Uutiset

Hae mukaan Unite-yliopistojen opiskelijafestivaaleille Lissaboniin

Tämä on tilaisuutesi osallistua Uniten opiskelijafestareille, joka järjestetään kesä-heinäkuun vaihteessa Lissabonissa. Festivaalin tavoitteena on tuoda yhteen kansainvälistä Unite! -opiskelijayhteisöä ja lisätä tietoutta Uniten tarjoamista kansainvälistymismahdollisuuksista.
A man and woman smiling in Lisbon.

Unite! Student Festival Lisbon 2023 järjestetään Lissabonin yliopistossa (ULisboa) 29. kesäkuuta - 1. heinäkuuta 2023, ja se kokoaa yhteen opiskelijoita kaikista yhdeksästä kumppanuusyliopistosta. Festivaalissa yhdistyvät hauskuus, kulttuurienvälisyys ja yhteistoiminta, joilla lisätään Unite!-opiskelijayhteisön sitoutumista. Opiskelijoille osallistuminen on ilmaista, yliopistosi kattaa matkakulut, majoituksen ja aktiviteetit.

Hae mukaan viimeistään 15.3.2023

Mitä voit odottaa?

Uniten opiskelijafestareilla pääset tutustumaan muista kulttuureista ja yliopistoista tuleviin opiskelijoihin ja Uniten tarjoamiin mahdollisuuksiin sekä jakamaan ideoita ja odotuksiasi eurooppalaisena opiskelijana. Lisäksi voit osallistua erilaisiin ulkoilma- ja ja hyvinvointiaktiviteetteihin sekä vierailla Lissabonin kauniissa kaupungissa.

Tämä on täydellinen tilaisuus tavata kollegoitasi kaikista allianssin yliopistoista ja juhlia yhdessä kaikkea sitä, mikä meitä yhdistää, sekä oppia toisiltamme. Ohjelmaan kuuluu aivoriihiä sekä verkostoitumista juhlien ja kulttuuritapahtumien aikana. 

Tavataan siis Lissabonissa tänä kesänä!

Miten voit osallistua?

Kussakin kumppanuusyliopistossa on yhteensä 20 paikkaa kandidaatti-, maisteri- ja tohtoriopiskelijoille. Opiskelijoille osallistuminen on ilmaista. Yliopistosi kattaa matkakulut, majoituksen ja aktiviteetit.

Tee näin:

  1. Rekisteröidy Metacampuksessa
  2. Täytä hakemuslomake englanniksi viimeistään 15.3.2023

Unite! on syvästi sitoutunut osallistamaan kaikkia opiskelijoita toimintaansa ja rohkaisee lämpimästi myös opiskelijoita, joilla on yksilöllisiä tarpeita, hakemaan mukaan.

Kysyttävää? Ota yhteyttä

United projektipäällikkö Anneli Vartio
 

Yliopistoverkosto Unite!

Unite! on yksi Euroopan komission rahoittamista Eurooppalaiset yliopistot -verkostoista, jonka jäsen Aalto-yliopisto on yhdessä kahdeksan muun korkeatasoisen eurooppalaisen yliopiston kanssa. Unite! pyrkii merkittävästi vahvistamaan opiskelijoiden ja henkilökunnan liikkuvuutta sekä edistämään eurooppalaisen korkeakoulutuksen laatua, osallisuutta ja kilpailukykyä.

Tutustu Uniteen
Unite! logo

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Otakaari 1 kyltti Y-siipi
Kampus, Opinnot Julkaistu:

Maarintalon toiminnot siirtyvät Kandidaattikeskukseen

Maarintalo suljetaan toukokuun lopussa.
EU parlamentti
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Milja Mieskolainen: Euroopan Parlamentin Schuman-harjoittelu ylitti odotukseni

Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun laskentatoimen maisteriopiskelija Milja Mieskolainen oli jo aiemmin pohtinut hakemista harjoitteluun Euroopan Unioniin, mutta oli ajatellut harjoittelupaikan saamisen olevan liian haastavaa. Keväällä 2023 hän kuitenkin huomasi ilmoituksen harjoittelupaikoista ja päätti kokeilla hakemista, sillä avoinna oli kiinnostava paikka talouden hallinnan ja EMUn valvontayksikössä. Hakeminenkaan ei osoittautunut vaikeaksi. Milja haki paikkaa, sai sen ja harjoittelu Euroopan Parlamentissa alkoi lokakuussa.
Opiskelijan opas uutinen, kuvitus
Opinnot Julkaistu:

Tiedote datankeräyksestä Väreessä: Huoneen oleskelijamäärän mallinnus käyttäen koneoppimismenetelmiä ja hiilidioksidisensoreita

Osassa Otaniementie 14 huoneista mitataan 15.4.2024-27.9.2024 oleskelijoiden määrää tutkimusta varten
Path in the Laajalahti nature area
Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Hyvinvointireitti Otaniemen kampuksella

Viidestä pisteestä koostuvan hyvinvointireitin teemoina ovat tunteiden havainnointi, luontosuhteen vaaliminen, kehollisuus, rauhoittuminen ja kohtuullisuuden pohdinta