Uutiset

Art For All -festivaali Kalasataman asuinkortteleissa elokuussa – hae mukaan!

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun sekä Taideyliopiston opiskelijat ja vastavalmistuneet järjestävät monitaidefestivaalin Helsingin Kalasatamassa 25.–27.8.2023. Tapahtumaan etsitään nyt taiteilijoita avoimen haun kautta.
Art For All -festivaali järjestetään elokuussa Kalasataman asuinkortteleissa

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun sekä Taideyliopiston opiskelijat ja vastavalmistuneet järjestävät kesällä monitaidefestivaalin. Art For All -festivaali järjestetään 25.– 27.8.2023 Helsingin Kalasatamassa. Esillä on teoksia aina esittävistä taiteista visuaalisiin taiteisiin ja audiovisuaalisiin teoksiin. Tapahtumaan etsitään nyt taiteilijoita avoimen haun kautta. Hakijat voivat ehdottaa teoksiaan 12.6.2023 mennessä.

Art For All ry on taiteentekijöiden yhteisö, jonka tavoitteena on vahvistaa poikkitaiteellista yhteistyötä, tukea uransa alussa olevia taiteilijoita sekä edistää taiteen saavutettavuutta. Yhdistys on saanut alkunsa Taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun ja Taideyliopiston opiskelijoiden sekä näistä valmistuneiden taiteilijoiden aloitteesta.

Tapahtuman teema vuonna 2023 on "Kutsu", ja se pohtii käsitystämme kodista, sosiaalisista ja henkilökohtaisista tiloista sekä vuorovaikutuksesta tiloissa, joissa elämme. Tapahtuma sijoittuu Kalasataman asuinkortteleiden yhteistiloihin sekä pihapiiriin ja täyttää ne taiteella viikonlopun ajaksi. Festivaali järjestetään yhteistyössä HEKA Oy:n, Setlementtiasuntojen, NAL-asuntojen sekä Taiteilijatalo Ars Longan kanssa. Tapahtuman suunnitteluun ovat osallistuneet paikalliset asukkaat.

Avoin taiteilijahaku 

Art For All järjestää avoimen taiteilijahaun festivaaleille. Taiteilijat valitaan haun päätyttyä 12.6.2023. Valitut taiteilijat osallistuvat elokuussa Kalastamassa järjestettävään residenssiin, jossa he työstävät teoksiaan. Valmiit teokset esitellään yleisölle Kutsu-festivaaleilla elokuussa. 

Taiteilijat työstävät teoksiaan residenssissä festivaalin tapahtumapaikalla 19.8.–24.8.2023. Heille tarjotaan työskentelytilat sekä teknistä ja tuotannollista tukea. Taiteilijoiden residenssityöskentely on tärkeä osa tapahtumaa. Residenssin aikana taiteilijat oppivat toisiltaan sekä paikallisilta asukkailta. 

Festivaalin avajaiset järjestetään 25.8.2023 ja tapahtuma on avoinna yleisölle viikonlopun ajan.

Ota yhteyttä: 

Ole yhteydessä festivaalin järjestäjiin, mikäli tapahtumaan liittyen herää kysymyksiä:

Art For All ry

sähköposti: [email protected]

Instagram ja Facebook: @artforallry 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Kuvassa näkyvät Kauppakorkeakoulun opiskelijat Liina Röyskö ja Kerttu Lammi koulun pääovien edustalla.
Opinnot Julkaistu:

Tekoälyn fiksua käyttöä opettava verkkokurssi lisäisi opiskelun tasa-arvoa

Tekoäly on tullut jäädäkseen ja sen osaava ja tehokas hyödyntäminen auttaisi sekä opinnoissa että työnhaussa, sanovat Kauppakorkeakoulun opiskelijat.
Två studentar på Aalto-universitetets campus
Opinnot Julkaistu:

2 027 uutta opiskelijaa hyväksyttiin Aalto-yliopistoon

Kaiken kaikkiaan 13 500 haki opiskelupaikkaa Aallosta kevään 2024 toisessa yhteishaussa
Syksyinen kampusalue
Opinnot Julkaistu:

Syksyn 2024 avoimen yliopiston kurssit on nyt julkaistu

Syksyn kurssien ilmoittautuminen alkaa aikaisintaan elokuussa.
Yliopiston lukuvuoden avajaistilaisuus 3.9.2023. Kuva: Mikko Raskinen
Yhteistyö Julkaistu:

Alumni, ovatko yhteystietosi ajan tasalla?

Kesällä 2024 Aalto-yliopisto toteuttaa tekstiviestikampanjan, jossa pyydetään alumneja päivittämään yhteystietonsa.