Uutiset

Linh Tranille merkittävä Jane K Klausman Women in Business -stipendi

Stipendi on tarkoitettu naisille, jotka opiskelevat kauppatieteitä ja osoittavat erinomaista potentiaalia alalla.
Student Linh Tran, School of Business
Linh Tran haluaa osoittaa, että naiset voivat saavuttaa paljon enemmän kuin mihin meidät on opetettu uskomaan.

Kauppakorkeakoulun opiskelija Linh Tran on yksi kuudesta naisesta maailmassa, joille on myönnetty 2021 Zonta International JMK Women in Business -stipendi sekä alueellisella (2 000 dollaria) että kansainvälisellä (8 000 dollaria) tasolla. Stipendin kokonaisarvo on näin ollen 10 000 Yhdysvaltain dollaria.

”Tämä arvokas stipendi rohkaisee minua valtavasti matkallani kohti tavoitteideni saavuttamista. Haluan osoittaa, että naiset voivat saavuttaa paljon enemmän kuin mihin meidät on opetettu uskomaan”, Linh sanoo.

Hän opiskelee parhaillaan Management and International Business -maisteriohjelmassa (keskittyen erityisesti henkilöstöasioihin) ja suorittaa kaksoistutkintoa CEMSin kansainvälisen johtamisen maisteriohjelmassa. Tällä hetkellä hän tekee CEMS-vaihto-opintojaan Cornellin yliopistossa Yhdysvalloissa.

Jane M. Klausman Women in Business -stipendit myönnetään naisille, jotka opiskelevat liiketalouden tai liiketoimintaan liittyviä aineita ja ovat osoittaneet merkittävää lahjakkuutta alalla. Yhteensä 31 naista 25 eri maakunnasta sai stipendin lukuvuodeksi 2021–2022.

Intohimona ihmisten johtaminen

Linh Tranille kerrottiin usein nuorempana, ettei hän ollut tarpeeksi hyvä, mikä synnytti hänessä paljon epäilyksiä itsestään.

”Kansainvälisenä opiskelijana Suomessa matkani on ollut melko kuoppainen. Sen ansiosta olen kuitenkin jatkuvasti rikkonut rajojani ja oppinut paljon itsestäni.”

Linh kertoo, että hänellä on kokemusta hyvin erilaisista ​​työympäristöistä ja kulttuureista – erittäin kilpailukykyisestä yrityksestä radikaalisti dynaamiseen ja ihmislähtöiseen startupiin. Hän uskoo vahvasti, että kun ihmisille annetaan oikea ympäristö ja mahdollisuus tehdä sitä, mistä he todella nauttivat, positiiviset vaikutukset ovat merkittäviä. ”Näin itsekin löysin intohimoni ihmisten johtamiseen.”

”Haluan valmistumiseni jälkeen työskennellä alalla, jolla voin auttaa yrityksiä vahvistamaan organisaatiorakennettaan ja edistämään arvokkainta resurssiaan – ihmisiä. Lisäksi toivon voivani auttaa kansainvälisiä kykyjä integroitumaan suomalaiseen työelämään ja rakentamaan itselleen hyvää uraa. Haluan tarjota heille tukea, jota kaipasin, kun itse olin vaikeuksissa etsiessäni omaa suuntaani”, Linh sanoo.

Ensimmäiset Jane M. Klausman Women in Business -stipendit myönnettiin vuonna 1998. Stipendi perustettiin Jane M. Klausmanin testamentilla. Jane M. Klausman työskenteli uransa aikana Zonta Internationalin parlamentaarikkona vuosina 1990–1995 sekä ammattisihteerinä, kansanedustajana ja yrittäjänä.

Lisätietoja Zontasta:
https://www.zonta.org/

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Sininen Pallo event in Dipoli (Otaniemi, Espoo) on November 30th. Event host was Noora Yau, a doctoral candidate from the Aalto University School of Arts and Design. Picture: Sofia Suokko.
Yhteistyö Julkaistu:

Opiskelija auttoi Maj ja Tor Nessling -säätiötä kehittämään kestävän kehityksen palkintogaalan asiakaspolkua

Sininen Pallo -tapahtuman myyntivalttien määrittely oli opiskelijan ensimmäisiä tehtäviä.
Oskari Vilamon palkinnot
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Oskari Vilamon rahasto palkitsi parhaat rakennusalan opinnäytteet

Aalto-yliopistosta palkittiin kolme väitöskirjaa ja kolme diplomityötä.
Veera Repka, photo by Veera Repka
Opinnot Julkaistu:

Veera Repka: Otaniemi-kuplaan imautuu helposti mukaan

"Jos joku kävelisi kengissäni samalla tapaa opintojen alkuvaiheessa, toivoisin, että hän ei yrittäisi heti saavuttaa kaikkea. Itselleen voi antaa aikaa ja käydä omalla painollaan asioita läpi."
Janne Naapuri
Palkinnot ja tunnustukset, Tutkimus ja taide Julkaistu:

TkT Janne Naapuri sai Gustaf Kompan väitöskirjapalkinnon

Suomalaisten Kemistien Seuran Gust. Kompan vuoden 2023 väitöskirjapalkinto myönnettiin tekniikan tohtori Janne Naapurille Aalto-yliopistosta ja tekniikan tohtori Jussi Isokuorttille Tampereen teknillisestä yliopistosta.