Uutiset

HR Excellence in Research -tunnustukselle jatkoa

Yliopiston akateemisten henkilöstökäytännöt EU:n laatumäärittelyjen mukaisia.

Aalto-yliopisto on läpäissyt HR Excellence in Research -tunnustukseen liittyvän auditoinnin. Euroopan komission myöntämä tunnustus saatiin vuonna 2012 ja siihen kuuluu kahden vuoden välein tehtävä itsearviointi tai ulkoinen arviointi.

Aalto-yliopisto sai HR Excellence in Research -tunnustuksen ensimmäisenä suomalaisena yliopistona. Yliopisto oli mukana EU-hankkeessa, jonka myötä Aalto-yliopiston akateemisen henkilöstön rekrytointiperiaatteita ja henkilöstökäytäntöjä sopeutettiin noudattamaan EU:n laatumäärittelyjä. Euroopassa tunnustus on yli 230 organisaatiolla.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Picture of Sara Salmani
Yliopisto Julkaistu:

Sara Salmanin Everyone Included -koulutus saatavilla aaltolaisille

Mikä on tasa-arvon ja oikeudenmukaisuuden ero? Mitä ovat etuoikeudet ja ennakkoluulot ja miten voimme tunnistaa niitä itsessämme? Moninaisuuden ja osallisuuden asiantuntija Sara Salmanin koulutusmateriaali "Everyone included – Advancing diversity and fostering inclusion" on tarjolla aaltolaisille joulukuun ajan.
Rakentajanaukio 4
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Rakentajanaukion pysäköintialue suljetaan osittain

Puolet pysäköintialueesta suljetaan joulukuun aikana ja otetaan HSY:n vesihuollon saneeraustyömaan käyttöön.
Isoisänsilta Helsingissä.
Opinnot Julkaistu:

Fabian ja Jaakko Ahvenaisen rahaston apurahat haettavissa 31.1.2022 asti

Apurahoja myönnetään sillanrakennuksen ja talonrakennuksen aloilla suoritetuista opinnoista tai kannustuksena aihealueiden jatko-opiskelijoille.
Designs for a Cooler Planet 2022 – Open call
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Millainen olisi Elämä 1.5? Hae mukaan vuoden 2022 Designs for a Cooler Planet -tapahtumaan!

Jotta ratkomme ilmastonmuutosta ja luontokatoa, uusia oivalluksia kaivataan kipeästi. Onko sinulla idea ylikulutuksen hillitsemiseen, ilmaston lämpenemisen hidastamiseen tai parempaan työelämään? Designs for a Cooler Planet 2022 kokoaa aaltolaisten innostavimmat hankkeet - tule mukaan!