Uutiset

International Business -kandidaattiohjelma toivottaa uudet opiskelijat tervetulleiksi Mikkelin kampukselle

80 uutta opiskelijaa aloitti opinnot International Business -kandidaattiohjelmassa tänä syksynä. Lukuvuoden avajaisseremonia pidettiin tiistaina 25.8. Mikkelissä.
Dean Timo Korkeamäki and Program Director Joan Lofgren at the academic year opening ceremony in Mikkeli.
Kauppakorkeakoulun dekaani Timo Korkeamäki ja ohjelmajohtaja Joan Lofgren International Business -kandidaattiohjelmasta toivottivat uudet opiskelijat tervetulleiksi lukuvuoden avajaisseremoniassa.

Uusi akateeminen vuosi käynnistyi Kauppakorkeakoulun Mikkelin kampuksella maanantaina 24.8., kun ensimmäisen vuoden opiskelijat aloittivat opintonsa orientaatioviikon ohjelmalla. International Business -kandidaattiohjelmassa aloitti kaiken kaikkiaan 80 uutta opiskelijaa, joista noin 50 on saapunut paikan päälle kampukselle. Loput seuraavat orientaatioviikkoa ja syksyn kursseja etäyhteyden kautta.

Lukuvuoden avajaisseremonia pidettiin tiistaina 25.8. Mikkelin kampuksen auditoriossa. Tarvittavat turvallisuusjärjestelyt oli otettu huomioon, ja tilaisuus näytettiin suoratoistona opiskelijoille, jotka eivät päässeet paikan päälle. Ohjelmajohtaja Joan Lofgren toivotti avajaispuheessaan uudet opiskelijat lämpimästi tervetulleiksi. Hän kertoi, että ohjelman henkilökunta ja luennoitsijat ovat tehneet ja tulevat edelleen tekemään paljon työtä sen eteen, että opetuksen korkea laatu saadaan ylläpidettyä myös tämänhetkisessä maailman tilanteessa.

Kauppakorkeakoulun dekaani Timo Korkeamäki painotti puheessaan, että vastuullisuus, rohkeus ja yhteistyö ovat tärkeässä roolissa, jotta Mikkelin kandidaattiohjelma, sekä koko Aalto-yliopisto, menestyy tässä ainutlaatuisessa tilanteessa.

Mikkelin kampuksen opiskelijayhdistys Probban puheenjohtaja Alex Warén puolestaan onnitteli uusia opiskelijoita siitä, että valitsemalla International Business -kandidaattiohjelman he ovat tehneet elämänsä parhaan päätöksen. Warén lupasi, että opiskelijat tulevat pian ymmärtämään, mitä ”Mikkeli spirit” -yhteishenki todella tarkoittaa. Hän on vakuuttunut, että myös tämän vuosikurssit opiskelijat tulevat kokemaan elämänsä parasta aikaa Mikkelissä ja solmimaan eliniän kestäviä ystävyyssuhteita.

Kun opinnot toden teolla käynnistyvät ensi maanantaina orientaatioviikon jälkeen, alkaa ensimmäisenä Joan Lofgrenin hybridimuotoinen kurssi Global Business Environment: lähiopetusta kampuksella, johon muualla olevat opiskelijat osallistuvat etäyhteydellä. Syyslukukauden aikana järjestetään myös muita kursseja lähiopetuksena, mutta suurin osa opiskelusta tapahtuu etäopintoina. Kuten International Business -ohjelman luonteeseen kuuluu, luennoitsijat ovat arvostettuja asiantuntijoita eri puolilta maailmaa.

Teksti: Maarika Raitosola

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

four band members posing on a small stage in colourful and shiny clothes
Palkitut, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Muotisuunnittelija, valokuvaaja ja bändi yhdistivät voimansa ja loivat maagisen kesäutopian

Muotisuunnittelija Justus Kantakoski ja valokuvaaja Mortti Saarnia, olivat tänä vuonna EMMA-ehdokkaita Suistamon Sähkö -yhtyeen musiikkivideon kanssa.
Kuvituskuva Lean-sivustolle.
Opinnot Julkaistu:

Laaja-alaisuutta osaamiseen

Executive in Residence Taavi Heikkilä kysyy, pitäisikö yliopistojenkin lähestyä laaja-alaisuutta vielä rohkeammin ja uudesta näkökulmasta.
Erilaisia värikkäitä digitaalisesti tulostettuja tekstiilikuoseja lomittain vaalealla tasolla
Palkitut, Opinnot Julkaistu:

Millaisia ovat digitaalisen tekstiilitulostamisen mahdollisuudet?

Teknologinen kehitys avaa jatkuvasti uusia mahdollisuuksia tekstiilitulostamiseen.
Student Eeli Susan
Opinnot Julkaistu:

Opiskelija Eeli Susan: Signal Processing and Data Science -pääaine on täydellinen yhdistelmä teoriaa ja käytäntöä

Eelin mielestä maisteriohjelman laaja kurssivalikoima mahdollistaa opintojen räätälöinnin oman kiinnostuksen mukaan.