Uutiset

Haku FITechin kesän kursseille on käynnissä

FITech-verkostoyliopisto kokoaa yhteen suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja mm. tietotekniikasta ja 5G-teknologiasta. Opiskelu on maksutonta ja useimmat kurssit ovat joustavia verkkototeutuksia. Kesän kurssien haku on nyt auki!
Students are chatting together in a classroom.

Opi uusia taitoja tai päivitä osaamistasi FITechin kautta

Kehitä osaamistasi kesälläkin ja opiskele jotain uutta FITechin kurssitarjonnasta! Kesän haussa on mukana lähes 80 kurssia eri aiheista. Hakuaika on käynnissä ja päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkamista.

Opintotarjonnassa on sekä vasta-alkajille sopivia alkeiskursseja että syventävän tason kursseja eri alojen asiantuntijoille. Monet kursseista järjestetään verkko-opintoina, joten opiskelu on mahdollista sovittaa omiin aikatauluihisi. FITech tarjoaa oivan mahdollisuuden oppia uutta tai päivittää osaamista matalalla kynnyksellä, sillä kaikki kurssit ovat opiskelijalle maksuttomia.

Tutustu koko maksuttomaan kurssitarjontaan FITechin verkkosivuilla.

Opiskele kesällä projektinhallinnan osaajaksi

Projektinhallinnan ja -johtamisen taidot ovat erittäin kysyttyjä työelämässä, organisaatiosta ja alasta riippumatta.

Tänä kesänä FITech tarjoaa mahdollisuuden opiskella maksuttomasti 10 opintopisteen laajuisen kurssikokonaisuuden, jonka avulla aloitat ensi syksyn päivitetyillä projektinhallinnan osaamisella.

Kursseja on kaksi: johdantokurssi Introduction to project management ja jatkokurssi Strategic project management. Voit opiskella joko molemmat kurssit tai vain toisen.

Lue lisää kursseista (englanniksi) ja hae FITechin nettisivuilla!

FITech on tekniikan alan yliopistojen muodostama verkosto, jonka tavoitteena on ohjata osaajia Suomen kasvualoille ja vastata tekniikan alalla nouseviin osaajatarpeisiin. Verkoston jäsenyliopistoja ovat Aalto-yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto ja Åbo Akademi. Perustajajäseniä ovat lisäksi Teknologiateollisuus ry ja Tekniikan akateemiset ry.

Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Isoisänsilta Helsingissä.
Opinnot Julkaistu:

Fabian ja Jaakko Ahvenaisen rahaston apurahat haettavissa 31.1.2023 asti

Apurahoja myönnetään talon- ja sillanrakennuksen aloilla suoritetuista opinnoista tai kannustuksena aihealueiden jatko-opiskelijoille.
Close-up of curly wood grain orientation of an old piece of wood
Opinnot Julkaistu:

Verkkokurssi “Wood material science” alkaa 10.1.2023

100% verkkokurssilla opitaan miten puun rakenne vaikuttaa sen fysikaalisiin ja mekaanisiin ominaisuuksiin.
Sensual mathematics. Photo: Henri Vogt.
Opinnot Julkaistu:

Haku Kristallikukkia peilisalissa -kurssille on avattu - matematiikan, taiteiden ja arkkitehtuurin yhteiskeitos palaa Heurekaan

Kristallikukkia peilisaleissa –kurssi - MS-E1000 Crystal Flowers in Halls of Mirrors: Mathematics meets Art and Architecture - on avoin kaikille kandiopiskelijoista tohtorikoulutettaviin, matematiikan ja tekniikan aloista taiteisiin, muotoiluun, arkkitehtuuriin ja kemiasta liiketoimintaan. Kurssille otetaan korkeintaan 50 opiskelijaa motivaatiokirjeiden perusteella, ja haku on auki 10.1.2023 saakka. Kurssi on 15 opintopisteen suuruinen, ja se järjestetään joka toinen vuosi.
TFiF-kandityön palkinnon voittaneet opiskelijat.
Palkitut, Opinnot Julkaistu:

Kolme Aallon opiskelijaa palkittiin parhaasta ruotsinkielisesta tekniikan alan kandityöstä

TFiFin palkinnon saivat Linda Autio, Isak Jungerstam sekä Fanny Hakala.