Uutiset

Aalto Digital Creatives julkisti luovien alojen Art & Tech Open Call kehittämistukihaun

Hakuun liittyvä Art & Tech Demo Day –tapahtuma mahdollistaa osallistujille tarjolla oleviin teknologioihin tutustumisen hakuaikana. Tilaisuus järjestetään 8.4. Roihupellon studioilla ja on avoin kaikille.
A person with VR glasses

 

Aalto Digital Creatives on avannut Art & Tech Open Call -rahoitushaun, jossa etsitään audiovisuaalisen ja pelialan sisältö- ja teknologiakonsepteja sekä muita digitaalisuutta luovilla aloilla uudella tavalla hyödyntäviä projekteja. Edellytyksenä on, että osallistujat ovat valmiita toteuttamaan projektistaan prototyypin tai demon.   
 
Hakuun pääsee tutustumaan tarkemmin Art & Tech Demo Day -tapahtumassa, joka järjestetään 8.4.2022 Roihupellon studioilla. Tapahtumassa esitellään Open Callin tarjoamia mahdollisuuksia teknologiademojen kautta. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen

Art & Tech Open Call haussa valituksi tulleet projektit saavat käyttöönsä 5 000-25 000 euron suuruisen kehittämistuen sekä mahdollisuuden hyödyntää Aalto Studiosin huippuluokan studiotiloja ja teknistä kalustoa. Hakuun voi osallistua tutkimus-, opiskelija- ja taitelijaryhmät, startupit sekä muut luovien alojen toimijat. 
 
Mukaan hakevien projektien aihealueina voi olla esimerkiksi audiovisuaalisen tarinankerronnan uudet metodit ja teknologiat; teknologialla tehostettu taide, muotoilu tai viihde; laskennallisten metodien käyttö luovan alan projekteissa tai interaktiivisen ja lisätyn todellisuuden kokemukset ja pelit. Hakuaikaa on maanantaihin 2.5.2022 asti. 
 
Tämän vuoden Art & Tech Open Call järjestetään osana Aalto Digital Creatives -ohjelmaa, joka on Helsingin kaupungin tukema kampusinkubaattori. Art & Tech Open Call-haun kanssa yhteistyössä ovat myös AVEK, Yle ja Genelec. 

Lisätietoja: 

Ari Kivimäki
Events and Partnerships | Aalto Studios
[email protected] | 050 411 4141

Image from remote site: studios.aalto.fi

Art & Tech Open Call 2022 (ulkoinen linkki)

Art & Tech Open Call –rahoitushaussa etsitään audiovisuaalisen ja pelialan sisältö- ja teknologiakonsepteja sekä muita digitaalisuutta luovilla aloilla uudella tavalla hyödyntäviä projekteja.

A person with VR glasses

Art & Tech Open Call Demo Day

Tutustu Open Call -hakuun Roihupellon studion demopäivässä.

Tapahtumat
Aalto Digital Creatives logo image

Aalto Digital Creatives (ulkoinen linkki)

Aalto Digital Creatives on luoville aloille suunnattu esihautomo-ohjelma, joka kuuluu Helsingin kaupungin Kampusinkubaattorit-ohjelmaan.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Alma Median projektitiimi, Aalto BIZ
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Vastuullisuus on tärkeä osa asumisen digitaalisia palveluita

Opiskelijat tekivät Alma Medialle yritysprojektin, jossa he kartoittivat asumisen digitaalisia palveluita kestävän kehityksen näkökulmasta.
Mira Hänninen
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

Alumni Mira Hänninen: On inspiroivaa, että omalla työllä on positiivinen vaikutus yhteiskuntaan

Nykyisin Nesteellä työskentelevä alumnimme Mira Hänninen hakeutui Kauppakorkeakouluun yritysjuridiikan maisteriohjelmaan, sillä hän halusi enemmän käytännönläheistä yritysnäkökulmaa oikeustieteen opintoihinsa. ”Palkitsevinta opinnoissa oli juuri se, ettemme opiskelleet vain sääntelyn sisältöä vaan mietimme, millainen käytännön vaikutus sillä on yritysten liiketoimintaan ja päätöksentekoon.”
Anu Honkalinna Dipolissa
Nimitykset Julkaistu:

Anu Honkalinna nimitetty spinoff-sijoituspäälliköksi

Hänen tehtävänään on hoitaa sijoituksia yliopistosta ponnistaviin yrityksiin.
Puun taimia istutetaan Suomen ensimmäiseen hiilensidontaa tukevaan mikrometsään Keravalla
Yhteistyö, Mediatiedotteet, Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Suomen ensimmäinen hiilensidontaa tukeva mikrometsä istutettu Keravalle

Keravan Kivisillan alueelle on istutettu Suomen ensimmäinen hiilensidontaa tukeva mikrometsä