Uutiset

Charlotte Forsgård aloitti tietoasiantuntijana tutkimuspalveluissa

Charlotte Forsgård on aloittanut tietoasiantuntijana Aalto-yliopiston tutkimuspalvelujen Avoin tiede ja ACRIS -tiimissä.
Picture of Charlotte Forsgård
Kuva: Erno-Erik Raitanen

Charlotte Forsgård aloitti tietoasiantuntija Eeva Savolaisen sijaisena elokuussa 2021 ja jatkaa työssään myös Savolaisen palatessa vapaalta keväällä 2022.

Tutkimuspalveluissa Forsgård kehittää avoimen tieteen ja tutkimusdatan hallinnan eri sisältöjen viestintää, osallistuu datanhallinnan tukipalveluihin ja vastaa Arkkitehtuurin ja Muotoilun laitosten julkaisujen validoinnista ACRIS-tutkimustietojärjestelmässä.

Forsgård on valmistunut kuvaaja-leikkaajaksi ja työskennellyt eri rooleissa mediataiteen, elokuvien ja videotuotantojen parissa. Forsgårdin teoksia on esitetty taidemuseoissa ja -näyttelyissä sekä kansainvälisillä elokuvafestivaaleilla ja tapahtumissa.

Vapaa-ajallaan hän harrastaa pianonsoittoa ja käsitöitä sekä suurkuluttaa sarjoja, elokuvia ja verkkokursseja.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Professor Janne Lindqvist looking at the camera in a black blazer
Nimitykset Julkaistu:

Janne Lindqvist aloitti tietotekniikan laitoksen uutena johtajana

Professori Janne Lindqvist haluaa tukea uteliaisuutta, mielekkyyttä sekä merkityksellisyyttä työssä, tutkimuksessa ja opinnoissa.
Matti Hämäläinen
Nimitykset Julkaistu:

Harvardista Aaltoon – Matti Hämäläinen aloitti Neurotieteen ja lääketieteellisen tekniikan laitoksen johtajana

Hämäläinen on uranuurtaja aivotoiminnan tutkimuksessa kuvantamismenetelmin. Nyt hän haluaa kannustaa laitoksensa tutkimusryhmiä yhteistyöhön ja edistää keskinäistä luottamusta.
Jarkko Koskinen, Vuoden alumni 2021
Nimitykset Julkaistu:

Jarkko Koskinen: Mihin geoinformatiikkaa tarvitaan

Paikkatietoala on juuri nyt valtavan kehityksen keskiössä ja alan työnäkymät ovat valtavat, kertoo Insinööritieteiden korkeakoulun Vuoden alumni, Jarkko Koskinen.
Kuvassa näkyy työelämäprofessori Peter Sarlin, joka katsoo ikkunan läpi ulos.
Nimitykset Julkaistu:

Peter Sarlin työelämäprofessoriksi Aalto-yliopistoon

Tavoitteena on edistää tekoälyn ja koneoppimisen soveltamista osana tutkimusta, opetusta ja yritysyhteistyötä sekä auttaa uudesta Business Analytics -maisteriohjelmasta valmistuvia asemoitumaan työmarkkinoilla.