Uutiset

Matkustuskysely Helsingin päärautatieaseman, Jätkäsaaren, Otaniemen, Keran ja Matinkylän alueista

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan voittaaksesi palkinnon!
Aalto Summer School on Transportation poster

Aalto University Summer School on Transportation on julkaissut matkustuskyselyn viidestä kaupunkiliikenteen solmukohdasta HSL:n alueelta: Helsingin päärautatieasema, Jätkäsaari, Otaniemi, Kera ja Matinkylä. Tämän lyhyen ja anonyymin kyselyn tarkoitus on kerätä tietoa, joka auttaisi miettimään parannuksia ja uusia innovaatioita liikkumisen palveluihin näiden solmukohtien alueella. Osallistumalla kyselyyn vastaajilla on mahdollisuus voittaa museokortti (arvo 69 euroa) tai lahjakortti Verkkokauppaan (arvo 69 euroa).

Matkustuskyselyyn pääsee tämän linkin kautta elokuun 24. päivään asti: https://app.maptionnaire.com/fi/9204/. Kysely on saatavilla kolmella eri kielellä (englanti, suomi ja ruotsi).

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Maahanmuuttajayrittäjät ovat elävöittäneet ostoskeskus Puhosta Itäkeskuksessa
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Maahanmuuttajayrittäjien potentiaali huomioitava lähiöiden kehittämisessä

Kaupunkiuudistusta tulee tehdä vuorovaikutteisemmin yhdessä yrittäjien ja kiinteistönomistajien kanssa.
Sustainability Science day banneri
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Miten vauhditetaan innovaatioita, saadaan ruoka riittämään ja tehdään kaupungeista vihreitä? Sustainability Science Days etsii vastauksia aikamme isoihin kestävyysongelmiin

Sustainability Science Days on Aalto-yliopiston ja Helsingin yliopiston vuosittain järjestämä, Suomen suurin kestävän kehityksen tiedekonferenssi. Kaksipäiväinen tapahtuma keskittyy tänä vuonna globaaleihin systeemitason ratkaisuihin esimerkiksi ruoan, kaupunkien ja hallinnon osalta.
Festival poster
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Art for All -festivaali järjestetään jälleen elokuussa

Monitaidefestivaali järjestetään Helsingin kasvitieteellisessä puutarhassa 26.-28.8.2022. Festivaalissa on esillä teoksia esittävistä taiteista installaatioihin sekä audiovisuaalisiin teoksiin.
A woman in white t-shirt and a man in red shirt standing and talking together
Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Uusia akatemiatutkijoita ja tutkijatohtoreita

Suomen Akatemian rahoitus tuo Aalto-yliopistoon kuusi uutta akatemiatutkijan ja 14 uutta tutkijatohtorin tehtävää – lämpimät onnittelut kaikille!