Tapahtumat

Pohjoisen ulottuvuuden instituutin tulevaisuusfoorumi

Fresh and Sustainable Experiments of the Global North -tapahtuma 28.11. esittelee ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin. Foorumi on kaikille avoin ja osa Suomen EU-puheenjohtajuuskautta.
Map illustration of northern Europe.

Pohjoisen ulottuvuuden tulevaisuusfoorumi Fresh and Sustainable Experiments of the Global North  tuo esiin teknologia- ja ihmislähtöisiä ratkaisuja yhteiskunnallisiin haasteisiin terveyden, liikenteen, ympäristön ja kulttuurin alueilla. Puheenvuoron saavat kansalaisyhteiskunnan, yliopistojen, yritysten ja hallinnon edustajat. Foorumin näyttelyalueella pääsee tutustumaan erityisesti opiskelijoiden ja nuorten esittämiin ideoihin ja ratkaisuihin.

Tapahtuma on avoin kaikille ja englanninkielinen.

Tulevaisuusfoorumin ohjelma ja ilmoittautuminenTapahtuman järjestää Pohjoisen ulottuvuuden instituutti yhteistyössä ulkoministeriön kanssa ja se on saanut rahoitusta Euroopan komission DG NEAR -osastolta.

Foorumi on osa Suomen EU-puheenjohtajuuskauden tapahtumia ja linkittyy ulkoministeriön 29.11.2019 Finlandia-talossa järjestämään korkean tason tapahtumaan Clean and Global North.

Lisätietoja:
Riitta Kosonen, professori, Aalto-yliopisto
Pohjoisen ulottuvuuden instituutin johtava koordinaattori ja kehittyvien markkinoiden tutkimuskeskus CEMATin johtaja
[email protected]

Päivi Karhunen, KTT, tutkimuspäällikkö, CEMAT & Pohjoisen ulottuvuuden instituutti
Puh.  050 3878 159
[email protected]

 

  • Julkaistu:
  • Päivitetty:
Jaa
URL kopioitu