Uutiset

Kesäkoulun alumni Kevin Campbell: “Täydellinen siirtymä MBA-tutkinnosta uudelle uralle”

Teknisen kehityksen seuraaminen on elintärkeää yritysten menestykselle nykypäivän digitaalisessa ympäristössä. Aalto-yliopiston kesäkoulun Digital Business Master Class on intensiivikurssi, jossa kansainväliset opiskelijatiimit ratkaisevat yrityskumppaneiden digitaalisia haasteita.
Kevin Campbell in sunglasses and a Queen's University cap
DBMC Alumnus Kevin Campbell

Yksi tämän kevään Digital Business Master Classin alumneista on kanadalainen Kevin Campbell, joka suoritti hiljattain MBA-tutkintonsa Ontarion Queen's Universitystä.

Työskenneltyään pitkään hotellialalla, Kevin odottaa parhaillaan innokkaasti uuden työn aloittamista konsulttina Deloittella opiskeluvuosien jälkeen. Kevinin kaltaiselle ekstrovertille ei ollut helppoa muuttaa uudelle paikkakunnalle koronarajoitusten aikana. Hän on onneksi voinut edelleen nauttia lempiharrastuksestaan jalkapallosta (“Olen fantastinen pelaaja - ainakin sohvalta käsin”). Kevin odottaa innolla uuteen kotikaupunkiinsa tutustumista kunhan pandemia helpottaa. 

Kevin, miksi valitsit juuri Digital Business Master Class -kurssin?

Kurssi oli ajoitukseltaan täydellinen silta opintojeni ja tulevan urani välillä. Ystäväni kävi kurssin viime vuonna ja suositteli sitä lämpimästi, joten päätin hakea mukaan.

Kevin Campbell in a suit and blue tie looking into the camera.

Pidin eniten haastepohjaisesta oppimisesta: luentojen ja yritysten todellisten digitaalisten haasteiden ratkaisemisen yhdistelmästä.

Kevin Campbell, Digital Business Master Classin alumni

Mikä oli parasta kurssilla?

Pidin eniten haastepohjaisesta oppimisesta: luentojen ja yritysten todellisten digitaalisten haasteiden ratkaisemisen yhdistelmästä. Saimme uusia oivalluksia jokaisesta luennosta ja pystyimme hyödyntämään niitä kurssitehtäviin ja oman tiimimme yritysprojektiin. Arvostan myös sitä, että sain työskennellä opiskelijoiden kanssa ympäri maailmaa. Kulttuurisen monimuotoisuuden ja eri akateemisen taustan omaavien opiskelijoiden yhdistelmä sai meidät tarkastelemaan ongelmia ja haasteita eri näkökulmista.

Kiinnostuitko Digital Business Master Class -kurssista ja kesäopinnoista Aalto-yliopistossa? Lue lisää ja hae mukaan 30.4.2021 mennessä!

Tilaa Aalto-yliopiston kesäkoulun uutiskirje.

Lue artikkeli kokonaisuudessaan englanniksi

Four students discussing during group work

Digital Business

Digital Business on haastepohjainen kurssi, joka keskittyy digitaalisten teknologioiden soveltamiseen liike-elämässä. Intensiivisen kurssin aikana opiskelijat ratkovat yritysten digihaasteita kansainvälisissä ja monitieteellisissä tiimeissä.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Svitlana Chaplinska sitting with her laptop and smiling towards the camera in a futuristic, round and red chair integrated to the wall at Aalto University campus.

DBMC Alumni Svitlana Chaplinska: “Kurssi ylitti kaikki odotukseni”

Maaliskuussa järjestetyllä Digital Business Master Class -kurssilla 30 opiskelijaa perehtyi digitaalisiin työkaluihin osana onnistunutta liiketoimintaa. Aalto-yliopiston kesäkoulun järjestämälle kurssille osallistui opiskelijoita muun muassa Kiinasta, Kanadasta, Vietnamista, Argentiinasta, Italiasta ja Tunisiasta.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Aalto Squad students on campus
Opinnot Julkaistu:

Hakijoiden määrä Aalto-yliopistoon kasvoi kevään toisessa yhteishaussa

Suomen- ja ruotsinkielisiin kandidaattikoulutuksiin oli 13 500 hakijaa
Photo collage of some of the actions funded by the Sustainability Action Booster grant
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopisto rahoittaa opiskelijoiden kestävyystoimia kymmenillä tuhansilla vuodessa - "Tällaista emme ole nähneet muualla"

Aalto-yliopiston Sustainability Action Booster on apuraha, joka tukee opiskelijoiden ideoimia kestävän kehityksen projekteja kampuksella ja sen ulkopuolella.
Nainen seisoo ulkona kädet levitettynä sivuille. Taustalla näkyy kaupunki, merta ja vuoria.
Opinnot Julkaistu:

Fia Hedman pääsi kehittämään taitojaan ja oppi valtavasti uutta korkeakouluharjoittelijana Kauppakorkeakoulun ulkoisten suhteiden yksikössä

Bella-Fia Hedman työskenteli syksyllä 2023 neljän kuukauden ajan viestinnän ja markkinoinnin harjoittelijana Kauppakorkeakoulun ulkoisten suhteiden yksikössä.
KPMG:n räätälöity projekti, tiimi koolla
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Opiskelijaprojektissa analysoitiin KPMG:n asemaa Suomen nopeasti kasvavilla konsultointimarkkinoilla

Tutkimuksen mukaan konsultointimarkkinat ovat kasvaneet poikkeuksellisen paljon viimeisten viiden vuoden aikana. Teknologiakonsultointi on viitoittanut kasvua ja se muodostaa suurimman osan markkinoista.