Uutiset

Haku FITechin kesän kursseille on käynnissä

FITech-verkostoyliopisto kokoaa yhteen suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja mm. tietotekniikasta ja 5G-teknologiasta. Opiskelu on maksutonta ja useimmat kurssit ovat joustavia verkkototeutuksia. Kesän kurssien haku on nyt auki!
Students are chatting together in a classroom.

Opi uusia taitoja tai päivitä osaamistasi FITechin kautta

Kehitä osaamistasi kesälläkin ja opiskele jotain uutta FITechin kurssitarjonnasta! Kesän haussa on mukana lähes 80 kurssia eri aiheista. Hakuaika on käynnissä ja päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkamista.

Opintotarjonnassa on sekä vasta-alkajille sopivia alkeiskursseja että syventävän tason kursseja eri alojen asiantuntijoille. Monet kursseista järjestetään verkko-opintoina, joten opiskelu on mahdollista sovittaa omiin aikatauluihisi. FITech tarjoaa oivan mahdollisuuden oppia uutta tai päivittää osaamista matalalla kynnyksellä, sillä kaikki kurssit ovat opiskelijalle maksuttomia.

Tutustu koko maksuttomaan kurssitarjontaan FITechin verkkosivuilla.

Opiskele kesällä projektinhallinnan osaajaksi

Projektinhallinnan ja -johtamisen taidot ovat erittäin kysyttyjä työelämässä, organisaatiosta ja alasta riippumatta.

Tänä kesänä FITech tarjoaa mahdollisuuden opiskella maksuttomasti 10 opintopisteen laajuisen kurssikokonaisuuden, jonka avulla aloitat ensi syksyn päivitetyillä projektinhallinnan osaamisella.

Kursseja on kaksi: johdantokurssi Introduction to project management ja jatkokurssi Strategic project management. Voit opiskella joko molemmat kurssit tai vain toisen.

Lue lisää kursseista (englanniksi) ja hae FITechin nettisivuilla!

FITech on tekniikan alan yliopistojen muodostama verkosto, jonka tavoitteena on ohjata osaajia Suomen kasvualoille ja vastata tekniikan alalla nouseviin osaajatarpeisiin. Verkoston jäsenyliopistoja ovat Aalto-yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto ja Åbo Akademi. Perustajajäseniä ovat lisäksi Teknologiateollisuus ry ja Tekniikan akateemiset ry.

Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Lennart Engels, Karolin Kull, Ágnes László, Julia Postrzech and Valenti Soler won the Habitare Design competition 2023.
Palkinnot ja tunnustukset, Tutkimus ja taide, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston sisustusarkkitehtuurin ja nykymuotoilun opiskelijatiimi voitti Habitare-suunnittelukilpailun 2023

Habitare-suunnittelukilpailu on tarkoitettu taiteen, muotoilun ja arkkitehtuurin opiskelijoille Suomessa. Tämän vuoden teemana kilpailussa oli ”Yhteisöllisyyden työkalut”. Teeman tarkoituksena oli rohkaista kilpailijoita muotoilemaan ja toteuttamaan uudenlaisia tapoja edistää yhdessäoloa ja vuorovaikutusta ihmisen mittakaavassa tai laajemminkin
ITP-opiskelijoita kesällä 2020. Kuva: Petri Anttila
Opinnot Julkaistu:

ITP kuuluu Aalto-yliopiston kesään

Jälleen kesällä 2023 Information Technology Program -kurssin opiskelijat ratkoivat erilaisia liiketoimintahaasteita.
Karita ja Jani
Tutkimus ja taide, Opinnot Julkaistu:

Tohtoriksi työn ohessa – väitöstutkimus avasi ovet deep tech -yrityksen tuote- ja teknologiakehitykseen

Karita Kinnunen-Raudaskoski ja Jani Lehmonen ovat Aalto-yliopiston kemian tekniikan tohtoreita, joille päivätyön ohessa tehty väitöstutkimus tiesi myös yötöitä, mutta antoi sitäkin enemmän.
Students at Aalto lecture hall in ENG orientation event
Opinnot Julkaistu:

Yli 700 opiskelijaa aloitti opintonsa insinööritieteiden korkeakoulussa

Uusi lukuvuosi alkoi 28.8.2023 uusien kandi- ja maisteriopiskelijoiden orientaatiotilaisuuksilla Kandidaattikeskuksessa.