Kaikille Aallon opiskelijoille tarjolla sukupuolentutkimuksen opintoja

Aalto-yliopisto on vuoden 2021 alusta alkaen kansallisen sukupuolentutkimusverkosto Hilman jäsen. Kansallisen sukupuolentutkimusverkoston päätarkoitus on järjestää verkkokursseja sekä kandidaatti- että maisteritutkinto-opiskelijoille.
Sukupuoleen, rotuun, intersektionaalisuuteen ja tasa-arvoon liittyvät kysymykset ovat verkon kurssitarjonnan ytimessä, ja niillä on suuri merkitys osallistavan työkulttuurin luomisessa yliopistossa ja muualla.
Kaikilla Aalto-yliopiston opiskelijoilla on pääsy Hilma-kursseille, joten kerrothan kollegoillesi ja opiskelijoillesi mahdollisuudesta! Kursseille voi osallistua täällä.
Tutkintotason kurssien lisäksi Hilma tarjoaa myös opettajille koulutusta (5 x 5 opintopistettä) feministisessä yliopistopedagogiikassa. Kurssit tarjoavat mahdollisuuden jatkokoulutukseen tiedekunnan jäsenille ja benchamrking-mahdollisuuden opettajille, jotka ovat kiinnostuneita sukupuolentutkimuksesta ja monimuotoisuudesta.
Hilma-verkostoa koordinoi Helsingin yliopisto. Muita jäseniä ovat Turun, Tampereen, Jyväskylän, Itä-Suomen, Oulun ja Lapin yliopistot, Åbo Akademi ja Taideyliopisto.
Lisätietoa:
Saija Katila, lehtori, Kauppakorkeakoulu, [email protected],p. 050 5628770
Annamari Vänskä, muodintutkimuksen dosentti, Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulu, [email protected], p. 050 33 78 465
Hilma-verkosto tarjoaa sukupuolentutkimuksen opintoja opettajille ja opiskelijoille
Aalto-yliopisto on vuoden 2021 alusta alkaen kansallisen sukupuolentutkimusverkosto Hilman jäsen. Kansallisen sukupuolentutkimusverkoston päätarkoitus on järjestää verkkokursseja sekä kandidaatti- että maisteritutkinto-opiskelijoille. Lisäksi se järjestää pedagogista koulutusta opetushenkilökunnalle.
Lue lisää uutisia

Toimitusketjujen hallinnan CAPSTONE-kurssilla työstettiin tulevaisuuden haasteita
Opiskelijat saivat ratkoa tosielämän haasteita saaden tukea tehtävään opettajalta ja yritysedustajilta.
Petri Suomala jatkaa opetuksesta vastaavana vararehtorina
Vararehtorin toimikausi on viisi vuotta ja alkaa 1.9.2023.
Palvelumuotoilu varmistaa osaltaan digipalveluiden laadun ja tarkoituksenmukaisuuden
Johtava yliopistonlehtori Johanna Bragge kutsui kollegansa Perustieteiden ja Taiteiden ja suunnittelun korkeakouluista pitämään vierailuluennon.