Uutiset

Avoimen yliopiston opinnot maksutta Ukrainan kansalaisille

Avoimen yliopiston opinnot ovat maksuttomia Ukrainan kansalaisille 31.7.2023 saakka.
Blue and yellow Aalto University flags

Avoin yliopisto tarjoaa opintoja kauppatieteestä, tekniikasta, kielistä ja taiteesta. Osalla kursseista voi olla esititetovaatimuksia, mikä selviää kurssin kuvauksesta. Opiskelijat hyväksytään kursseille ilmoittautumisjärjestyksessä. Opiskelijalle myönnetään kurssikohtainen opinto-oikeus ja opinto-oikeus on voimassa määräajan. Kaikki avoimen yliopiston opinnot ovat maksuttomia Ukrainan kansalaisille 31.7.2023 saakka. Ilmoittautuminen tehdään alla olevien ohjeiden mukaisesti:

  • Ole yhteydessä avoimen yliopiston toimistoon [email protected] ilmoittautumisajan aikana. Ilmoita viestissä mille kurssille/kursseille haluat ilmoittautua.
  • Jos kurssilla on vielä tilaa, Avoin yliopisto lähettää sinulle ohjeet passikopion lähettämistä varten salatulla sähköpostilla. Ilmoita passikopion kanssa samassa viestissä sähköpostisi ja puhelinnumerosi.
  • Kun ilmoittautuminen on tehty, saat siitä vahvistuksen sähköpostiisi.

Avoimen yliopiston opintotarjonta löytyy täältä: https://www.aalto.fi/fi/avoimen-yliopiston-kurssit#/?registrationStatus=open,coming&courseLanguage=en

Aalto-yliopiston sivu Ukrainan sodasta: https://www.aalto.fi/fi/aalto-yliopisto/ukrainan-sota

Aalto-yliopisto tarjoaa maksuttomia erillisopintoja Ukrainan yliopisto-opiskelijoille - haku auki

Tältä sivulta löydät ohjeet maksuttoman erillisopinto-oikeuden hakemiseen Aalto-yliopistosta. Haku on tarkoitettu ukrainalaisille yliopisto-opiskelijoille joiden opinnot ovat keskeytyneet sodan vuoksi.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Erika Ahlberg
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Erika Ahlberg: Jos ei tee ikinä virheitä, ei ole ollut tarpeeksi rohkea

Alumnimme Erika Ahlberg halusi yhdistää maisteritutkinnossaan aiemmat kaupan ja design-alan opintonsa, ja International Design Business Management -ohjelma sopi tähän loistavasti. Urallaan muodin, myynnin, markkinoinnin ja brändien parissa hän on pyrkinyt rohkeasti kohti haasteita – esimerkiksi hyppäämällä 100 henkilön organisaation johtoon ilman aikaisempaa esihenkilökokemusta.
people sitting
Opinnot Julkaistu:

Aalto-yliopistosta valmistuneet maisterit ja tohtorit ovat työllistyneet hyvin

Valtakunnallinen uraseurantakysely käynnistyy 3. lokakuuta. Kysely lähetetään vuonna 2017 maisteriksi ja vuonna 2019 tohtoriksi valmistuneille.
Finavia-projektin työryhmä, Aalto BIZ
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Opiskelijat auttoivat Finaviaa analysoimaan Helsinki-Vantaan terminaalilogistiikkaa

Lentomatkustuksen yllättävän nopea elpyminen on aiheuttanut kapasiteettiongelmia.
Leila Arstila solving an escape game challenge together with Santtu Sievänen. Veeti Ojanperä helped to find the solution. Copyright: David Bohmann
Opinnot Julkaistu:

Linda Liukkaan tapaaminen rohkaisi Leila Arstilaa vaihtamaan tietotekniikkaan – nyt hän edusti Suomea kyberturvallisuuskilpailuissa Itävallassa

Tietotekniikan laitoksen maisteriopiskelija Leila Arstila osallistui 13.–16. syyskuuta Euroopan kyberturvallisuuskilpailuihin (European Cyber Security Challenge) Itävallassa. Kilpailu on suunnattu nuorille tietoturvaosaajille ja sen järjestäjää muun muassa Euroopan Unionin kyberturvallisuusvirasto (ENISA).