Uutiset

Kieliä, kulttuuria ja viestintää elokuussa

Koko tarjonnan näet Sisusta, mutta tässä joitakin tärppejä.

Muistathan, että kurssi-ilmoittautumisesi Sisussa voidaan hyväksyä vain, kun lisäät opintojakson HOPSiisi tai vaihdat opintojakson version! (Jos vaihdat version sen jälkeen, kun olet jo yrittänyt ilmoittautua kurssille, ilmoittautuminen ei päivity automaattisesti, vaan sinun täytyy käydä rekisteröitymässä kurssille uudelleen.)

Englanti

Ilmoittautuminen elokuun englannin kursseille aukeaa 15.5.2024. Opiskelijat valitaan opintopistejärjestyksesä.

LC-1110 Online writing skills for engineers 1 (w) (1 cr) 29.7.-30.8.2024- avoinna tekniikan koulujen kandiopiskelijoille (suomenkieliset ohjelmat)

LC-1112 Online presentations skills for engineers (o) (2 cr) 29.7.-30.8.2024 - avoinna tekniikan koulujen kandiopiskelijoille (suomenkieliset ohjelmat)

LC-1114 Communicating technology (o,w) (3 cr) -avoinna tekniikan koulujen kandiopiskelijoille (suomenkieliset ohjelmat) 31.7.-28.8 (Zoom-ryhmä) ja 2.8.-30.8. (kampus-ryhmä)

LCA-1002 Expressing your expertise 29.7.-29.8. (o,w) (3 cr)  -  avoinna ARTSin kandiopiskelijoille

Muut vieraat kielet

Kesällä 2024 muiden vieraiden kielien tarjonta löytyy Avoimen yliopiston puolella.

Ruotsi

Hej! 

Ruotsin kursseja ja niihin kuuluvia kokeita järjestetään seuraavan kerran ykkösperiodissa syksyllä. Myös ruotsin erillisiä kokeita, jotka on tarkoitettu opiskeljoille, joilla on ruotsin kielen erityistä perehtyneisyyttä sekä oman koulutusalan peruskielitaito järjestetään seuraavan kerran syksyn ensimmäisellä arviointiviikolla.

Jos suunnittelet osallistuvasi ruotsin kurssille heti ykkösperiodissa, voit aloittaa tekemällä ruotsin lähtötasotestin sinulle sopivan opintojakson ja toteutustavan kartoittamiseksi. Huomaathan, että lähtötasotestin voit tehdä vain kerran, joten tee testi kerralla alusta loppuun ja huolellisesti. Lähtötasotestistä saamasi pistemäärä määrittää sen, minkä pituiselle ja tyyppiselle kurssitoteutukselle sinut ohjataan. Kertaa tarvittaessa ruotsin perusrakenteita myös itsenäisesti!

Lähtötasotesti löytyy MyCoursesista hakusanoilla "Ruotsin lähtötasotesti + ENG, CHEM, ELEC, SCI, ARTS tai BIZ" omasta koulutusalastasi riippuen. Huomaathan, että kurssien ja tenttien vastuuopettajat tarkistavat pistemääräsi todenmukaisuuden MyCoursesista ennen kurssi- ja tentti-ilmoittautumisten hyväksymistä. Ilmoita siis Sisussa ja MyCossa lähtötasotestistä saamasi pistemäärä rehellisesti resurssien säästämiseksi!

Vi ses på kurserna på hösten!

Suomi 

LC-7010 Finland Studies MOOC (1 op.)

Finland Studies MOOC on avoin verkkokurssi ja sen tarkoituksena on tarjota lähtökohdat opiskeluun suomalaisissa yliopistoissa. Kurssi on suunniteltu erityisesti kansainvälisille opiskelijoille ja Suomeen opettamaan tuleville opettajille sekä niille, jotka haluavat tietää lisää suomalaisista yliopistoista. Kurssi on avoinna kaikille osallistujille Aalto OpenLearning -alustalla 13.4.2024 asti

Viestintä ja vuorovaikutus

LC-0550 Viestintä- ja vuorovaikutustaidot (tämä ryhmä suomeksi, 1.3.–12.4.). 

Monipuolinen vuorovaikutustaitojen peruskurssi. Harjoituspainotteisella kurssilla lisäät ymmärrystäsi erilaisista vuorovaikutustilanteista ja saat konkreettisia työkaluja niissä toimimiseen. Vuorovaikutussuhteiden rakentaminen ja ylläpitäminen on olennainen (työ)elämätaito! 

LC-0530 Esiintyminen ja jännityksen hallinta (tämä ryhmä suomeksi, 3.3.–14.4.) 

Jos esiintyminen (tai sosiaaliset tilanteet ylipäätään) stressaa tai ahdistaa tolkuttomasti, ei hätää, tämä kurssi on juuri sinulle! Tällä kurssilla käsitellään ja harjoitellaan esiintymistä nimenomaan jännittämisnäkökulma huomioiden.  

LC-0320 Esiintymistaito (tämä ryhmä englanniksi, 26.2.–8.4.). 

Tule harjoittelemaan esiintymistä mukavassa ja kannustavassa ilmapiirissä! Teemme erilaisia harjoituksia pitchauksista ja tilannepuheista asiantuntijaesiintymiseen sekä improvisoituja puheita. 

LC-0330 Johtamisviestintä (tämä ryhmä suomeksi, 28.2.–10.4.) 

Johtaminen on vuorovaikutusta! Ota mm. palautevuorovaikutus ja johtamistaidot haltuun tällä interaktiivisella kurssilla.  

Kaikki kurssit ovat käytännönläheisiä harjoituskursseja. Tervetuloa!  

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Opiskelijoita EIT Manufacturing-kesäkoulussa
Opinnot Julkaistu:

Hae nyt Artificial Intelligence-enabled Innovation & Entrepreneurship for Sustainable Manufacturing-kesäkouluun

Tähän EIT Manufacturingin järjestämään kesäkouluun kuuluu verkossa suoritettava osuus 8.-18.7. ja paikan päällä Trenton yliopistossa, Italiassa, suoritettava osuus 22.7.-2.8.2024.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Valmistuva maisteri – anna palautetta opinnoista ja vaikuta!

Vastaa maisterin tutkinnon suorittaneiden palautekyselyyn ja vaikuta alasi opintojen kehittämiseen.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Hae syksyn energiatekniikan alan virtuaalikursseille nyt!

Unite-allianssi järjestää syksyllä virtuaalikursseja energiatekniikan alalta, joihin on kaksi hakuaikaa, yksi kesäkuussa ja toinen elokuussa.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Mentorihaku: Myötätuntomentorointia vertaisryhmissä tohtoriopiskelijoille syksyllä 2024

Haemme tohtoriopiskelijoita mentoreiksi myötätuntomentorointiryhmiin.