Uutiset

Doctoral Q&A jatkaa uudessa paikassa kesään saakka

Tohtorinkoulutuspalvelut tarjoaa tukea ja neuvontaa kaikille tohtoriopiskelijoille viikottaisissa Doctoral Q&A-tilaisuuksissa, joissa opiskelijat voivat kysyä kysymyksiä, saada neuvontaa tai tulla muuten vaan juttelemaan. 20.4.2023 alkaen tilaisuuden paikka vaihtuu Starting Point of Wellbeing-huoneeseen.
Aalto University logo.

20.4.2023 alkaen Doctoral Q&A pidetään uudessa tilassa: Starting Point of Wellbeing, Y199c. Ainoastaan paikka vaihtuu, aika, sisältö ja järjestäjät pysyvät samoina. 13.4.2023 saakka löydät meidät huoneesta Y115. Molemmat tilat sijaitsevat Kandidaattikeskuksessa, osoitteessa Otakaari 1.

Doctoral Q&A pidetään torstaiaamuisin klo 9:15-10:00 ja olemme paikalla myös pääsiäistä edeltävällä ja sitä seuraavalla viikolla.

Palvelu aloitettiin tammikuussa 2023. Monet tohtoriopiskelijat ovatkin jo saaneet vastauksia kysymyksiinsä piipahtamalla luonamme. Vastaamassa ovat vaihtuvasti Tohtorinkoulutuspalveluiden henkilöstö.

Tyypillisiä tilanteita, joissa meidän puoleemme on käännytty, ovat olleet avuntarve Sisun tai MyStudiesin tohtoriopiskelijan henkilökohtaisen opintosuunnitelma THOPSin kanssa, tarve vaihtaa vastuuprofessoria tai ohjaajaa, ja opintojen jatkaminen tilanteessa, jossa opiskelija on ollut pidempään poissa tai muuten törmännyt ongelmiin.

Doctoral Q&A Starting Point of Wellbeing -tilassa 20.4.23 alkaen

Starting Point of Wellbeing

Starting Point of Wellbeing tarjoaa opiskelijoille matalan kynnyksen ohjausta hyvinvointiin ja opiskelukykyyn liittyvissä asioissa. Tältä sivulta löydät tietoa mm. ajanvarauksettomasta drop-in ohjauksesta, tapahtumista, asiantuntijoiden ajanvarauksellisesta ohjauksesta ja kampuksen hyvinvointireitistä.

Lue lisää
Starting Point of Wellbeing logo

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Piano Top Loungessa
Kampus, Yhteistyö, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Opiskelijat päättivät: kaksi yhteiskäyttöistä pianoa saapui kampukselle

Aalto-yliopiston opiskelijoiden osallistavan budjetoinnin projektin voittajaksi nousi yhteiskäyttöinen piano.
Student Guide illustration, news items
Opinnot Julkaistu:

Hae apurahaa kesäopintoihin ulkomailla (ELEC)

Sähkötekniikan korkeakoulu myöntää kandi- ja maisteriopiskelijoilleen apurahoja kesällä 2024 järjestettäviä kesäkouluja varten.
Aalto yliopisto, Squad opiskelijat, toukokuu-2023. Kuva: Aleksi Poutanen
Opinnot Julkaistu:

Master’s Award in Development Studies -palkinnon hakuaika käynnissä

Vuoden 2024 Master’s Award in Development Studies -palkinnon hakuaika on meneillään 15.8.2024 asti. Palkinnolla yliopistojen kehitysyhteistyöverkosto UniPID ja Kehitystutkimuksen seura FSDR antavat tunnustusta UniPID-jäsenyliopistojen poikkeuksellisen ansiokkaille maisterivaiheen opinnäytteille.
Student guide illustration, language and communications studies
Opinnot Julkaistu:

Kieliä, kulttuuria ja viestintää elokuussa

Kielikeskuksessa on kesällä taas tarjolla kielten, kulttuurin ja viestinnän kursseja.