Uutiset

Matkustuskysely Helsingin päärautatieaseman, Jätkäsaaren, Otaniemen, Keran ja Matinkylän alueista

Vastaa kyselyyn ja osallistu arvontaan voittaaksesi palkinnon!
Aalto Summer School on Transportation poster

Aalto University Summer School on Transportation on julkaissut matkustuskyselyn viidestä kaupunkiliikenteen solmukohdasta HSL:n alueelta: Helsingin päärautatieasema, Jätkäsaari, Otaniemi, Kera ja Matinkylä. Tämän lyhyen ja anonyymin kyselyn tarkoitus on kerätä tietoa, joka auttaisi miettimään parannuksia ja uusia innovaatioita liikkumisen palveluihin näiden solmukohtien alueella. Osallistumalla kyselyyn vastaajilla on mahdollisuus voittaa museokortti (arvo 69 euroa) tai lahjakortti Verkkokauppaan (arvo 69 euroa).

Matkustuskyselyyn pääsee tämän linkin kautta elokuun 24. päivään asti: https://app.maptionnaire.com/fi/9204/. Kysely on saatavilla kolmella eri kielellä (englanti, suomi ja ruotsi).

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Elias Rantapuska, photo by Evelin Kask
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

OP Ryhmän Tutkimussäätiöltä 1,2 miljoonaa euroa kolmen suomalaisyliopiston tutkimushankkeelle

Laadukasta tutkimusta ei synny ilman kallista tutkimusdataa ja ihmisiä, toteaa rahoitusalan ja rahoitusinstituutioiden tutkimushanketta Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa johtava professori Elias Rantapuska.
students and a book shelf
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Välillisten verojen rooli kasvaa globaalisti

Välillisten verojen tarkoitus on paitsi fiskaalinen eli varojen kerääminen valtion kassaan, myös kulutuksen ohjaaminen halutulla tavalla joko keppiä tai porkkanaa käyttäen.
Professori Monika Österberg.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Professori Monika Österbergin tiimille Vaikuttavuussäätiön rahoitus biopohjaisten pakkausmateriaalien kehittämiseen

Kemian tekniikan korkeakoulun professori Monika Österbergin tiimin saamassa rahoituksessa Aalto-yliopisto ja Kemira tutkivat mahdollisuuksia kehittää täysin biopohjaisia pakkausmateriaaleja ja vähentää näin muovin käyttöä pakkausteollisuudessa.
designtalks_banner.jpg
Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

DesignTalks valottaa hyvän muotoilun merkitystä ja sen hyötyjä meille kaikille

Kaikki DesignTalks -tallenteet nyt koottuna samaan paikkaan – keskustelut tarjoavat kaikille mahdollisuuden ymmärtää paremmin muotoilun roolia ja merkitystä eri konteksteissa