Uutiset

Aalto Digital Creatives julkisti luovien alojen Art & Tech Open Call kehittämistukihaun

Hakuun liittyvä Art & Tech Demo Day –tapahtuma mahdollistaa osallistujille tarjolla oleviin teknologioihin tutustumisen hakuaikana. Tilaisuus järjestetään 8.4. Roihupellon studioilla ja on avoin kaikille.
A person with VR glasses

 

Aalto Digital Creatives on avannut Art & Tech Open Call -rahoitushaun, jossa etsitään audiovisuaalisen ja pelialan sisältö- ja teknologiakonsepteja sekä muita digitaalisuutta luovilla aloilla uudella tavalla hyödyntäviä projekteja. Edellytyksenä on, että osallistujat ovat valmiita toteuttamaan projektistaan prototyypin tai demon.   
 
Hakuun pääsee tutustumaan tarkemmin Art & Tech Demo Day -tapahtumassa, joka järjestetään 8.4.2022 Roihupellon studioilla. Tapahtumassa esitellään Open Callin tarjoamia mahdollisuuksia teknologiademojen kautta. Tapahtuma on ilmainen ja avoin kaikille.

Lisätietoja tapahtumasta ja ilmoittautuminen

Art & Tech Open Call haussa valituksi tulleet projektit saavat käyttöönsä 5 000-25 000 euron suuruisen kehittämistuen sekä mahdollisuuden hyödyntää Aalto Studiosin huippuluokan studiotiloja ja teknistä kalustoa. Hakuun voi osallistua tutkimus-, opiskelija- ja taitelijaryhmät, startupit sekä muut luovien alojen toimijat. 
 
Mukaan hakevien projektien aihealueina voi olla esimerkiksi audiovisuaalisen tarinankerronnan uudet metodit ja teknologiat; teknologialla tehostettu taide, muotoilu tai viihde; laskennallisten metodien käyttö luovan alan projekteissa tai interaktiivisen ja lisätyn todellisuuden kokemukset ja pelit. Hakuaikaa on maanantaihin 2.5.2022 asti. 
 
Tämän vuoden Art & Tech Open Call järjestetään osana Aalto Digital Creatives -ohjelmaa, joka on Helsingin kaupungin tukema kampusinkubaattori. Art & Tech Open Call-haun kanssa yhteistyössä ovat myös AVEK, Yle ja Genelec. 

Lisätietoja: 

Ari Kivimäki
Events and Partnerships | Aalto Studios
[email protected] | 050 411 4141

Image from remote site: studios.aalto.fi

Art & Tech Open Call 2022 (ulkoinen linkki)

Art & Tech Open Call –rahoitushaussa etsitään audiovisuaalisen ja pelialan sisältö- ja teknologiakonsepteja sekä muita digitaalisuutta luovilla aloilla uudella tavalla hyödyntäviä projekteja.

A person with VR glasses

Art & Tech Open Call Demo Day

Tutustu Open Call -hakuun Roihupellon studion demopäivässä.

Tapahtumat
Image from remote site: digitalcreatives.aalto.fi

Aalto Digital Creatives (ulkoinen linkki)

Aalto Digital Creatives on luoville aloille suunnattu esihautomo-ohjelma, joka kuuluu Helsingin kaupungin Kampusinkubaattorit-ohjelmaan.

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu

Lue lisää uutisia

Hands touching the surface of the rippling water.
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Sustainability Science Days 2023: Esitelmäkutsu

Esitelmäkutsu SSD 2023 konferenssiin on nyt avoinna!
Risteilyalus Meyer Turun telakan edustalla.
Yhteistyö, Opinnot Julkaistu:

FITechin Turku-hanke päättyi – osaamisen taso nousi ja yliopistojen välinen yhteistyö lisääntyi

Hankkeessa järjestettiin 609 kurssia ja rekisteröitiin yli 20 200 kurssiosallistumista.
SemiSummer2023 Kampanja banneri
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Puolijohdealan kesätyöpaikkoja avoinna tutkimusryhmissä

Puolijohdealan kasvu ja sen investoinnit Suomessa lisäävät myös osaajien tarvetta. Neljän puolijohdealan yrityksen Picosun, an Applied Materials Companyn, Okmeticin, Muratan ja KYOCERA Tikitin lahjoituksen turvin Aalto-yliopisto tarjoaa mielenkiintoisia kesätyöpaikkoja Sähkötekniikan ja Kemian tekniikan korkeakouluissa kesällä 2023. Semi-Summer 2023 -ohjelman kesätyöpaikat tarjoavat mahdollisuuden kartuttaa osaamista, jota tarvitaan kasvavalla ja kansainvälisellä alalla.
Cover for workshops within LuoTo -project.
Yhteistyö, Tutkimus ja taide Julkaistu:

Millainen on luovien alojen kestävä tulevaisuus? Osallistu työpajoihin ja vaikuta!

Osallistu LuoTo-hankkeen työpajoihin keväällä 2023 ja tule pohtimaan ja ideoimaan yhdessä, miltä luovien alojen kestävä tulevaisuus näyttää ja millaisin askelin sitä kohti kuljetaan.