Uutiset

Hakuaika kevään 2022 Digital Business Master Class -kurssille on auki

Aalto-yliopiston kesäkoulun Digital Business Master Class (DBMC) -kurssi järjestetään maaliskuussa 2022 seitsemättä kertaa. Kurssi tarjotaan suosionsa vuoksi sekä keväisin että kesäisin
Four students are sitting around a table, looking at two computers in an atmospherically lit café.

Hakuaika kevään DBMC kurssille on auki. Digital Business Master Class on järjestetty vuosittain kesästä 2018 saakka. Interaktiiviselle ja intensiiviselle kesäkurssille osallistuu opiskelijoita ympäri maailmaa. Kaksiviikkoisen kurssin tavoitteena on varustaa opiskelijat tiedoilla ja taidoilla digitaalisten teknologioiden käytöstä liikemaailmassa. Opiskelijat oppivat, miten yritykset hyötyvät digitalisaatiosta ja kehittävät prosessejaan ja järjestelmiään uusien menetelmien ja työkalujen avulla. 

Haastepohjainen oppiminen on tärkeä osa kurssia. Opiskelijat työskentelevät kurssin aikana yritysprojektien parissa kansainvälisissä ja monitieteellisissä tiimeissä. Yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavat projektit varmistavat, että aiheet ovat relevantteja työelämän kannalta.

Etäopetuksesta kampukselle

Koronapandemian vuoksi Digital Business Master Class järjestettiin vuosina 2020 ja 2021 verkossa. Virtuaalinen toteutus sai opiskelijoilta loistavaa palautetta siitä huolimatta, että monet ovat väsyneet Zoom-luentoihin ja verkkokursseihin viimeisen vuoden aikana.

“Voi kuulostaa kliseiseltä, mutta kurssi ylitti kaikki odotukseni. Olen osallistunut luennoille ja kursseille Zoomissa ja Teamsissa koko vuoden, ja tämä kurssi oli ehdottomasti parhaiten organisoitu ja inspiroivin!”, sanoo Svitlana Chaplinska, joka osallistui DBMC:lle vuonna 2021.

Aalto-yliopisto on avannut kampuksensa syyslukukaudeksi 2021, ja suuri osa kursseista järjestetään kampuksella lokakuusta eteenpäin. Myös Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit järjestetään ensi vuonna kampuksella. Tämä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua keväiseen ja kesäiseen Suomeen samalla, kun he perehtyvät monitieteisiin kurssiaiheisiin ympäri maailmaa tulevien osallistujien kanssa.

Picture of Laura Kitinoja.

“Olemme innoissamme kampukselle paluusta! Muiden osallistujien ja yritysten edustajien tapaaminen kasvotusten on opiskelijoille arvokas lisä kurssiin, erityisesti pitkään jatkuneiden etäopintojen jälkeen. Tervetuloa Otaniemeen!”, sanoo ohjelmapäällikkö Laura Kitinoja.

Lue lisää kevään Digital Business Master Class -kurssista ja jätä hakemuksesi 7.1.2022 mennessä!

Tyler Spring seisoo rennosti meren edessä ja hymyilee kameralle.

DBMC-alumni Tyler Spring: "Kurssi on unohtumaton kokemus”

Tyler Spring osallistui Digital Business Master Class -kurssille heinäkuussa 2019, ja hän on onnistunut toteuttamaan kurssin oppeja töissään positiivisina muutoksina.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

An EU flag with the text European Universities Community, the voice of European students.
Opinnot Julkaistu:

Haku avoinna vuoden 2024 European Student Assemblyyn

Joka vuosi eurooppalaisten yliopistoallianssien opiskelijat kokoontuvat keskustelemaan ajankohtaisista kysymyksistä ja laatimaan poliittisia suosituksia Euroopan tulevaisuudesta. Hae 5. marraskuuta mennessä.
Shcool of Business alumna Riikka Davidkin
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Riikka Davidkin: Vaikuttavuus on työni keskiössä – emme tee mitään, jos sillä ei ole mahdollista ensisijaisesti saada aikaan positiivista vaikutusta yhteiskunnassa

Alumnimme Riikka Davidkin haaveili jo lapsena kansainvälisestä urasta. Nyt New Yorkissa Social Financella impact-rahastoihin sijoittavan tiimin vetäjänä hän kokee suurta merkityksellisyyttä työssään, sillä kokee, että juuri rahoitussektori on parhaiten asemoitunut vaikuttamaan aikamme isojen ongelmien ratkaisemiseen.
Students sitting at Aalto University School of Business
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:
Opinnot Julkaistu:

Uusi 3:n op:n kurssi Mind & Study - hyvinvoivan opiskelijan työkalupakki tulossa 2. periodissa

Aallon opintopsykologien kehittämä kaikille avoin opintopisteytetty ryhmämuotoinen verkkokurssi alkaa loppusyksystä!