Uutiset

ARENA täytti Töölön kampuksen

Opiskelijoiden aloitteesta syntynyt rekrytointitapahtuma juhlii tänä vuonna 25-vuotista taivaltaan.
arena_history_fi.jpg

Suomen suurin kauppatieteiden opiskelijoille suunnattu rekrytointitapahtuma ARENA juhlii tänä vuonna 25-vuotissynttäreitään.

ARENA sai alkunsa vuonna 1992 opiskelijoiden aloitteesta, kun lamavuodet vaikeuttivat työllistymistä. Ensimmäisiä messuja oli Kauppakorkeakoulun opiskelijana ja rekrytointipalveluiden vetäjänä luotsaamassa nykyisin Fondian toimitusjohtajana työskentelevä Salla Vainio. Menestyksekkäiden ensimmäisten messujen jälkeen niistä tuli perinne tukemaan opiskelijoiden työnhakua. Vainio valittiin tänä syksynä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun vuoden alumniksi.

Lue lisää messujen historiasta (fairs.aalto.fi)

Messut järjestävät Aalto ja Hanken

ARENA-tapahtumassa opiskelijoilla on mahdollisuus tavata yli 50 potentiaalista työnantajaa. Mukana on laaja joukko merkittäviä yrityksiä aina VR:stä H&M-vaateketjuun.

Tapahtuma tarjoaa opiskelijoille tutustumismahdollisuuden eri uravaihtoehtoihin ja työnantajiin. Opiskelijoilla on myös mahdollisuus laittaa työnhakupaperit ja LinkedIn-profiili kuntoon HR-asiantuntijan kanssa.

Messut järjestävät yhteistyössä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu ja Hanken. Tapahtuma on suunnattu erityisesti Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun ja tuotantotalouden opiskelijoille sekä Hankenin opiskelijoille.

Messuohjelma ja työnantajaesittelyt ovat luettavissa ARENA-nettisivuilla. Työnantajiin voi tutustua myös ARENAn Facebook-sivulla, missä ARENA-On-Line -virtuaalimessut ovat jo käynnissä.

Mitä: ARENA-kontaktimessut
Milloin: 9.11.2016 klo 9.30–16.00
Missä: Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennus, Runeberginkatu 14–16, Helsinki
Lisätietoja: nettisivut ja Facebook

Lisätietoja:
[email protected]
puh. 050 380 7398

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

White Aalto logo with exclamation mark standing in the middle of Otaniemi campus in the summertime
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-korkeakoulusäätiö laskee liikkeeseen kaksi joukkovelkakirjalainaa yhteismäärältään 150 miljoonaa euroa

Joukkovelkakirjalainoista saatavat varat käytetään pääasiassa kiinteistöinvestointien rahoittamiseksi otettujen lainojen jälleenrahoitukseen sekä lisäksi yleisiin tarpeisiin.
Photo collage of some of the actions funded by the Sustainability Action Booster grant
Kampus, Yliopisto Julkaistu:

Aalto-yliopisto rahoittaa opiskelijoiden kestävyystoimia kymmenillä tuhansilla vuodessa - "Tällaista emme ole nähneet muualla"

Aalto-yliopiston Sustainability Action Booster on apuraha, joka tukee opiskelijoiden ideoimia kestävän kehityksen projekteja kampuksella ja sen ulkopuolella.
Nuoret arkkitehdit istuvat ulkoportaikossa ja hymyilevät
Yhteistyö Julkaistu:

Ella Kaira ja Matti Jänkälä kuratoivat Suomen paviljongin vuoden 2025 näyttelyn Venetsiassa

Arkkitehtikaksikon näyttelykonseptin tematiikka on modernin arkkitehtuurin säilyttäminen.
Nanoselluloosaa
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Aalto panostaa sellututkimukseen edistääkseen siirtymää kohti vähähiilistä taloutta

Useat yliopistot, tutkimusorganisaatiot ja yritykset perustavat uraauurtavan EFP-tutkimusohjelman (Emission Free Pulping) perinteisten sellunvalmistusprosessien uudistamiseksi. Ohjelman teollisen mittakaavan merkityksellisyys edellyttää tutkijoiden ja teollisuuden kansainvälistä yhteistyötä.