Uutiset

Hakuaika kevään 2022 Digital Business Master Class -kurssille on auki

Aalto-yliopiston kesäkoulun Digital Business Master Class (DBMC) -kurssi järjestetään maaliskuussa 2022 seitsemättä kertaa. Kurssi tarjotaan suosionsa vuoksi sekä keväisin että kesäisin
Four students are sitting around a table, looking at two computers in an atmospherically lit café.

Hakuaika kevään DBMC kurssille on auki. Digital Business Master Class on järjestetty vuosittain kesästä 2018 saakka. Interaktiiviselle ja intensiiviselle kesäkurssille osallistuu opiskelijoita ympäri maailmaa. Kaksiviikkoisen kurssin tavoitteena on varustaa opiskelijat tiedoilla ja taidoilla digitaalisten teknologioiden käytöstä liikemaailmassa. Opiskelijat oppivat, miten yritykset hyötyvät digitalisaatiosta ja kehittävät prosessejaan ja järjestelmiään uusien menetelmien ja työkalujen avulla. 

Haastepohjainen oppiminen on tärkeä osa kurssia. Opiskelijat työskentelevät kurssin aikana yritysprojektien parissa kansainvälisissä ja monitieteellisissä tiimeissä. Yritysten kanssa yhteistyössä toteutettavat projektit varmistavat, että aiheet ovat relevantteja työelämän kannalta.

Etäopetuksesta kampukselle

Koronapandemian vuoksi Digital Business Master Class järjestettiin vuosina 2020 ja 2021 verkossa. Virtuaalinen toteutus sai opiskelijoilta loistavaa palautetta siitä huolimatta, että monet ovat väsyneet Zoom-luentoihin ja verkkokursseihin viimeisen vuoden aikana.

“Voi kuulostaa kliseiseltä, mutta kurssi ylitti kaikki odotukseni. Olen osallistunut luennoille ja kursseille Zoomissa ja Teamsissa koko vuoden, ja tämä kurssi oli ehdottomasti parhaiten organisoitu ja inspiroivin!”, sanoo Svitlana Chaplinska, joka osallistui DBMC:lle vuonna 2021.

Aalto-yliopisto on avannut kampuksensa syyslukukaudeksi 2021, ja suuri osa kursseista järjestetään kampuksella lokakuusta eteenpäin. Myös Aalto-yliopiston kesäkoulun kurssit järjestetään ensi vuonna kampuksella. Tämä tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden tutustua keväiseen ja kesäiseen Suomeen samalla, kun he perehtyvät monitieteisiin kurssiaiheisiin ympäri maailmaa tulevien osallistujien kanssa.

Picture of Laura Kitinoja.

“Olemme innoissamme kampukselle paluusta! Muiden osallistujien ja yritysten edustajien tapaaminen kasvotusten on opiskelijoille arvokas lisä kurssiin, erityisesti pitkään jatkuneiden etäopintojen jälkeen. Tervetuloa Otaniemeen!”, sanoo ohjelmapäällikkö Laura Kitinoja.

Lue lisää kevään Digital Business Master Class -kurssista ja jätä hakemuksesi 7.1.2022 mennessä!

Tyler Spring seisoo rennosti meren edessä ja hymyilee kameralle.

DBMC-alumni Tyler Spring: "Kurssi on unohtumaton kokemus”

Tyler Spring osallistui Digital Business Master Class -kurssille heinäkuussa 2019, ja hän on onnistunut toteuttamaan kurssin oppeja töissään positiivisina muutoksina.

Uutiset
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Charlotte Henriksson, Kauppiksen opiskelija
Opinnot Julkaistu:

Alppihiihdossa tarvitaan lihasvoimaa, nopeutta, kestävyyttä ja henkistä kanttia

Alppihiihtäjä Charlotte Henriksson opiskelee ensimmäistä vuottaan Kauppakorkeakoulussa.
From left to right: Lasse Kukkonen, Ida Parkkinen, Luisa Cardoso and Elias Keski-Nisula
Opinnot Julkaistu:

Tutustu Uniten opiskelijaedustajiin Eliakseen, Idaan, Lasseen ja Luísaan

Unite!-yliopistoallianssilla on oma opiskelijayhdistyksensä, SURE!
Pöydällä kipsimallin tekovälineitä
Mediatiedotteet, Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Käsikirja johdattaa keramiikan maailmaan

Keramiikan käsikirja johdattaa lukijan kaikkiin saven kanssa työskentelyyn liittyviin aiheisiin tekstien, kuvien, kuvituksien, animaatioiden ja videoiden avulla.
Räätälöity opiskelijaprojekti Hiltille, projektiryhmä päätöstapaamisessa
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Opiskelijat auttoivat Hiltiä ymmärtämään sen asiakkaiden taloudellista päätöksentekoa

Hilti (Suomi) Oy ja Kauppakorkeakoulu yhdistivät voimansa selvittääkseen Hiltin työkalupalvelun taloudellisia vaikutuksia sekä kehittääkseen palvelun myyntiprosessia asiakasyritysten talousjohdon kanssa.