Tapahtumat

Säveltäjä ja äänisuunnittelija Kristian Eidnes Andersenin mestarikurssi

Tervetuloa tunnetun säveltäjän ja äänisuunnittelijan Kristian Eidnes Andersenin mestarikurssille. Yli kolmen vuosikymmenen mittaisen uransa aikana Andersen on jättänyt lähtemättömän jäljen elokuviin, joissa hän on ollut mukana.
kristian seisoo musta takki päällä ja mustat silmälasit päässä huoneessa, jossa on punaisia sohvia ja tuoleja

Kristian Eidnes Andersenin vaikuttavaan uraan kuuluu yhteistyötä Lars von Trierin, Nicholas Winding Refnin, Thomas Vinterbergin ja monien muiden visionääristen ohjaajien kanssa, ja hän on osallistunut elokuviin, jotka ovat keränneet kriitikoiden suosiota maailmanlaajuisesti.

Andersen tunnetaan innovatiivisesta lähestymistavastaan äänimaailmaan, jossa hän luo äänimaisemia, jotka paitsi täydentävät tarinankerronnan emotionaalista syvyyttä myös vahvistavat sitä. Hänen työnsä kuvastaa sävellyksen ja äänisuunnittelun välistä vuorovaikutusta.

Tule mukaan eksklusiiviselle mestarikurssille, jossa Kristian Eidnes Andersen paljastaa luovan prosessinsa salaisuudet. Osallistujat voivat odottaa ensikäden tutustumista äänisuunnittelun ja säveltämisen taiteeseen sekä näkemyksiä omistautuneelta taiteilijalta, joka on jättänyt lähtemättömän jäljen elokuvan äänimaailmaan. 

Kristian Eidnes Andersen IMDB: https://www.imdb.com/name/nm0253120/ 

Kino K13:n saavutettavuus: https://www.ses.fi/en/kino-k-13s-accessibility 

Istumapaikkoja 150 hengelle. Tilaisuus pidetään englanniksi. 

Ilmoittautumislinkki: https://link.webropolsurveys.com/EP/2EEB403A9BA5C833 

Ilmainen Aallon opiskelijoille ja henkilökunnalle

Lämpimästi tervetuloa kaikille!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: