Uutiset

Kontti houkuttelee tutustumaan Aalto Festivaliin

Aalto-yliopiston opiskelijat palvelevat yleisöä festivaalin infokontissa Mauno Koiviston aukiolla, Helsingin Kampissa.
Aalto Festival Info Kontti. Kuva: Aino Huovio

Aalto Festival näkyy reilun viikon ajan aivan Helsingin ytimessä, jossa festivaalin infokontti houkuttelee kaupunkilaisia tutustumaan Aalto Festivaliin ja sen monipuoliseen ohjelmistoon.

Hae Kontista koordinaatit festivaalin tapahtumille, näyttelyille ja seminaareille, joita järjestetään ympäri Helsinkiä ja Espoota. Aalto-yliopiston opiskelijat auttavat löytämään sinua kiinnostavimmat tärpit ja neuvovat Aalto Festivaliin liittyvissä kysymyksissä. Kontista saat myös ilmaisen Aalto Festival -katalogin, jossa on lisätietoa festivaalin tapahtumista, näyttelyistä ja seminaareista.

Aalto Festivalin teeman mukaisesti Kontin tilat ovat Aalto-yliopiston opiskelijan käsialaa: tilasuunnittelun on toteuttanut maisteriopiskelija Angela K. Lin.

Kontti on avoinna päivittäin 27. toukokuuta saakka Mauno Koiviston aukiolla, ma–pe klo 10–18, la–su klo 10–16.

Kaksiviikkoinen Aalto Festival esittelee Aalto-yliopiston opiskelijoiden, vastavalmistuneiden ja akateemisten osaamista yli 40 tapahtumassa. Tutustu koko ohjelmaan osoitteessa aaltofestival.fi ja tule inspiroitumaan taiteesta, muotoilusta, tekniikasta ja taloudesta! Festivaali jatkuu 31. toukokuuta saakka.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu