Tapahtumat

Product Design Gala 2020

Monitieteisen Product Development Project -kurssin lopputyöt esitellään yleisölle koko päivän kestävässä tapahtumassa 4.9.2020. Tule paikalle tai tutustu verkon kautta!
Product Design Gala 2020

Jo 23 vuoden ajan PdP-kurssi (Product Development Project) on tuonut yhteen tekniikan, muotoilun ja kauppatieteiden opiskelijat ratkomaan teollisuuden haasteita ja kehittämään niihin huippuluokan ratkaisuja. Kurssin päättää kaikille avoin PdP-gaala.

Opiskelijatiimit Aalto-yliopistosta ja yhteistyöyliopistoistamme ovat työskennelleet 9 kuukauden ajan toteuttaakseen teollisuusyritysten ja yhteistyökumppaneiden antamat vaativat tuotekehityksen haasteet. PdP-gaala esittelee, miten tiimit ovat työskennelleet ja millaisia lopputuloksia ja upeita prototyyppejä he ovat saaneet aikaan.

Voit osallistua verkon kautta tai tulla Design Factoryn ja Urban Millin tiloihin Otaniemessä 4.9. Huomioithan, että voit tulla paikalle vain terveenä ja oltuasi yhtäjaksoisesti Suomessa 14 päivän ajan.

Tutustu töihin verkossa Tuomme myös verkon kautta osallistuville samanlaisen tapahtumaelämyksen: voit käydä näyttelypisteissä, tavata opiskelijoita ja kuulla heidän projekteistaan. Lue lisää linkin takaa.

Product Design Gala Facebookissa

Lämpimästi tervetuloa näyttelypäiväämme!

  • Julkaistu:
  • Päivitetty: