Uutiset

Mario Di Francesco valittu Aalto-yliopiston tietotekniikan laitoksen vuoden opettajaksi 2020

Vuoden opettaja julkistettiin tietotekniikan laitoksen etäpikkujouissa torstaina 17. joulukuuta 2020.
Mario_di_Francesco_School_of_Science_photo_Aalto_University_Matti_Ahlgren

Professori Mario Di Francesco on valittu Aalto-yliopiston tietotekniikan laitoksen vuoden opettajaksi 2020. Mario Di Francesco on viime vuosina ollut aktiivisesti kehittämässä sekä kandidaatti- että maisteritason opetusta uudistamalla kurssisisältöjä ja opetustapoja. Hänen kurssinsa ovat ajankohtaisia ja relevantteja myös työelämässä. Opettajana Di Francesco kannustaa kysymään ja keskustelemaan ja on helposti opiskelijoiden tavoitettavissa. Hän pyrkii auttamaan ja ohjaamaan opiskelijoita saavuttamaan parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Poimintoja kurssin CS-E4100 Mobile Cloud Computing opiskelijapalautteesta:

Excellent course. One of the best courses that I have attended with the right amount of workload. The course is well planned. The lab/ practical exercises are perfect. Well done.

Overall, the course was well organized, and the staff was excellent.

Excellent teaching staff, always ready to help and give additional material.

Based on the little experience I've managed to attain in the industry, the contents of the course were highly relevant. - - - This experience can surely be put into use in the job market.

Tietotekniikan vuoden opettaja on palkittu vuodesta 2007 alkaen. Tänä vuonna ehdotuksia tuli yhteensä 26, ja 18 opettajaa esitettiin palkinnon saajaksi. Päätöksen palkinnon saajasta teki komitea, johon kuuluivat Professori Tuomas Aura, Professori Petri Vuorimaa, lehtori Sanna Suoranta ja suunnittelija Elsa Kivi-Koskinen. Vuoden opettaja saa kunniakirjan sekä 1000 euron palkkion.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Book shelves in the library full of books
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Kurssikirjojen kirjoittaja ja tiedekirjailija – tiesitkö, että olet oikeutettu lainauskorvaukseen?

Kaikki tekijät, jotka ovat kirjoittaneet tekstiä teokseen, jota lainataan kirjastoista, ovat oikeutettuja lainauskorvaukseen.
Learning Centre graphics
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aalto-sähköpostiosoite käyttöön Aalto-Primossa

Aalto-yliopiston opiskelijat ja henkilökunta voivat jatkossa käyttää Aalto-Primossa vain Aalto-sähköpostiosoitettaan.
Tilannekuvia siitä, miten hiukkaset muuttavat muotoaan prosessin eri vaiheissa niitten alkuperäisestä jakautumisesta lopputulokseen. Kuva: Aalto-yliopisto
Mediatiedotteet, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Tutkijat keksivät, miten jäljitellä veden ja tuulen tapaa siirtää materiaaleja

Hiukkaset siirtyvät tärinälevyllä haluttuun muotoon energiakentän ja älykkään algoritmin avulla. Tulevaisuudessa menetelmää voisi hyödyntää esimerkiksi solujen lajittelussa sekä uusissa valmistusteknologioissa.
Frank Martela
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Talousmittarit eivät riitä – Suomi tarvitsee koetun hyvinvoinnin kunnianhimoista mittaamista

Bruttokansantuotteen kaltaisten talousmittarien ja hiilidioksidipäästöjen kaltaisten ympäristömittarien rinnalle tarvitaan hyvinvoinnin suorempaa mittaamista, kirjoittaa Frank Martela.