Uutiset

Hakuaika kevään 2022 Digital Business Master Class -kurssille on auki

Aalto-yliopiston kesäkoulun Digital Business Master Class (DBMC) -kurssi järjestetään maaliskuussa 2022 seitsemättä kertaa. Kurssi tarjotaan suosionsa vuoksi sekä keväisin että kesäisin
Four students are sitting around a table, looking at two computers in an atmospherically lit café.

Hakuaika kevään DBMC kurssille on auki. Digital Business Master Class on järjestetty vuosittain kesästä 2018 saakka. Interaktiiviselle ja intensiiviselle kesäkurssille osallistuu opiskelijoita ympäri maailmaa. Kaksiviikkoisen kurssin tavoitteena on varustaa opiskelijat tiedoilla ja taidoilla digitaalisten teknologioiden käytöstä liikemaailmassa. Opiskelijat oppivat, miten yritykset hyötyvät digitalisaatiosta ja kehittävät prosessejaan ja järjestelmiään uusien menetelmien ja työkalujen avulla. 

Haastepohjainen oppiminen on tärkeä osa kurssia. Opiskelijat työskentelevät kurssin aikana yritysprojektien parissa kansainvälisissä ja monitieteellisissä tiimeissä. Yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavat projektit varmistavat, että aiheet ovat relevantteja työelämän kannalta.

Etäopetuksesta kampukselle

Koronapandemian vuoksi Digital Business Master Class järjestettiin vuosina 2020 ja 2021 verkossa. Virtuaalinen toteutus sai opiskelijoilta loistavaa palautetta siitä huolimatta, että monet ovat väsyneet Zoom-luentoihin ja verkkokursseihin viimeisen vuoden aikana.

“Voi kuulostaa kliseiseltä, mutta kurssi ylitti kaikki odotukseni. Olen osallistunut luennoille ja kursseille Zoomissa ja Teamsissa koko vuoden, ja tämä kurssi oli ehdottomasti parhaiten organisoitu ja inspiroivin!”, sanoo Svitlana Chaplinska, joka osallistui DBMC:lle vuonna 2021.

Aalto-yliopisto on avannut kampuksensa syyslukukaudeksi 2021, ja suuri osa kursseista järjestetään kampuksella lokakuusta eteenpäin. Myös Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit järjestetään ensi vuonna kampuksella. Tämä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua keväiseen ja kesäiseen Suomeen samalla, kun he perehtyvät monitieteisiin kurssiaiheisiin ympäri maailmaa tulevien osallistujien kanssa.

Picture of Laura Kitinoja.

“Olemme innoissamme kampukselle paluusta! Muiden osallistujien ja yritysten edustajien tapaaminen kasvotusten on opiskelijoille arvokas lisä kurssiin, erityisesti pitkään jatkuneiden etäopintojen jälkeen. Tervetuloa Otaniemeen!”, sanoo ohjelmapäällikkö Laura Kitinoja.

Lue lisää kevään Digital Business Master Class -kurssista ja jätä hakemuksesi 7.1.2022 mennessä!

Four students sitting in front of Väre building studying and discussing

Digital Business (kevät 2023)

DBMC on haastepohjainen kurssi, joka keskittyy digitaalisten teknologioiden soveltamiseen liike-elämässä. Intensiivisen kurssin aikana opiskelijat ratkovat yritysten digihaasteita kansainvälisissä ja monitieteellisissä tiimeissä.

Aalto-yliopiston kesäkoulu
Tyler Spring seisoo rennosti meren edessä ja hymyilee kameralle.

DBMC-alumni Tyler Spring: "Kurssi on unohtumaton kokemus”

Tyler Spring osallistui Digital Business Master Class -kurssille heinäkuussa 2019, ja hän on onnistunut toteuttamaan kurssin oppeja töissään positiivisina muutoksina.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Path in the Laajalahti nature area
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Hyvinvointireitti aukeaa Otaniemen kampukselle

Reitti avataan 19.4.2023 osana opiskelijoiden mielenterveyspäivää.
VCD students collaborating with Yle
Opinnot Julkaistu:

YLE ja Aalto-yliopisto konseptoivat yhteistyössä tulevaisuuden suoratoistopalvelua lapsille ja nuorille

Aalto-yliopisto ja YLE ovat yhteistyössä kehittäneet ja suunnitelleet ideoita uudesta lapsille ja nuorille suunnatusta brändätystä suoratoistopalvelusta.
Kuvassa näkyy Satu Rämö punaisessa mekossa. Taustalla näkyy kirjanjulkistamistilaisuuden rekvisiittaa.
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Monenlaisia urapolkuja: Satu Rämö kirjoittaa huippusuosittuja dekkareita vastapainoksi digitaaliselle viestinnälle, jossa pitää olla lyhyt ja ytimekäs

Omannäköinen elämä kirjailijana ja viestintäalan yrittäjänä on Satu Rämölle mahdollista, koska kaupallinen osaaminen auttaa pitämään katteet kunnossa ja oman talouden hallinnassa.
Aalto Radical Creativity summer school. Original image: George Atanassov
Opinnot Julkaistu:

Oletko valmis kokeilemaan radikaalia luovuutta elokuussa?

Radical Creativity -kesäkoulussa sovelletaan erilaisia luovia työskentelytapoja, joita tarvitsemme kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. "Tiivistetty inspiraatiopaketti on kuin karkkikauppa, jossa voit maistella eri makuja."