Tapahtumat

SOLID GROUND – Kantava maa

Lokakuussa 2021 Otaniemessä Vären gallerioissa avautuu laaja Aallon alumnien, henkilökunnan ja opiskelijoiden keramiikkatöitä esittelevä näyttely.
Kantava maa Solid Ground
Kantava maa Solid Ground_Kuva anne Kinnunen_ Works by Jatta Lavi, Saija Halko, Laura Itkonen

Lokakuussa 2021 Otaniemessä Vären gallerioissa avautuu laaja Aallon alumnien, henkilökunnan ja opiskelijoiden keramiikkatöitä esittelevä näyttely. Esille tulee yli sadan esineen, taideteoksen ja materiaalinäytesarjan kokonaisuus.

Näyttelyssä rinnastuu jo pitkään alalla olleiden keraamikkojen, muotoilijoiden sekä uransa alussa olevien opiskelijoiden töitä. Tutut mutta yhä edelleen ajankohtaiset teemat vaihtelevat esimerkiksi astioista ja materiaalin tutkimuksesta uuteen keramiikkataiteeseen. Myös Aalto-yliopiston arkistoista nostetaan esille opettajien ja oppilaiden valittuja töitä. Samalla näyttely tarjoaa kurkistuksen alan tulevaisuuteen uutta teknologiaa ja kokeellista muotoilua hyödyntävien projektien kautta.

Tervetuloa näyttelyn opastetuille kierroksille!

Pe 8.10.  klo16:00-17:00 suomeksi
Ti 12.10. klo 16:00-17:00 englanniksi
To 14.10. klo 16:00-17:00 suomeksi
Ke 20.10. klo 16:00-17:00 englanniksi

Ennakkoilmoittautuminen viikkoa ennen opastusta s-postitse:
[email protected]

Lähtö Aalto-yliopiston kampukselta, Väre pääaula, Otaniementie 14

Näyttely on osa syyskuussa 2021 Rovaniemellä verkkotapahtumana järjestettävän kansainvälisen INTERNATIONAL ACADEMY OF CERAMICS (IAC) -järjestön ON THE EDGE -konferenssin ohjelmaa.

 

Sinua saattaa kiinnostaa myös

ARTS 150 years banner created by students Milena Rinne and Hanna-Kaisa Eskelinen

Aalto ARTS 150 - Tapahtumat

Vuosijuhlamme vietto on käynnistynyt! Kutsumme sinut mukaan osallistumaan loistavaan kattaukseen erilaisia tapahtumia, näyttelyitä ja työpajoja.

The Long Read by Aalto ARTS
  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu