Uutiset

Aallon tutkimusportaalin ja Aalto.fi:n integraatio-ongelmat ratkaistu

Tutkimusportaalin (https://research.aalto.fi) ja Aalto.fi:n välillä ollut integraatio-ongelma on saatu korjattua. Aiemmin ilmenneet haasteet koskivat profiilitietojen päivitystä tutkimusportaalista Aalto.fi:hin, muun muassa akateemisen henkilöstön valokuvia, jotka eivät päivittyneet oikein.
Profile data workflow
Akateemisen profiilin synkronoituminen Aalto-yliopiston eri järjestelmissä.

Nyt akateemisen henkilöstön profiilitiedot, kuten profiilikuvat, julkaisut ja akateemiset meriitit, integroituvat saumattomasti Aalto.fi:hin tutkimusportaalista.Varmista, että tutkijaprofiilin näkyvyysasetukset Aalto.fi:ssä ovat asetettuina julkisiksi. Näin varmistat, että kaikki tiedot, mukaan lukien tutkijakuvaukset, julkaisut ja akateemiset meriitit, näkyvät mahdollisimman laajalle yleisölle myös Aalto-yliopiston ulkopuolella. Varmista myös, että profiilisi on näkyvissä Aalto-yliopiston tutkimusportaalissa. Jos olet siirtynyt tutkimusavustajasta tohtoritutkijaksi Aallossa, saattaa olla, että oletuksena profiilisi ei ole julkisesti näkyvissä. Varmista asianmukainen näkyvyys tarkistamalla ja tarvittaessa säätämällä asetuksia osoitteessa https://acris.aalto.fi.

Palveluhenkilöstön tiedot integroituvat Aalto.fi:hin henkilöstöhallinnon järjestelmästä, Workdaysta (Aalto.fi-sivuston profiilit | Aalto-yliopisto).

Lisätietoja ja ohjeita saat täältä: Ohjeet Aalto-profiilin päivittämiseen tutkimusportaalin ja Aalto People Hubin käyttöön | Aalto-yliopisto

Ota yhteyttä osoitteeseen [email protected], jos sinulla on kysyttävää tutkijaprofiilisi näkyvyydestä.


 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:

Lue lisää uutisia

Harald Herlin Learning Center
Tutkimus ja taide Julkaistu:

Oppimiskeskuksessa pilotoidaan 19.8.2024 alkaen uusia aukioloaikoja

Opiskelijoiden ja henkilöstön mahdollisuudet käyttää tiloja ja kokoelmia laajentuvat.
Joukko ihmisiä kävelee Lehmuskujaa pitkin kesällä
Yhteistyö, Tutkimus ja taide, Yliopisto Julkaistu:

Vahva kokonaistulos: Suomen Akatemialta 27,5 miljoonaa euroa tutkimukseen

Akatemiatutkija- ja akatemiahankerahoituksen sai yhteensä 52 aaltolaista. Aalto-yliopistolle myönnetty rahoitus on kokonaisuudessaan 27,5 miljoonaa euroa.
A logo. Photo: Mikko Raskinen
Nimitykset, Yhteistyö Julkaistu:

Kolme uutta professoria Sähkötekniikan korkeakouluun

Apulaisprofessorit Gopika Premsankar ja Johannes Arend sekä associate professori Marko Kosunen nimitettiin professorien urapolulle tammi-kesäkuun 2024 aikana.
Puustoa kerrostaloalueella.
Mediatiedotteet Julkaistu: