Uutiset

Avoimen yliopiston opinnot maksutta Ukrainan kansalaisille

Avoimen yliopiston opinnot ovat maksuttomia Ukrainan kansalaisille 31.7.2023 saakka.
Blue and yellow Aalto University flags

Avoin yliopisto tarjoaa opintoja kauppatieteestä, tekniikasta, kielistä ja taiteesta. Osalla kursseista voi olla esititetovaatimuksia, mikä selviää kurssin kuvauksesta. Opiskelijat hyväksytään kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelijalle myönnetään kurssikohtainen opinto-oikeus ja opinto-oikeus on voimassa määräajan. Kaikki avoimen yliopiston opinnot ovat maksuttomia Ukrainan kansalaisille 31.7.2023 saakka. Ilmoittautuminen tehdään alla olevien ohjeiden mukaisesti:

  • Ole yhteydessä avoimen yliopiston toimistoon [email protected] ilmoittautumisajan aikana. Ilmoita viestissä mille kurssille/kursseille haluat ilmoittautua.
  • Jos kurssilla on vielä tilaa, Avoin yliopisto lähettää sinulle ohjeet passikopion lähettämistä varten salatulla sähköpostilla. Ilmoita passikopion kanssa samassa viestissä sähköpostisi ja puhelinnumerosi.
  • Kun ilmoittautuminen on tehty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Avoimen yliopiston opintotarjonta löytyy täältä: https://www.aalto.fi/fi/avoimen-yliopiston-kurssit#/?registrationStatus=open,coming&courseLanguage=en

Aalto-yliopiston sivu Ukrainan sodasta: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/ukrainan-sota

Aalto-yliopisto tarjoaa maksuttomia erillisopintoja Ukrainan yliopisto-opiskelijoille - haku auki

Tältä sivulta löydät ohjeet maksuttoman erillisopinto-oikeuden hakemiseen Aalto-yliopistosta. Haku on tarkoitettu ukrainalaisille yliopisto-opiskelijoille joiden opinnot ovat keskeytyneet sodan vuoksi.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Students
Opinnot Julkaistu:

Kemian tekniikan korkeakoulu avaa haun kesän 2023 kesätyöpaikkoihin tutkimusryhmissä

Etsimme innokkaita opiskelijoita liittymään joukkoomme ensi kesäksi. Yhteensä 24 paikkaa auki kaikilla laitoksillamme. Ihanteellinen hakija on erittäin motivoitunut ja kykenee esimerkiksi avustamaan ja suorittamaan erilaisia laboratoriotehtäviä, kokeita ja kehittämään omia tutkimustaitoja. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus saada käytännön kokemusta tutkimushankkeista ja työskennellä rinnakkain tohtoriopiskelijoiden ja post doc -tutkijoiden kanssa.
Risto Siilasmaa. Kuva: WithSecure
Yhteistyö Julkaistu:

Yrittäjä Risto Siilasmaa kannustaa opiskelijoita muuttamaan maailmaa

Aalto-yliopiston alumni, Risto Siilasmaa rohkaisi Aalto International Talent -ohjelman osallistujia muuttamaan maailmaa.
.
Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopiston kesäkoulun hakuaika kesän 2023 kursseille alkaa

Kesäkoulun kurssivalikoimasta 2023 löytyy viisi kandidaattitason kurssia ja kolme maisterivaiheen kurssia, ja ne on suunnattu niin poikkitieteelliselle ja kansaiväliselle osallistujakunnalle.
Utuinen ihmishahmo näyttää kävelevän pois päin, varjo heijastuu vaalealle pinnalle
Tutkimus ja taide, Opinnot, Yliopisto Julkaistu:

Maisteriopiskelijoiden näyttely Suomen valokuvataiteen museossa

Valokuvataiteen pääaineen maisteriopiskelijoiden MoA in Photography 23 -näyttely on esillä 12. maaliskuuta asti.