Uutiset

Kauppakorkeakoulun Homecoming Day kutsuu alumnit tammikuussa 2023 ensimmäistä kertaa Otaniemeen

Perjantaina 27.1.2023 järjestettävä Homecoming Day on Kauppakorkeakoulun suurin alumnitapahtuma.
Picture of ekonominaukio and the homecoming day logo

Alumnipäivän tarkoituksena on tarjota ajatuksia herättäviä keskusteluja ajankohtaisista aiheista ja iloisia kohtaamisia opiskeluaikaisten ystävien kanssa. Tämän vuoden Homecoming Dayn teema on Managing Disruption. Alumnit pääsevät kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta akateemisen yhteisömme ja yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa. Päivä jatkuu illallisella, musiikilla, tanssilla ja mukavalla yhdessäololla Kauppakorkeakoululla Otaniemessä.  

Pääseminaari alkaa klo 13.00 ja pääpuhuja on Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark. Englanninkielistä keynote-puheenvuoroa seuraa keskustelu, johon osallistuvat pääpuhujan lisäksi valtiovarainministeriön alivaltiosihteeri Leena Mörttinen sekä Slushin toimitusjohtaja Eerika Savolainen. Keskustelun moderaattoreina toimivat Kauppakorkeakoulun professorit Vesa Puttonen ja Eeva Vilkkumaa.

Kauppakorkeakoulun kaikki laitokset ovat vahvasti esillä tapahtuman monipuolisessa rinnakkaisohjelmassa. Alumnipäivässä julkistetaan myös Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni.

Homecoming Day on järjestetty vuodesta 2014 lähtien joka toinen vuosi, pois lukien vuodet 2020 ja 2022. Edellisten Homecoming Day -tapahtumien teemoina ovat olleet kilpailukyky, Business and Society in 2020 ja Brave New Work. Puhujina paikalla ovat olleet muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistö, Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko, Nordean entinen konsernijohtaja Casper von Koskull ja monia muita.

Hyvät alumnit, tervetuloa takaisin Kauppikselle! Lipputuloilla katamme osan päivän järjestelykustannuksista. Hankithan oman lippusi ajoissa, sillä paikkoja on rajallinen määrä.

Alumnipäivän tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen löytyy täältä: homecomingday.biz.aalto.fi

Lisätietoja:
[email protected] 

#aaltobizhomecoming

Homecoming Day 2023

Homecoming Day -alumnipäivä on Kauppakorkeakoulun suurin alumnitapahtuma. Alumnipäivä tarjoaa ajatuksia herättäviä keskusteluja ajankohtaisista aiheista ja iloisia kohtaamisia opiskeluaikaisten ystävien kanssa.

Osta lippusi täältä!
Picture of ekonominaukio and the homecoming day logo

Lue lisää

Aalto BIZ Homecoming Day 27.1.2023

Kuvat ja videot

Tunnelmia, kuvia ja videoita vuosien 2014, 2016, 2018 ja 2023 Homecoming Day -tapahtumista.

Kauppakorkeakoulu
Salla Vainio palkittiin Homecoming Day -alumnitapahtuman iltatilaisuudessa.

Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni -tunnustukset

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa Vuoden Alumniksi valitaan kahden vuoden välein Kauppakorkeakoulun alumni, joka on tehnyt merkittävän uran, vaikuttanut yhteiskuntaan ja edistänyt koulun, yhteiskunnan ja alumnien välistä vuorovaikutusta, tai tehnyt uraauurtavaa työtä omalla alallaan.

Kauppakorkeakoulu
Better Business - Better Society seminar in December 2019, School of Business alumni networking after the seminar

Kauppakorkeakoulun alumneille

Kauppakorkeakoulun alumniyhteisö tarjoaa mahdollisuuksia elämänlaajuiseen oppimiseen, verkostoitumiseen sekä paremman liiketoiminnan ja yhteiskunnan rakentamiseen. Liity alumniyhteisöömme!

Kauppakorkeakoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

ISM_vierailuluento 2023
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Palvelumuotoilu varmistaa osaltaan digipalveluiden laadun ja tarkoituksenmukaisuuden

Johtava yliopistonlehtori Johanna Bragge kutsui kollegansa Perustieteiden ja Taiteiden ja suunnittelun korkeakouluista pitämään vierailuluennon.
Eväitä ajatteluun logo yhteistyökumppaneiden kanssa
Yhteistyö Julkaistu:

Uudessa podcastissa Suomen eturivin työelämän tutkijat esittelevät tutkimushavaintojaan työn muutoksesta

Aalto-yliopiston Future of Work -hanke, Työelämän tutkimusyhdistys ry ja TYÖ2030-ohjelma ovat tuottaneet podcast-sarjan yhteistyönä.
A picture from the workshop
Opinnot Julkaistu:

Opiskelijat kokeilivat luovia menetelmiä urasuunnan ja identiteetin kirkastamiseen

Aallon opiskelijat osallistuivat uramuotoilun pilottiohjelmaan oppiakseen uusia menetelmiä uran ja epävarmuuden hallintaan
Illustration: Juuli Miettilä.
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Avattaria ja aitoja kohtaamisia

Aalto-yliopiston tutkijat ovat tutkimushankkeissaan mukana luomassa uudenlaista neuvolaa ja myönteistä synnytyskokemusta. Visioissa huomioidaan teknologian luomat mahdollisuudet, kuten synnytyksen simulointi kolmiulotteisessa videokonferenssissa avattaren eli virtuaalihahmon välityksellä. Toisaalta tutkijat mielellään säilyttäisivät parhaat käytänteet menneestä, kuten perinteisen neuvolakortin, aidot kohtaamiset sekä rotinat, vierailut katsomaan vastasyntynyttä ruokalahjojen kera.