Uutiset

Kiina-yhteistyötä IPR:n ja kauppasuhteiden saralla

CEMATin aktiivinen Kiina-yhteistyö jatkui toukokuussa, kun professori, dekaani Zhang Min vieraili CEMATssa 7.5.–7.6.2011.

CEMATin aktiivinen Kiina-yhteistyö erityisesti IPR:n ja EU-Kiina -taloussuhteiden saralla jatkui toukokuussa, kun professori, dekaani Zhang Min Kiinan yhteiskuntatieteiden akatemian (Chinese Academy of Social Sciences, CASS) Eurooppa-tutkimusinstituutin Tiede- ja teknologiaosastolta vieraili CEMATssa 7.5.–7.6.2011. Vierailu oli jatkoa CEMATin ja CASSin jo aiemmin käynnistyneelle yhteistyölle CEMATin tutkimushankkeessa ”Globalization and International Management: Successful Governance of Intercultural Communication in Finnish-Chinese Business Operations”, jonka Suomen Akatemia ja CASS rahoittivat vuosina 2008–2010.

Prof. Zhang Minin erityisalaa ovat EU-Kiina -taloussuhteet sekä Euroopan innovaatio- ja teknologiapolitiikka, ja lisäksi hän on tutkinut mm. eurooppalaisia työmarkkinoita ja Etelä-Euroopan maiden talouskehitystä. Prof. Zhang tekee yhteistyötä CEMATn kanssa mm. EU:n ja Kiinan välisiin IPR -kysymyksiin liittyen.

Lisätietoa CEMATn Kiina-hankkeista: Johtaja, prof. Riitta Kosonen, [email protected], ja tutkimuspäällikkö Erja Kettunen-Matilainen, [email protected].

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu