Tapahtumat

Slushin oheistapahtuma: Peace & Entrepreneurship

Aalto-yliopiston Entrepreneurship platformin ja YK:n teknologiainnovaatiolaboratorioiden (UNTIL) yhteistyössä järjestämä virallinen Slushin oheistapahtuma.
Peace and Entrepreneurship event

Joissakin kehittyvissä yhteisöissä on maailman korkein nuorisotyöttömyysaste. Tätä taloudellisten mahdollisuuksien puuttuminen toimii usein katalysaattorina myös epävarmuuden ja epävakauden kasvulle.

Yksi ratkaisu nuorten tyytymättömyyden torjumiseksi on taloudellisten mahdollisuuksien kohentaminen. Yrittäjyys luo työpaikkoja ja työntekijät edistävät vakaampia yhteiskuntia. Mutta kuinka voidaan tukea uusia yrityksiä kehittyvissä ympäristöissä? Kuinka yrittäjyyskasvatus voi auttaa luomaan positiivista muutosta?

Tule mukaan Slushiin etsimään ratkaisuja näihin kysymyksiin. Tapahtumaa isännöi Aalto-yliopiston Entrepreurship platform yhteistyössä YK: n teknologiainnovaatiolaboratorioiden (UNTIL) kanssa. Keskustelua siivittävät kehittyvissä yhteisöissä toimivat yrittäjyyden edistäjät, jotka kertovat mikä toimii, mikä ei, ja miksi yrittäjyyden tukeminen haavoittuvissa tilanteissa on tärkeämpää kuin koskaan.

Ohjelma

14:00 Ilmoittautuminen
14:10 Tervetuloa
14:20 Keynote-puhe
14:30 Puheenvuoroja ja keskustelua
- Stavriana Kofteros, Startups4Peace
- Yusuf M. Mubarak, Business and Somali culture expert
- Aape Pohjavirta, Funzi
- Jukka-Pekka & Nour, WTSUP! Beirut
15:30 Vapaata keskustelua (kahvia ja teetä)
16:00 Tapahtuma päättyy

Lisää tietoa
Facebook-tapahtuma
Slushin oheistapahtuma
Ilmoittautumislinkki

Semih Ersöz
Entrepreneurship Platform
[email protected]

Jukka-Pekka Heikkilä
Kauppakorkeakoulu
[email protected]

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: