Uutiset

Jätä Aalto Space -sovelluksella palautetta tiloista

Videotykki ei toimi, valaisin rikki, roskis tyhjentämättä? Aalto Space -sovelluksessa on helppo palautteenantomahdollisuus. Sen avulla voit jättää palautetta tai raportoida ongelmasta kampuksella käyttämääsi tilaan liittyen.
Aalto Space Kuva: Hannes Huotari
Kuva: Hannes Huotari

Voit jättää helposti palautetta yliopiston tiloihin liittyen Aalto Space -sovelluksella. Palautteiden kirjoittamiseen on tehty valmis lomake, joka nopeuttaa tilapalautteen antamista.

Helpoiten löydät palautelomakkeen seuraavin ohjein:

  • Avaa Aalto Space ollessasi siinä huoneessa, josta haluat jättää palautetta.
  • Avaa sovelluksesta kartta ja odota, että sovellus paikantaa sinut.
  • Klikkaa kartalta kyseistä tilaa jossa olet. Lomake löytyy sovelluksesta jokaisen tilan kohdalta "Experiencing Problems? Report issue".
  • Voit myös jättää yleisen tähtiluokituksen (1-5 tähteä) tilaan ja sen toimivuuteen liittyen, tai vaikkapa kehitysidean tilan käyttökokemuksen parantamiseen.
  • Palautteen voi jättää myös myöhemmin hakemalla sovelluksesta tilan, johon haluat palautteen kohdentaa, vaikka et itse enää tilassa olisikaan.

Tiloihin liittyviä palautteita toivotaan etenkin nyt, kun kampusta käytetään jälleen säännöllisemmin. Aalto Spacen palautekanavan kautta viestit ohjautuvat automaattisesti oikeille tahoille käsittelyyn ja mahdollisiin ongelmiin voidaan puuttua nopeasti. Tarvittaessa otetaan yhteys myös palautteen antajaan lisätietoja varten.

Tilapalautteiden antaminen onnistuu myös vanhoja kanavia käyttäen, eli kiinteistöhuollon palvelupyynnöt tai ACREn palautelomakkeen kautta sekä IT-asioihin liittyen itsepalveluportaalissa (sisäänkirjautuminen Aalto-tunnuksilla). Kiireellisissä asioissa olethan suoraan yhteydessä talon vahtimestariin tai L&T kiinteistöhuollon palvelunumeroon p. 010 636 7000.

ACRE logo 2021

Aalto-yliopistokiinteistöt (ulkoinen linkki)

Tutustu Aalto-yliopistokiinteistöjen toimintaan!

Aalto Space applikaatio Kuva: Hannes Huotari

Aalto Space -mobiilisovellus

Sovelluksen avulla voit varata kokous- ja ryhmätyöskentelytiloja sekä navigoida kampuksella.

Palvelut
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Anni Kaaria
Kampus Julkaistu:

Rakennusten aukioloajat vuodenvaihteessa 2022

Otaniemen kampuksen rakennusten sekä Aalto-yliopisto Töölön aukioloajoissa on muutoksia vuodenvaihteessa joulu-tammikuussa.
White coffee cup with Space 21 logo, space's common room on the background.
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Tervetuloa aamukahville Space 21:een keväällä 2023

Kahvia, aamupalaa ja hyvää seuraa radikaalin luovuuden olohuoneessa – kaikki Aaltolaiset ovat tervetulleita Space 21:en avointen ovien aamukahveille. Kevään 2023 aikataulu nyt julki!
Aalto logo on the snow
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Varautuminen kiertäviin sähkökatkoihin Otaniemen kampuksella

Mahdollisista katkoista pyritään viestimään etukäteen.
Aalto campus members and students
Kampus Julkaistu:

Kampusjäsenyys on pääsylippu Aalto-yliopiston kampukselle

Jäsenyyden kautta pääsee osaksi ainutlaatuista Aalto-yliopiston ekosysteemiä, joka yhdistää yritykset ja yliopiston saumattomasti yhteen.