Uutiset

Haku FITechin kesän kursseille on käynnissä

FITech-verkostoyliopisto kokoaa yhteen suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja mm. tietotekniikasta ja 5G-teknologiasta. Opiskelu on maksutonta ja useimmat kurssit ovat joustavia verkkototeutuksia. Kesän kurssien haku on nyt auki!
Students are chatting together in a classroom.

Opi uusia taitoja tai päivitä osaamistasi FITechin kautta

Kehitä osaamistasi kesälläkin ja opiskele jotain uutta FITechin kurssitarjonnasta! Kesän haussa on mukana lähes 80 kurssia eri aiheista. Hakuaika on käynnissä ja päättyy noin viikkoa ennen kunkin kurssin alkamista.

Opintotarjonnassa on sekä vasta-alkajille sopivia alkeiskursseja että syventävän tason kursseja eri alojen asiantuntijoille. Monet kursseista järjestetään verkko-opintoina, joten opiskelu on mahdollista sovittaa omiin aikatauluihisi. FITech tarjoaa oivan mahdollisuuden oppia uutta tai päivittää osaamista matalalla kynnyksellä, sillä kaikki kurssit ovat opiskelijalle maksuttomia.

Tutustu koko maksuttomaan kurssitarjontaan FITechin verkkosivuilla.

Opiskele kesällä projektinhallinnan osaajaksi

Projektinhallinnan ja -johtamisen taidot ovat erittäin kysyttyjä työelämässä, organisaatiosta ja alasta riippumatta.

Tänä kesänä FITech tarjoaa mahdollisuuden opiskella maksuttomasti 10 opintopisteen laajuisen kurssikokonaisuuden, jonka avulla aloitat ensi syksyn päivitetyillä projektinhallinnan osaamisella.

Kursseja on kaksi: johdantokurssi Introduction to project management ja jatkokurssi Strategic project management. Voit opiskella joko molemmat kurssit tai vain toisen.

Lue lisää kursseista (englanniksi) ja hae FITechin nettisivuilla!

FITech on tekniikan alan yliopistojen muodostama verkosto, jonka tavoitteena on ohjata osaajia Suomen kasvualoille ja vastata tekniikan alalla nouseviin osaajatarpeisiin. Verkoston jäsenyliopistoja ovat Aalto-yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, LUT-yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto, Vaasan yliopisto ja Åbo Akademi. Perustajajäseniä ovat lisäksi Teknologiateollisuus ry ja Tekniikan akateemiset ry.

Kolme ihmistä kävelee vierekkäin alas portaita.

FITech-verkostoyliopisto

Opiskele suomalaisten tekniikan alan yliopistojen kursseja maksutta. Kurssit soveltuvat niin aikuis- kuin tutkinto-opiskelijoillekin.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

VCD students collaborating with Yle
Opinnot Julkaistu:

YLE ja Aalto-yliopisto konseptoivat yhteistyössä tulevaisuuden suoratoistopalvelua lapsille ja nuorille

Aalto-yliopisto ja YLE ovat yhteistyössä kehittäneet ja suunnitelleet ideoita uudesta lapsille ja nuorille suunnatusta brändätystä suoratoistopalvelusta.
Kuvassa näkyy Satu Rämö punaisessa mekossa. Taustalla näkyy kirjanjulkistamistilaisuuden rekvisiittaa.
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Monenlaisia urapolkuja: Satu Rämö kirjoittaa huippusuosittuja dekkareita vastapainoksi digitaaliselle viestinnälle, jossa pitää olla lyhyt ja ytimekäs

Omannäköinen elämä kirjailijana ja viestintäalan yrittäjänä on Satu Rämölle mahdollista, koska kaupallinen osaaminen auttaa pitämään katteet kunnossa ja oman talouden hallinnassa.
Aalto Radical Creativity summer school. Original image: George Atanassov
Opinnot Julkaistu:

Oletko valmis kokeilemaan radikaalia luovuutta elokuussa?

Radical Creativity -kesäkoulussa sovelletaan erilaisia luovia työskentelytapoja, joita tarvitsemme kestävän tulevaisuuden rakentamisessa. "Tiivistetty inspiraatiopaketti on kuin karkkikauppa, jossa voit maistella eri makuja."
Sailing team at the sea, picture: Tapio Lehtinen Sailing
Opinnot Julkaistu:

Maailman ympäri seitsemässä kuukaudessa – opiskelija Anton Eklund valmistautuu vaativaan purjehduskilpailuun

Sähkötekniikkaa ja automaatiota opiskeleva Eklund on päässyt soveltamaan Aallossa hankittuja oppeja käytäntöön, kun tiimi on kunnostanut purjevenettään.