Tapahtumat

This is Aalto -yhteisötilaisuus 7.3. – Vuoden 2023 saavutukset lukuina ja tarinoina

Tervetuloa kaikille aaltolaisille avoimeen yhteisötilaisuuteen kuulemaan vuoden 2023 saavutuksista. Tilaisuutta isännöi rehtori Ilkka Niemelä.
Strategy key visuals visualising the university key areas, namely research, education, impact, illustration by Anna Muchenikova

Vuoden alussa on hyvä pysähtyä hetkeksi ja tarkastella edellisen vuoden saavutuksia ja mitä niistä voi oppia. This is Aalto -yhteisötilaisuudessa kuulet yliopiston saavutuksista ja tuloksista eri osa-alueilla – tutkimus, koulutus, vaikuttavuus ja menestyksen mahdollistajat – ja lisäksi pääset inspiroitumaan yhteisömme vuoden mittaan tekemästä työstä videokoosteen kautta. Tilaisuus on osa yliopiston vuosikatselmusta.  

Lisätiedot ja osallistumisohjeet (kirjaudu aalto tunnuksillasi)

Tutkija säätämässä isoa laitetta tutkimusympäristössä

Aalto-yliopisto

Aalto-yliopistossa tiede ja taide kohtaavat tekniikan ja talouden. Rakennamme kestävää tulevaisuutta saavuttamalla läpimurtoja avainalueillamme ja niiden yhtymäkohdissa. Samalla innostamme tulevaisuuden muutoksentekijöitä ja luomme ratkaisuja maailman suuriin haasteisiin. 

Ioncell

Strategiamme

Aalto-yliopiston tulevaisuuden perusta on laadukas tutkimus ja opetus, vaikuttavuus sekä jaetut arvot - vastuullisuus, rohkeus ja yhteistyö. Yliopiston tehtävänä on rakentaa kestävää tulevaisuutta.

Anna palautetta sivusta

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: