Uutiset

Financial Times: Aalto EE paransi sijoitustaan yhä kiristyvässä kilpailussa

Aalto EE:n globaali sijoitus oli tänä vuonna 47, joten se koheni yhdellä viimevuotisesta.

Aalto University Executive Education (Aalto EE) paransi sijoitustaan maailman 50 parhaan liikkeenjohdon valmentajan joukossa Financial Times -lehden vuosittaisessa selvityksessä. Aalto EE:n vahvuuksia ovat kansainvälisyys, vaikuttavat oppimismenetelmät sekä valmennusten laatu.

Aalto EE toteutti viime vuonna yhteensä 96 yrityksille ja yhteisöille räätälöityä valmennusohjelmaa. Avoimissa johdon ohjelmissa puolestaan oli yli 1 700 osallistujaa. Financial Timesin mukaan Aalto EE:n tarjoamissa oppimismenetelmissä yhdistyvät monipuolisella tavalla käytännön osaaminen ja akateeminen tieto. Osallistujat kokivat saavuttaneensa hyvin asetetut tavoitteet sekä oppineensa uusia, omassa työssään hyödynnettäviä taitoja.

Asiakkaat arvostivat Aalto EE:n valmentajien osaamista ja ohjelmakokonaisuuksien johdonmukaisuutta. Viime vuosien tapaan selvityksessä nousi esiin myös Aalto EE:n kansainvälisyys ja globaali partneriverkosto, johon kuuluu mm. strateginen kumppani, espanjalainen huippukoulu ESADE.

– Jatkuvasti kiristyvässä kansainvälisessä kilpailussa sijoituksemme hienoinen parantuminen on kannustava uutinen. Financial Timesin vuotuiset arvioinnit ovat meille tärkeä, joskaan eivät ainoa, suoritusmittari. Kisan kovuudesta kertoo se, että olemme maailman kärkipeleissä edelleen ainoa suomalainen toimija. Asemamme viidenkymmenen parhaan joukossa on myös asiakkaille takuu siitä, että sisällöt, menetelmät ja valmentajat ovat korkeinta kansainvälistä tasoa, toteaa Aalto University Executive Education Oy:n toimitusjohtaja, professori Pekka Mattila.

FT Executive Education -selvityksessä arvioidaan erikseen ns. avoimet valmennukset ja yrityksille räätälöidyt ohjelmat. Kokonaissijoitus perustuu näiden kahden kategorian yhteistulokseen. Arviointi perustuu sekä asiakkaiden antamaan palautteeseen että instituutioiden tuottamaan tilastoaineistoon. Financial Times julkaisee selvityksessään vain 50 parhaan liikkeenjohdon kehittäjän arviot. Kaikkiaan maailmassa on arviolta 4 000 johdon valmennuksia ja MBA-tutkintoja tarjoavaa toimijaa.

Aalto EE:n strateginen kumppani ESADE oli vertailussa sijalla kahdeksan. Maailman johtamiskoulujen kolmen kärki säilyi ennallaan: Iese Business School, HEC Paris ja IMD.

Aalto University Executive Education osallistui vertailuun Aalto University -nimellä. Aalto EE oli mukana selvityksessä 15. kerran.

Lisätietoja:
Pekka Mattila, valtiot. tri, toimitusjohtaja, professori
Aalto University Executive Education Oy
+358 40 738 7221
[email protected]


Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,4 prosentin parhaimmistoon.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
In the photo Lauri Saarinen.
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Vuoden opettaja 2024 on Lauri Saarinen

Aalto-yliopiston tuotantotalouden opiskelijat ovat valinneet apulaisprofessori Lauri Saarisen vuoden opettajaksi.
Nesteen polttoainejalostamon tankit Porvoossa
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Yhteistyö Aallon kanssa tuo Nesteelle merkittävää taloudellista hyötyä

Yhteistyön tuloksena Nesteen polttoainetutkimukseen tuotiin digitaalisia työkaluja perinteisen testaamisen rinnalle.
Laboratory work at the School of Chemical Engineering
Yhteistyö Julkaistu:

Tervetuloa Unite! Engineering Biology -verkostoitumistapahtumaan 11.9.2024

Tapahtuman tavoitteena on tuoda yhteen yhdeksän Unite!-allianssiin kuuluvan yliopiston tutkijat edistämään avainteknologioita ja kestäviä prosesseja.