Uutiset

Hakuaika kevään 2022 Digital Business Master Class -kurssille on auki

Aalto-yliopiston kesäkoulun Digital Business Master Class (DBMC) -kurssi järjestetään maaliskuussa 2022 seitsemättä kertaa. Kurssi tarjotaan suosionsa vuoksi sekä keväisin että kesäisin
Four students are sitting around a table, looking at two computers in an atmospherically lit café.

Hakuaika kevään DBMC kurssille on auki. Digital Business Master Class on järjestetty vuosittain kesästä 2018 saakka. Interaktiiviselle ja intensiiviselle kesäkurssille osallistuu opiskelijoita ympäri maailmaa. Kaksiviikkoisen kurssin tavoitteena on varustaa opiskelijat tiedoilla ja taidoilla digitaalisten teknologioiden käytöstä liikemaailmassa. Opiskelijat oppivat, miten yritykset hyötyvät digitalisaatiosta ja kehittävät prosessejaan ja järjestelmiään uusien menetelmien ja työkalujen avulla. 

Haastepohjainen oppiminen on tärkeä osa kurssia. Opiskelijat työskentelevät kurssin aikana yritysprojektien parissa kansainvälisissä ja monitieteellisissä tiimeissä. Yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavat projektit varmistavat, että aiheet ovat relevantteja työelämän kannalta.

Etäopetuksesta kampukselle

Koronapandemian vuoksi Digital Business Master Class järjestettiin vuosina 2020 ja 2021 verkossa. Virtuaalinen toteutus sai opiskelijoilta loistavaa palautetta siitä huolimatta, että monet ovat väsyneet Zoom-luentoihin ja verkkokursseihin viimeisen vuoden aikana.

“Voi kuulostaa kliseiseltä, mutta kurssi ylitti kaikki odotukseni. Olen osallistunut luennoille ja kursseille Zoomissa ja Teamsissa koko vuoden, ja tämä kurssi oli ehdottomasti parhaiten organisoitu ja inspiroivin!”, sanoo Svitlana Chaplinska, joka osallistui DBMC:lle vuonna 2021.

Aalto-yliopisto on avannut kampuksensa syyslukukaudeksi 2021, ja suuri osa kursseista järjestetään kampuksella lokakuusta eteenpäin. Myös Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit järjestetään ensi vuonna kampuksella. Tämä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua keväiseen ja kesäiseen Suomeen samalla, kun he perehtyvät monitieteisiin kurssiaiheisiin ympäri maailmaa tulevien osallistujien kanssa.

Picture of Laura Kitinoja.

“Olemme innoissamme kampukselle paluusta! Muiden osallistujien ja yritysten edustajien tapaaminen kasvotusten on opiskelijoille arvokas lisä kurssiin, erityisesti pitkään jatkuneiden etäopintojen jälkeen. Tervetuloa Otaniemeen!”, sanoo ohjelmapäällikkö Laura Kitinoja.

Lue lisää kevään Digital Business Master Class -kurssista ja jätä hakemuksesi 7.1.2022 mennessä!

Tyler Spring seisoo rennosti meren edessä ja hymyilee kameralle.

DBMC-alumni Tyler Spring: "Kurssi on unohtumaton kokemus”

Tyler Spring osallistui Digital Business Master Class -kurssille heinäkuussa 2019, ja hän on onnistunut toteuttamaan kurssin oppeja töissään positiivisina muutoksina.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Three female students studying
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Hae siemenrahoitusta Aallon, KU Leuvenin ja Helsingin yliopiston yhteisille tutkimusprojekteille

Aalto-yliopisto, KU Leuven (Belgia) ja Helsingin yliopisto avaavat tutkimusyhteistyön käynnistämistä tukevan siemenrahoitushaun. Rahoitushaku on käynnissä 10. syyskuuta 2024 asti.
Kestävä digitaalinen arki Turussa, banneri: Minna Vigren.
Mediatiedotteet Julkaistu:

Aikamatka vuoteen 2050 – kestävän digitaalisen arjen teemaviikko levittäytyy Turkuun toukokuun lopussa

Kestävä digitaalinen arki -teemaviikolla 25.5.–2.6. Turussa pohditaan, minkälaista kestävä digitaalinen arki on, miten sitä voisi edistää ja kuvitellaan myös, miltä tulevaisuuden kestävä digitaalinen arki näyttäisi.
Aalto-wide sustainability minor logo
Opinnot Julkaistu:

Uusi monialainen sivuaine Luonnonvarojen kestävä käyttö käynnistyy Aallossa

Aalto tarjoaa uuden monitieteisen sivuaineen, Luonnonvarojen kestävä käyttö, joka on nyt valmis lisättäväksi opintosuunnitelmaasi!
Nainen lukemassa tabletilla
Opinnot Julkaistu:

Aalto EE julkaisee Alex-oppimisalustan: Uusi alusta muuttaa elämänlaajuista oppimista

Aalto University Executive Education (Aalto EE) lanseeraa kesäkuussa ensimmäisen version Alex-oppimisalustasta, joka on suunniteltu elämänlaajuiseen oppimiseen ja jatkuvaan ammatilliseen kehittymiseen. Alex tarjoaa yksilöllisiä oppimispolkuja, pieniä osaamiskokonaisuuksia ja ammatillisen kehittymisen ohjelmia, jotka sovittavat taidot yhteen alan tarpeiden kanssa. Alusta, joka kehittyy jatkuvasti uusilla ominaisuuksilla, kuten mobiilisovelluksella ja tekoälyn integroinnilla, asettaa uuden standardin ammatilliselle kehittymiselle Suomessa.