielellä (englanti, suomi ja ruotsi).

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Vihreän siirtymän rakentajat
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Uusi podcast: Vihreän siirtymän rakentajat

Vihreän siirtymän toteuttamisessa kiinteistöala on avainasemassa. Talotekniikka on sen vaikuttavin keino torjua ilmastonmuutosta ja vastata EU:n kiristyviin energiavaatimuksiin. Uusi Vihreän siirtymän rakentajat - podcast tuo esiin talotekniikan tutkijoita, kehittäjiä ja toteuttajia, jotka jakavat näkemyksiään ja ideoitaan matkalla kohti kestävämpää kiinteistö- ja rakennusalaa.
Tekstiilikemia-tutkimusryhmä
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Vihreämpiä, turvallisempia ja innovatiivisempia tekstiilejä

Professori Ali Tehrani ja hänen tutkimusryhmänsä keskittyvät johonkin meille kaikille hyvin tuttuun - tekstiileihin.
XX
Kampus Julkaistu:

PechaKucha- tilaisuus tarjosi Sähkötekniikan korkeakoulun tohtoriopiskelijoille uudenlaisen haasteen

Sähkötekniikan korkeakoulun ensimmäinen PechaKucha haastoi korkeakoulun tohtoriopiskelijat esittämään väitöskirjansa aiheet kuudessa minuutissa. Tilaisuus järjestettiin keskiviikkona 22. toukokuuta Otaniemen A Gridissä.
Näytös-tunnuskuva. Kahdet jalat ja jalkineet keltaiseksi sävytetyssä kuvassa
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aalto-yliopiston muotinäytös laajenee myös näyttelyksi

Aalto-yliopiston vuotuinen muotitapahtuma laajenee tänä vuonna kaksiosaiseksi. Perinteeksi muodostunut muotinäytös Näytös saa rinnalleen uuden tapahtuman Näyttelyn.