Uutiset

Liikesivistysrahastolta toinen 1,3 miljoonan euron lahjoitus

Lahjoituksen kohteena on kauppatieteellisen alan tutkimus ja koulutus.

Aalto-yliopisto on saanut Liikesivistysrahastolta lahjoituksena 1,3 miljoonaa euroa kauppatieteelliseen tutkimukseen ja koulutukseen. Lahjoitus on jatkoa rahaston joulukuussa 2016 tekemälle samansuuruiselle lahjoitukselle.

Liikesivistysrahaston hallitus päätti 20.4.2017 yhteensä 2,5 miljoonan euron lisälahjoituksesta suomalaisille kauppatieteellisen alan yliopistoille. Liikesivistysrahasto on siten vuosina 2016–2017 lahjoittanut yliopistoille yhteensä 5,0 miljoonaa euroa kohdennettuna kauppatieteelliselle tutkimus- ja koulutusalalle.

Kriteerit lahjoitukselle olivat samat kuin aiemmallekin, eli menestys tutkimuksessa, yhteiskunnallinen vaikuttavuus mitattuna valmistuneiden ekonomien ja tohtorien lukumäärällä sekä Liikesivistysrahaston vastaanottamat lahjoitukset yliopistojen alueilta viimeisten 15 vuoden aikana.

"Investointi suomalaiseen kauppatieteelliseen tutkimukseen ja koulutukseen on Liikesivistysrahaston lahja 100-vuotiaalle Suomelle. Lahjoituksillamme haluamme osaltamme edistää liiketaloustieteellisen tutkimuksen ja opetuksen uudistumista suomalaisissa yliopistoissa,” sanoo Liikesivistysrahaston toimitusjohtaja Johanna Vesterinen.

"Olemme erittäin kiitollisia tästä Liikesivistysrahaston merkittävästä lahjoituksesta, joka auttaa meitä kehittämään kauppatieteellistä tutkimusta ja opetusta edelleen. Olemme myös hyvin kiitollisia kaikesta Liikesivistysrahaston pitkäaikaisesta tuesta ja yhteistyöstä Kauppakorkeakoulun kanssa, joka on jatkunut jo lähes sata vuotta", sanoo Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun dekaani Ingmar Björkman.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Sähköauto Zoe
Kampus Julkaistu:

Sähköautojen lataamisen hinnat muuttuvat Otaniemen kampuksella ja Aalto Töölössä

Sähköautojen lataamisen hinnoittelua kampuksella tarkistetaan 14.7.2022 alkaen. Sähköenergian hinnan yleinen nousu vaikuttaa myös lataushintoihin.
Elderly people spending time outdoors in the yard and garden, a student work Outdoors by Luiza Sevele
Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Muistisairaiden asumisen tueksi tarvitaan joustoa ja yhteisöllisyyttä

Millaisia ovat muistisairaiden tulevaisuuden asumisratkaisut, ja millaisia niiden tulisi olla?
Jarkko Koskinen, Vuoden alumni 2021
Nimitykset Julkaistu:

Jarkko Koskinen: Mihin geoinformatiikkaa tarvitaan

Paikkatietoala on juuri nyt valtavan kehityksen keskiössä ja alan työnäkymät ovat valtavat, kertoo Insinööritieteiden korkeakoulun Vuoden alumni, Jarkko Koskinen.
Parking house
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Purku- ja rakennustyöt alkavat Otakaari 8:n tontilla

ISS:n varikkonakin tunnetun Otakaari 8:n matala osa puretaan, ja myöhemmin tilalle rakennetaan pysäköintitalo.