Uutiset

Kauppakorkeakoulun Homecoming Day kutsuu alumnit tammikuussa 2023 ensimmäistä kertaa Otaniemeen

Perjantaina 27.1.2023 järjestettävä Homecoming Day on Kauppakorkeakoulun suurin alumnitapahtuma.
Picture of ekonominaukio and the homecoming day logo

Alumnipäivän tarkoituksena on tarjota ajatuksia herättäviä keskusteluja ajankohtaisista aiheista ja iloisia kohtaamisia opiskeluaikaisten ystävien kanssa. Tämän vuoden Homecoming Dayn teema on Managing Disruption. Alumnit pääsevät kuulemaan ja keskustelemaan aiheesta akateemisen yhteisömme ja yhteiskunnallisten vaikuttajien kanssa. Päivä jatkuu illallisella, musiikilla, tanssilla ja mukavalla yhdessäololla Kauppakorkeakoululla Otaniemessä.  

Pääseminaari alkaa klo 13.00 ja pääpuhuja on Nokian toimitusjohtaja Pekka Lundmark. Englanninkielistä keynote-puheenvuoroa seuraa keskustelu, johon osallistuvat pääpuhujan lisäksi valtiovarainministeriön alivaltiosihteeri Leena Mörttinen sekä Slushin toimitusjohtaja Eerika Savolainen. Keskustelun moderaattoreina toimivat Kauppakorkeakoulun professorit Vesa Puttonen ja Eeva Vilkkumaa.

Kauppakorkeakoulun kaikki laitokset ovat vahvasti esillä tapahtuman monipuolisessa rinnakkaisohjelmassa. Alumnipäivässä julkistetaan myös Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni.

Homecoming Day on järjestetty vuodesta 2014 lähtien joka toinen vuosi, pois lukien vuodet 2020 ja 2022. Edellisten Homecoming Day -tapahtumien teemoina ovat olleet kilpailukyky, Business and Society in 2020 ja Brave New Work. Puhujina paikalla ovat olleet muun muassa tasavallan presidentti Sauli Niinistö, Marimekon toimitusjohtaja Tiina Alahuhta-Kasko, Nordean entinen konsernijohtaja Casper von Koskull ja monia muita.

Hyvät alumnit, tervetuloa takaisin Kauppikselle! Lipputuloilla katamme osan päivän järjestelykustannuksista. Hankithan oman lippusi ajoissa, sillä paikkoja on rajallinen määrä.

Alumnipäivän tarkempi ohjelma ja ilmoittautuminen löytyy täältä: homecomingday.biz.aalto.fi

Lisätietoja:
[email protected] 

#aaltobizhomecoming

Homecoming Day 2023

Homecoming Day -alumnipäivä on Kauppakorkeakoulun suurin alumnitapahtuma. Alumnipäivä tarjoaa ajatuksia herättäviä keskusteluja ajankohtaisista aiheista ja iloisia kohtaamisia opiskeluaikaisten ystävien kanssa.

Osta lippusi täältä!
Picture of ekonominaukio and the homecoming day logo

Lue lisää

Kauppakorkeakoulun Homecoming Day -alumnitapahtuma elokuussa 2018, paneelikeskustelu

Kuvat ja videot

Tunnelmia, kuvia ja videoita vuosien 2014, 2016 ja 2018 Homecoming Day -tapahtumista.

Kauppakorkeakoulu
Salla Vainio palkittiin Homecoming Day -alumnitapahtuman iltatilaisuudessa.

Kauppakorkeakoulun Vuoden Alumni -tunnustukset

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa Vuoden Alumniksi valitaan kahden vuoden välein Kauppakorkeakoulun alumni, joka on tehnyt merkittävän uran, vaikuttanut yhteiskuntaan ja edistänyt koulun, yhteiskunnan ja alumnien välistä vuorovaikutusta, tai tehnyt uraauurtavaa työtä omalla alallaan.

Kauppakorkeakoulu
Better Business - Better Society seminar in December 2019, School of Business alumni networking after the seminar

Kauppakorkeakoulun alumneille

Kauppakorkeakoulun alumniyhteisö tarjoaa mahdollisuuksia elämänlaajuiseen oppimiseen, verkostoitumiseen sekä paremman liiketoiminnan ja yhteiskunnan rakentamiseen. Liity alumniyhteisöömme ja pidä yhteystietosi ajan tasalla Aalto Alumni Circlessä!

Kauppakorkeakoulu
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Espoo Ambassador 2022, prof. Rebecca Piekkari
Nimitykset, Yhteistyö Julkaistu:

Professori Rebecca Piekkari on valittu vuoden 2022 Espoo Ambassadoriksi

Espoo Ambassadorina Piekkari edustaa espoolaista tieteellistä osaamista maailmalla liikkuessaan.
Mikko Jääskeläinen
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Mikko Jääskeläinen: Opiskelu Kauppiksessa on avannut työuran kannalta monia ovia

Rahoitusta ja Creative Sustainability -pääainetta opiskellut alumnimme Mikko Jääskeläinen päätyi valmistumisen jälkeen töihin liikkeenjohdon konsultointiin. Siellä hän innostui liikenne- ja kiinteistöinfrastruktuurihankkeista, jonka myötä hän hakeutui kaupunkitalouden ja maankäytön yleissuunnittelun tehtäviin Helsingin kaupungille, ja sieltä liikenne- ja viestintäministeriöön. Parasta hänen työssään on mielenkiintoiset tehtävät sekä asiantuntevat kollegat.
Kestävyysraportointikilpailun 2022 voittajat
Yhteistyö, Palkitut Julkaistu:

Suomen parhaat kestävyysraportit ovat korkealaatuisia

Stora Enso voitti kokonaiskilpailun jo kolmannen kerran.
Aalto_Junior_kids workshopping_photo_Jaakko_Kahilaniemi.jpg
Yhteistyö Julkaistu:

Taidekoulutuksen ja -kasvatuksen visio 2030 esittää merkittäviä muutoksia taideaineiden opetukseen

Visiossa esitetään toimenpiteitä taidekasvatuksen ja -koulutuksen vahvistamiseksi ja kehittämiseksi kaikilla koulutusasteilla sekä taiteiden lukiodiplomien tuomista yhdeksi aineeksi ylioppilastutkintoon.