Tapahtumat

Thesis Fair 2023

Onko yrityksesi kiinnostunut hyödyntämään kansainvälisen opiskelijan osaamista opinnäytetyön muodossa? Tule Thesis Fair -tapahtumaan tapaamaan Aalto-yliopiston kansainvälisiä maisteriopiskelijoita ja löydä opinnäytetyön tekijä tutkimaan toimialaanne tai liiketoimintaanne koskettavaa aihetta. Thesis Fair on Aalto Talent Expon maksuton sivutapahtuma, joka auttaa yrityksiä löytämään opinnäytetyön tekijöitä ja antaa kansainvälisille opiskelijoille mahdollisuuden luoda kontakteja suomalaiseen työelämään.
Picture from the fair
Opiskelijoita ja yritysten edustajia verkostoitumassa Aalto Talent Expossa. Kuva: Aalto-yliopisto / Sara Vertanen

Mitä: Thesis Fair  on maksuton verkostoitumistapahtuma kansainvälisille maisteriopiskelijoille ja yrityksille, jotka etsivät opinnäytetyön tekijöitä

Missä: Maarintie 8, Aalto-yliopiston Otaniemen kampus, Espoo

Milloin: Tiistaina 31.10.2023 klo 14-18

Kenelle: Tapahtumaan toivotaan sellaisia osallistujia, jotka voivat keskustella yrityksen mahdollisista opinnäytetyöaiheista opiskelijoiden kanssa. Lisäksi osallistujia voi olla esim. HR:n tai rekrytoinnin puolelta. Samasta yrityksestä voi osallistua useampi henkilö tapahtumaan.

Miten: Ilmoittautuminen Thesis Fair -tapahtumaan on päättynyt.

Opinnäytetyö on monelle kansainväliselle opiskelijalle portti suomalaiseen työelämään. Kansainväliset opiskelijat, jotka tekevät opinnäytetyönsä yhteistyössä yrityksen tai tutkimusorganisaation kanssa jäävät todennäköisemmin Suomeen töihin myös valmistumisen jälkeen. On sekä Aalto-yliopiston että yritysten etu, että kansainväliset opiskelijamme hyödyntävät Aallossa hankittua koulutusta ja tutkimustietoa suomalaisen työelämän hyväksi.

Thesis Fair tuo yhteen kansainväliset maisteriopiskelijat sekä sellaiset yritykset ja organisaatiot, jotka arvostavat kansainvälisten opiskelijoiden tuottamaa tutkimustietoa ja voivat teetättää englanninkielisiä opinnäytetöitä. Tapahtumassa yritykset pääsevät tapaamaan eri alojen maisteriopiskelijoita ja kuulemaan heidän ideoitansa opinnäytetyöaiheiksi. Kansainvälisille maisteriopiskelijoille Thesis Fair antaa mahdollisuuden esitellä potentiaalisia tutkimusaiheitaan ja verkostoitua monialaisesti yritysten edustajien kanssa.

Lisätietoja tapahtumasta:

Niina Malkamäki, Talent Boost -asiantuntija, niina.malkamaki(at)aalto.fi

Thesis Fair järjestetään myös Tampereen yliopistolla 30.11.2023. Lisätietoja: Thesis Fair 2023 | Tampereen korkeakouluyhteisö

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: