Uutiset

EIT Festival -tapahtuma - 2.10.2019 @Aalto

Aalto EIT Services Javor

Maailman ensimmäinen EIT Festival -tapahtuma järjestetään Aalto-yliopiston kampuksella 2.10. Festivaalilla pääosissa ovat tutkimukseen pohjautuvat innovaatiot.

Tapahtuma kokoaa yhteen teollisuutta, tutkijoita, yrittäjiä ja opiskelijoita (lukioista ja yliopistoista) verkostoitumaan, oppimaan, keskustelemaan ja luomaan tulevaisuutta yhdessä. Yrityksillä ja tutkijoilla on mainio mahdollisuus tuoda esiin viimeisimpiä innovaatio- ja tutkimussaavutuksiaan ja verkostoitua opiskelijoiden ja yrittäjien kanssa. Opiskelijat ja yrittäjät saavat tietoa Suomeen ja Eurooppaan kohdistuvista yhteiskunnallisista muutoksista ja pääsevät luomaan yhteyksiä näitä haasteita ratkovien yritysten ja tutkijoiden kanssa. Tapahtumia on koko päivän ajan. Keskiössä on näyttely "Research & Innovation for sustainable future" Väre-rakennuksessa.

EIT (European Institute for Innovation and Technology) ratkoo haasteita, joilla on merkitystä koko planeetallemme, Euroopan unionille ja sen kansalaisille: Ilmasto, digitalisaatio, uusiutuva energia, terveys, raaka-aineet, ruoka, kaupunkiliikkuminen ja kokoonpanoteollisuus. EIT tukee pyrkimystämme saavuttaa YK:n kestävän kehityksen tavoitteet.

 

Rekisteröidy tästä

  EIT Festival Programme

  EIT Festival on juuri sinulle …

  • joka olet huolissasi planeettamme tulevaisuudesta ja haluat tietää enemmän, miten Suomi ja EU edistävät ratkaisujen löytymistä.
  • joka olet innostunut teknologiasta ja innovaatioista, uskot tieteen voimaan ja haluat kuulla ja nähdä, miten niitä käytetään ratkomaan yhteiskuntamme haasteita.
  Aalto Image Bank Javor

  Opiskelijoille

  Tule kuulemaan tulevaisuuden suuntauksista ja Aallon ja EIT:n tarjoamista kansainvälisitä opiskelumahdollisuuksista.

  Aalto Image Bank Javor

  Tutkijoille

  Tule EIT Festival -tapahtumaan rakentamaan ammatillista verkostoasi ja tutustumaan EIT:n tarjoamiin tuki- ja rahoitusmahdollisuuksiin.

  EIT Digital Image Bank Javor

  Yrittäjille

  Tutustu, miten voit vaikuttaa ideoillasi: perusta yritys tai kehitä olemassaolevaa yritystäsi ja liity Euroopan laajimpaan innovaatioverkostoon.

  EIT RawMaterials Image Bank Javor

  Yrityksille ja teollisuudelle

  Osallistu tapahtumaan ja löydä huippulahjakkuuksia, innovaatio-osaamista ja uusia markkinoita.

  Questions?

  Aalto EIT Services Javor
  DigiEduHack 3 October 2019

  DigiEduHack

  Haluatko päästä ratkomaan maailmanlaajuisia digitaalisen oppimisen haasteita? Ilmoittaudu mukaan DigiEduHackin päätapahtumaan Aalto-yliopistossa ja voit voittaa 5000 euroa!

  Tapahtumat
  Aaltlo EIT Services Javor

  The Finnish Presidency Event - European Days for Sustainable Circular Economy

  The European Days for Sustainable Circular Economy event is to promote a low-carbon, climate resilient circular economy

  News

  Aallon EIT-palvelut

  Aallon EIT-palvelut tukevat Aalto-yhteisöä kaikissa Euroopan teknologiainstituuttiin (European Institution of Innovation and Technology, EIT) liittyvissä asioissa.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
  Jaa
  URL kopioitu

  Lisää tästä aiheesta

  Suomessa kehitettiin tekoäly, joka ymmärtää paremmin ihmisen tavoitteita
  Tutkimus ja taide Julkaistu:

  Suomessa kehitettiin tekoäly, joka ymmärtää paremmin ihmisen tavoitteita

  Käyttäjää ymmärtävä tekoäly ei kaipaa jatkuvasti yksityiskohtaisia ohjeita. Siksi se pystyy toimimaan paremmin ihmisen apuna.
  Oniipa
  Tutkimus ja taide Julkaistu:

  Tutkijat vievät namibialaiskylään sähkö- ja nettiyhteydet – tarvittava teknologia kulkee lava-auton kyydissä

  Itsenäisyyspäivänä pilotoitavan hankkeen tavoitteena on helpottaa köyhien alueiden pienyhteisöissä asuvien ihmisten arkea ja luoda keinoja lisätä paikallista yritystoimintaa ja elinvoimaisuutta.
  Polymer film that bends when light is shone on it
  Tutkimus ja taide Julkaistu:

  Tutkijat kouluttivat jälleen materiaalia kuin Pavlovin koiraa – nestekidemuovi oppi liikkumaan ja tarttumaan esineisiin

  Ehdollistamisen jälkeen tutkijat pystyivät ohjaamaan materiaalia pelkän valon voimalla. Tulos on askel kohti uusia pehmeän robotiikan sovelluksia.
  Yhtäjalkaa_ideatehtaan tulokset
  Tutkimus ja taide Julkaistu: