Uutiset

Aalto-yliopiston alumniverkoston johtoryhmään viisi uutta jäsentä

Alumniverkoston johtoryhmässä aloittivat 7.2.2020 Tuula Antola, Isabella Haas, Mikko J. Salminen, Kaisa Vikkula ja Antti Ylimutka. Johtoryhmässä jatkavat Kaj Hagros (pj) ja Ilkka Hiirsalmi. Tänä vuonna tavoitteena on käynnistää poikkitieteellistä alumnitoimintaa ja saada mukaan kansainvälisiä alumneja.
kuva Aalto Alumni Board 2020
Alumniverkoston johtoryhmä, vasemmalta: Tuula Antola, Kaj Hagros (pj), Antti Ylimutka, Kaisa Vikkula, Ilkka Hiirsalmi, Isabella Haas ja Mikko J. Salminen. Kuva: Leena Salmio

Rehtori Ilkka Niemelän kokoon kutsuma alumniverkoston johtoryhmä aloitti toimintansa vuonna 2019. Johtoryhmä edustaa alumneja, eri korkeakoulujen, kiltojen ja alayhdistysten organisaatioita sekä tuo alumnien näkemyksiä mukaan yliopiston pitkänajan kehittämiseen, esimerkiksi strategiatyöhön. Johtoryhmä myös tukee lähes 30 alumniyhdistystä sekä pyrkii synnyttämään uutta alumnitoimintaa Suomessa ja muissa maissa, joissa on paljon Aallon alumneja.  

”Yli 90 000 alumniamme ovat keskeinen osa Aalto-yhteisöä. On tärkeää, että meillä on aktiivinen alumniverkosto tukemassa myös yliopiston kehitystä. Uskon, että yhteistyöstä avautuu mahdollisuuksia esimerkiksi elinikäisessä oppimisessa, joka tuo yhteen työelämässä jo pidempään olleita ja opiskelijoita”, sanoo Ilkka Niemelä. 

Hyödyllistä, vaikuttavaa ja hauskaa tekemistä

Alumniverkoston johtoryhmän puheenjohtaja Kaj Hagros toivottaa uudet jäsenet tervetulleiksi. ”On hienoa saada mukaan monipuolista osaamista ja kokemusta kaikista kuudesta korkeakoulusta. Haluamme luoda alumneille lisää tilaisuuksia kohdata ja synnyttää hyödyllistä, vaikuttavaa ja hauskaa tekemistä. Alumniverkostolla voi olla tärkeä merkitys myös työssä ja ammatillisessa kehittymisessä. Tänä vuonna tavoitteenamme on käynnistää poikkitieteellistä alumnitoimintaa ja saada mukaan myös kansainvälisiä tutkinto- ja vaihto-opiskelijoita.” 

Lisätietoa: 

Aalto-yliopiston alumniverkoston johtoryhmä

Kaj Hagros 
Aalto-yliopiston alumniverkoston johtoryhmän puheenjohtaja 
[email protected] 
puh. 040 849 1749

Elisa Kouvonen 
Päällikkö, alumnisuhteet ja ura- ja rekrytointipalvelut 
Aalto-yliopisto 
[email protected] 
puh. 050 571 7599

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Digital Education Council
Yhteistyö Julkaistu:

Kauppakorkeakoulu Digital Education Councilin jäseneksi

Allianssilla on yhteinen visio kestävän kehityksen edistämiseksi korkeakoulutuksessa.
Hollmen Reuter Sandman arkkitehtien suunnittelema Naisten keskus Senegalissa
Palkinnot ja tunnustukset Julkaistu:

Naisarkkitehdit esille

Suomalaiset arkkitehdit Saija Hollmén, Jenni Reuter ja Helena Sandman ovat mukana 100 Women: Architects in Practice -kirjassa.
Räätälöity opiskelijaprojekti Hiltille, projektiryhmä päätöstapaamisessa
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Opiskelijat auttoivat Hiltiä ymmärtämään sen asiakkaiden taloudellista päätöksentekoa

Hilti (Suomi) Oy ja Kauppakorkeakoulu yhdistivät voimansa selvittääkseen Hiltin työkalupalvelun taloudellisia vaikutuksia sekä kehittääkseen palvelun myyntiprosessia asiakasyritysten talousjohdon kanssa.
Emma Nordback vasemmalla ja Niina Nurmi oikealla. Kuva: Oona Hilli, Aalto-yliopistoU
Mediatiedotteet Julkaistu:

Hyvinvoivan tiimin jäsenet voivat olla miltei loppuunpalaneita – toisaalta huonosti voiva tiimi voi koostua hyvinvoivista yksilöistä

Uuden tutkimuksen mukaan hyvinvoivat tiimin jäsenet voivat muodostaa huonosti voivan tiimin, ja toisaalta hyvinvoivan tiimin jäsenet voivat olla miltei loppuunpalaneita. Tutkimustulokset on julkaistu äskettäin arvostetussa Journal of Organizational Behavior -lehdessä.