Töihin Aaltoon

Anna Kholina, tohtorikoulutettava

Parasta työssäni on ehdottomasti ihmiset, joiden kanssa työskentelen. Yhteisömme on hyvin ammattitaitoinen ja monipuolinen, ja sen kautta opin uusia asioita joka päivä.
Anna Kholina_Aalto-yliopisto_Mikko Raskinen

“Teen väitöskirjaani muotoilun tutkimuksen tohtorikoulutusohjelmassa, ja aiheeni liittyy ihmislähtöiseen julkisten tilojen suunnitteluun.

Tulin Aaltoon sen tarjoamien lähes loputtomien mahdollisuuksien vuoksi. Niitä ovat esimerkiksi monitieteiset ohjelmat, kurssit, laboratoriot, factoryt, työpajat ja studiot. Monet ajattelevat, että tutkijan työ koostuu lähinnä lukemisesta ja kirjoittamisesta. Aallossa olen kuitenkin päässyt opettamaan, järjestämään tapahtumia ja konferensseja, kehittämään verkkosivuja ja osallistumaan moniin muihin hankkeisiin.

Parasta työssäni on ehdottomasti ihmiset, joiden kanssa työskentelen. Yhteisömme on hyvin ammattitaitoinen ja monipuolinen, ja sen kautta opin uusia asioita joka päivä. Yliopisto on iso, joten tapaan edelleen myös uusia ihmisiä. Uusien kontaktien luominen ja toisaalta uusien tutkimusnäkökulmien löytäminen tekevät työstäni erityisen innostavaa.”

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: