Tapahtumat

Sähkötekniikan päivä Aalto-yliopistossa

Tervetuloa lukiolaisille suunnattuun virtuaalitapahtumaan tutustumaan sähkötekniikan opiskeluun, tutkimukseen ja uramahdollisuuksiin!
two students with a robot image unto rautio

Tervetuloa virtuaaliseen Sähkötekniikan päivään tutustumaan alan opiskeluun ja uramahdollisuuksiin

Miten sähkötekniikka liittyy avaruuteen, terveydenhoitoon, liikenteeseen tai musiikkiin? Miten alan asiantuntijat ehkäisevät ilmastonmuutosta ja parantavat ihmisten hyvinvointia? Tervetuloa virtuaaliseen Sähkötekniikan päivään kuulemaan lisää!

Aalto-yliopiston sähkötekniikan korkeakoulu järjestää torstaina 4.3.2021 klo 14–15.45 virtuaalitapahtuman, jossa opiskelijat ja opettajat esittelevät alan opintoja, tutkimusta ja uramahdollisuuksia. Vierailemme muun muassa avaruustekniikan laboratoriossa, missä on valmistunut Suomen ensimmäinen satelliitti sekä akustiikan laboratoriossa, missä sijaitsee Suomen hiljaisin paikka. Osallistujilla on mahdollisuus kysyä lisää opiskelusta ja sähkötekniikan eri aloista. 

Tapahtuma sopii hyvin esimerkiksi fysiikan, matikan tai opokurssin ryhmille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille lukiolaisille. Tapahtumaan voi ilmoittautua ryhmänä tai yksin.

Toivomme ennakkoilmoittautumista maanantaihin 15.2. mennessä osoitteessa: https://tinyurl.com/sahkotekniikanpaiva

Tapahtumaa pääset seuraamaan tämän linkin kautta:
Aalto University (mediaserver.fi)

Huom! Sähkötekniikan korkeakoulun kandihakukohteet esitellään myös tiistaina 9.3. Aalto-yliopiston Lähtölaskenta yhteishakuun -tapahtumassa. Lue lisää: Lähtölaskenta yhteishakuun 

Lisätiedot

Viestinnän koordinaattori Ira Matilainen
[email protected]
050 435 10 10

Lisätietoja Sähkötekniikan korkeakoulusta

elec.aalto.fi
instagram: @aaltoelec

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu