Tapahtumat

Shaking up Tech 2020

Kutsumme tapahtumaan pitkästä matematiikasta tai luonnontiedeaineista kiinnostuneet nuoret naiset jokaisesta Suomen lukiosta. Kutsuja lukioittain ja osallistujapaikkoja on rajoitetusti.
Shaking up Tech

Shaking up Tech -tapahtuma kannustaa lukioikäisiä naisia opiskelemaan tekniikan alaa.

Terveystekniikkaa, avaruustiedettä, kestävää kehitystä, mobiilisovellussuunnittelua, yritysmaailman johtotehtäviä - tekniikan ala tarjoaa monia mahdollisuuksia vaikuttaa maailmaan! Aalto-yliopistosta valmistuu opiskelijoita kymmenistä erikoistumisvaihtoehdoista. Tekniikan alan osaajat luovat tulevaisuuden tuotteita ja palveluita. Tulevaisuus on kaikkien käsissä!

Aalto-yliopiston tekniikan korkeakoulut haluavat Shaking up Tech –tapahtuman avulla tarjota ammatinvalinnan kynnyksellä oleville nuorille naisille uudenlaisen käsityksen tekniikasta alana ja uravalintana.

Tavoitteena on myös osoittaa, että nuorilla naisilla on enemmän kuin riittävästi osaamista ja taitoja alan opiskeluun. Tapahtuman yhteistyökumppaneina on joukko yrityksiä, joilla on sama tavoite. Tekniikka on tulevaisuuden ala ja työmarkkinoilla kilpaillaan jo osaavista naisista.

Haluamme ravistella ennakkoluuloja tekniikan alaa kohtaan ja näemme tulevaisuuden, jossa tekniikan alalla työskentelee yhtä paljon naisia kuin miehiä.

Lisätietoja shakinguptech.com

Shakin up Tech, biomimeettinen silkki. Kuva: Mikko Raskinen.

Shaking up Tech toi sadat tytöt ja tekniikan yhteen – hämähäkkisilkin venytystä ja avaruusmatkoja VR-laseilla

Linda Liukas avasi Shaking up Tech -tapahtuman kertomalla, että teknologia kuuluu kaikille. Espoon tapahtumassa lukiolaiset tekivät Aurinkokunnan läpilennon VR-lasien avulla, venyttivät hämähäkkisilkkiä ja kokosivat omin käsin satelliitin.

Uutiset

Kysyttävää?

Shaking up Tech -tiimi

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu