Uutiset

Mario Di Francesco valittu Aalto-yliopiston tietotekniikan laitoksen vuoden opettajaksi 2020

Vuoden opettaja julkistettiin tietotekniikan laitoksen etäpikkujouissa torstaina 17. joulukuuta 2020.
Mario_di_Francesco_School_of_Science_photo_Aalto_University_Matti_Ahlgren

Professori Mario Di Francesco on valittu Aalto-yliopiston tietotekniikan laitoksen vuoden opettajaksi 2020. Mario Di Francesco on viime vuosina ollut aktiivisesti kehittämässä sekä kandidaatti- että maisteritason opetusta uudistamalla kurssisisältöjä ja opetustapoja. Hänen kurssinsa ovat ajankohtaisia ja relevantteja myös työelämässä. Opettajana Di Francesco kannustaa kysymään ja keskustelemaan ja on helposti opiskelijoiden tavoitettavissa. Hän pyrkii auttamaan ja ohjaamaan opiskelijoita saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Poimintoja kurssin CS-E4100 Mobile Cloud Computing opiskelijapalautteesta:

Excellent course. One of the best courses that I have attended with the right amount of workload. The course is well planned. The lab/ practical exercises are perfect. Well done.

Overall, the course was well organized, and the staff was excellent.

Excellent teaching staff, always ready to help and give additional material.

Based on the little experience I've managed to attain in the industry, the contents of the course were highly relevant. - - - This experience can surely be put into use in the job market.

Tietotekniikan vuoden opettaja on palkittu vuodesta 2007 alkaen. Tänä vuonna ehdotuksia tuli yhteensä 26, ja 18 opettajaa esitettiin palkinnon saajaksi. Päätöksen palkinnon saajasta teki komitea, johon kuuluivat Professori Tuomas Aura, Professori Petri Vuorimaa, lehtori Sanna Suoranta ja suunnittelija Elsa Kivi-Koskinen. Vuoden opettaja saa kunniakirjan sekä 1000 euron palkkion.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Skanskan kehitysjohtaja Jan Elfving esiintyy Rakennustekniikan päivässä 2024
Yhteistyö Julkaistu:

Rakennustekniikka kutsuu yrityksiä mukaan tulevaisuuden kehitystyöhön

Jo keväiseksi perinteeksi muodostunut rakennustekniikan laitoksen järjestämä sidosryhmätapahtuma Rakennustekniikan päivä pidettiin 25.4.2024 Dipolissa Otaniemessä.
Professor Riikka Puurunen, Professor Patrick Rinke and IT Application Owner Lara Ejtehadian holding sunflowers and diplomas
Palkinnot ja tunnustukset, Kampus, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aallon avoimen tieteen palkintojuhla toi aaltolaisia yhteen keskustelemaan avoimesta tieteestä

Viime viikolla kokoonnuimme A Gridiin juhlimaan Aallon avoimen tieteen palkinnon 2023 saajia ja keskustelemaan avoimesta tieteestä aaltolaisten kanssa.
Three female students studying
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Hae siemenrahoitusta Aallon, KU Leuvenin ja Helsingin yliopiston yhteisille tutkimusprojekteille

Aalto-yliopisto, KU Leuven (Belgia) ja Helsingin yliopisto avaavat tutkimusyhteistyön käynnistämistä tukevan siemenrahoitushaun. Rahoitushaku on käynnissä 10. syyskuuta 2024 asti.
Aalto-wide sustainability minor logo
Opinnot Julkaistu:

Uusi monialainen sivuaine Luonnonvarojen kestävä käyttö käynnistyy Aallossa

Aalto tarjoaa uuden monitieteisen sivuaineen, Luonnonvarojen kestävä käyttö, joka on nyt valmis lisättäväksi opintosuunnitelmaasi!