Uutiset

Katja Vuorialho Perustieteiden korkeakoulun henkilöstöpäälliköksi

Vuorialho aloittaa tehtävässään 18. toukokuuta.
Katja Vuorialho

Perustieteiden korkeakoulun dekaani on nimittänyt OTM Katja Vuorialhon koulun HR-päälliköksi 18.5.2022 alkaen.

HR-päällikkö raportoi dekaanille ja matriisissa yliopiston henkilöstöjohtajalle. Dekaani Jouko Lampinen iloitsee Vuorialhon liittymisestä koulun henkilöstöön:

”Katja tuo tiimiin monipuolisen työkokemuksensa ja vahvaa osaamista HR:stä, coachingista ja organisaation kehittämisestä. Hänen innostuksensa tulee edistämään koulun työilmapiiriä ja henkilöstöön liittyviä käytäntöjä.”

Vuorialho on työskennellyt henkilöstöjohdon tehtävissä useissa yrityksissä (Accountor, UPM, Sanoma). Hän on myös työskennellyt konsulttina ja yrittäjänä sekä useita vuosia juristin tehtävissä.

“Olen erittäin iloinen, innostunut ja etuoikeutettu päästessäni työskentelemään SCI:ssä ja Aallossa. Arvostan mahdollisuutta tehdä töitä suuremman päämäärän – tutkimuksen, koulutuksen ja kestävän tulevaisuuden – eteen. Odotan innolla, että pääsemme jatkamaan ja keittämään SCI HR tiimin hyvää työtä."

Jouko Lampinen haluaa lämpimästi kiittää Vuorialhon edeltäjää Sanna Kokkoa hänen korvaamattomasta panoksestaan koulun ilmapiiriin ja menestykseen viimeisen kahdeksan vuoden ajalta ja toivottaa hänelle menestystä uusiin haasteisiin.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Sandra Kaabel
Nimitykset Julkaistu:

Sandra Kaabel on nimitetty määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään Kemian ja materiaalitieteen laitokselle

Ph.D. Sandra Kaabel on nimitetty Aalto-yliopiston Kemian ja materiaalitieteen laitokselle tenure track -urapolulle viiden vuoden määräaikaiseen apulaisprofessorin tehtävään 1.4.2024 alkaen. Professuurin ala on Orgaaninen synteesiteknologia.
Siavash Khajavi
Nimitykset Julkaistu:

Siavash Khajavi nimitetty operatiivisen johtamisen apulaisprofessoriksi

Siavash Khajavi aloittaa apulaisprofessorina 15. helmikuuta 2024.
Photo
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Katsaus Aallon avoimiin julkaisuihin 2023

90 % Aallon vuoden 2023 tieteellisistä lehtiartikkeleista on avoimesti saatavilla.
Labradorinnoutaja Niksi katsoo kameraan.
Kampus Julkaistu:

Opaskoira Niksi: On aina yhtä ihmeellistä ja hauskaa tulla kampukselle

"Vaikka se on vaikeata, me emme voi tervehtiä, kun minulla on opaskoiravaljaat päällä. Vastaan turvallisesta liikkumisesta ja minulle on todella tärkeää keskittyä siihen. Etsin kyllä välillä vastaantulevien katseita, mutta siihen ei pidä vastata."